Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic

 

Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic

Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic Romantică, temerară, avidă de aventuri…descoperă destinația ideală în funcție de semnul astrologic.

 

Berbec: Peru

 Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt persoane entuziaste, aventuriere, independente și directe. De aceea le recomandăm ca destinație de călătorie Peru unde își pot potoli setea de aventură la legendara Inca Trail, spre Machu Picchu, la 4200 metri altitudine.

 

Taur: Croația

 Pentru a fi liniștiți, Taurii au nevoie de securitate financiară. Taurii nu apreciază schimbările, sunt persoane emotive, în căutare de stabilitate. Din acest motiv, le recomandăm o vacanță în Croația. Lacul Plitvice le va tăia cu siguranță răsuflarea. Dubrovnik, cunoscut drept Perla Adriaticii este un alt oraș pe placul lor.

Citește mai mult:Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic

Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie

 

Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie

Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie  Vara ne-a părăsit deja…ploile de toamnă și-au făcut apariția…vacanța este doar o amintire plăcută…vine astenia de toamnă…ne vor ajuta astrele să facem cât mai ușor trecerea la sezonul rece?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: în această săptămână s-ar putea să te revezi cu o fostă mare iubire. Amintirile neplăcute ies la suprafață…

 Job: la locul de muncă îți cam lipsește concentrarea, te lași ușor distrasă de tot felul de chestii mărunte. A venit vremea să îți regăsești motivația, nu-i așa?

 Formă: te simți în formă maximă în această săptămână. Astrele te sfătuiesc să nu abuzezi de cafea, nici de țigări pentru a putea profita din plin de această energie frumoasă.

Citește mai mult:Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie

Horoscopul săptămânii 7-13 Septembrie

 

Horoscopul săptămânii 7-13 Septembrie

Horoscopul săptămânii 7-13 Septembrie Cam greu ne trezim dimineața după o săptămână – două de vacanță, nu-i așa? Din fericire, soarele nu ne părăsește încă, vom mai avea parte de căldură câteva săptămâni bune. Vești bune avem și din partea astrelor. Ești curios să le afli?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ce îți dorești cu adevărat? Marea dragoste? O relație pasageră? Dacă îți vei pune întrebările potrivite vei avea parte de răspunsuri pe măsură.

 Job: săptămâna aceasta astrele te sfătuiesc să te înarmezi cu răbdare: chiar dacă ai ambiție, nu trebuie să te grăbești. Dă dovadă de răbdare și înțelepciune.

 Formă: puțină relaxare nu ți-ar strica. Dacă vremea îți permite, ieși la aer, lumina zilei îți va face bine.

Citește mai mult:Horoscopul săptămânii 7-13 Septembrie

Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie

 

Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie

Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie Chiar dacă nu mai mergem la școală, luna Septembrie are pentru mulți dintre noi semnificația unui “an nou”, însoțit de inevitabilul stres și câteva rezoluții. Planetele au prevăzut pentru semnul tău astrologic o mulțime de lucruri, atât pozitive cât și negative. Ești curioasă ce ți-au pregătit?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: te plictisești, chiar dacă ești implicată într-o relație? Ei bine, nimic nu te împiedică să petreci puțin timp în compania prietenilor tăi.

 Job: îți duci la bun sfârșit sarcinile la locul de muncă, fără stres, fără agitație. Nimic special de semnalat în această săptămână. O atmosferă calmă domnește peste tot.

 Formă: spre sfârșitul săptămânii astrele te sfătuiesc să reduci consumul de sare. Consumă ceai pentru a te simți în formă maximă.

Citește mai mult:Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie

Horoscopul săptămânii 24-30 August

 

Horoscopul săptămânii 24-30 August

Horoscopul săptămânii 24-30 August Pentru majoritatea dintre noi vacanța a luat sfârșit…cu bateriile reîncărcate, bronzate și energice am revenit la muncă și încercăm să ne obișnuim din nou cu trezitul de dimineață. Sunteți curioase să aflați ce ne rezervă astrele pentru ultima săptămână din luna August?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: mare atenție. S-ar putea ca un fost iubit să reapară în calea ta și să te facă să rememorezi momente dureroase.

 Job: îți lipsește concentrarea și te lași ușor distrasă de diverse lucruri. Poate ar fi timpul să îți regăsești motivația.

 Formă: te simți în formă maximă. Însă ai grijă să nu abuzezi de cafea, nici de fumat.

Citește mai mult:Horoscopul săptămânii 24-30 August