Brânză pentru toate supele tale de sezon!
IubeÈ™ti la nebunie brânza È™i ai mânca-o cu aproape orice? Numai bine, deoarece îÈ›i venim în ajutor cu câteva idei pentru a o folosi È™i pentru toate supele de sezon. Bon appetit!
În apa în care fierb ingredientele
Italienii nu aruncă nimic. Nici măcar crustele de parmezan. Le pun în apa pentru supă pentru a o parfuma de minune. Deci poÈ›i recicla crustele de la brânzeturile tale preferate integrându-le în supele tale calde preferate la începutul preparării.
În supele cremă
De data aceasta, brânza se amestecă direct cu supa preparată pentru a-i conferi un gust mai profund È™i pentru a fi mai moale È™i mai cremoasă. Dacă vrei ca È™i cei mici să aprecieze mai mult legumele, dovleceii de exemplu, îi poÈ›i amesteca cu brânză topită sau cu brânză proaspătă È™i cu usturoi È™i cele mai fine ierburi. Misiune îndeplinită. O altă tehnică pe care o poÈ›i încerca: poÈ›i încorpora o brânză mai tare direct în supa cremă fierbinte după care să amesteci până când aceasta se topeÈ™te.
Sub formă de topping
Brânza se mai poate adăuga È™i în ultimul moment direct în farfuriile cu supele delicioase È™i fierbinÈ›i. O poÈ›i tăia cubuleÈ›e, lamele sau batonaÈ™e. este momentul ideal să mizezi pe cele mai fine combinaÈ›ii – brânză albastră cu È›elină, cu dovlecei sau topinambur, comte cu ciuperci, cu conopidă sau cu sparanghel. Supa de linte cu topping de brânză, usturoi È™i ierburi fine este cea mai delicioasă.
Sub formă de gratin
Ai auzit cu siguranță până acum de celebra supă de ceapă gratinată. Se prepară pe o bază de ceapă caramelizată în unt, este vărsată în boluri, apoi acoperită cu felii de pâine È™i de brânză răzuită. Bolurile sunt date apoi la cuptor până ce brânza s-a topit È™i obÈ›ine o culoare aurie frumoasă. Dar tehnica aceasta se poate folosi cu toate tipurile de supe cu o mulÈ›ime de varietăți de brânză.
Pe post de snaking
Brânza se poate ronțăi cu degetele, în acelaÈ™i timp cu supa. Nu È™tii cum? Foarte uÈ™or. Se poate tartina pe crutoane de pâine prăjită, se poate ascunde în felii de tarte sărate, se poate etala în cele mai delicioase rulouri, se poate transforma în cele mai delicioase pop cakes de brânză… iată o mulÈ›ime de idei gurmande care se pot degusta în acelaÈ™i timp cu supele de sezon pentru cea mai delicioasă masă completă.