Idei pentru camera copilului

 

11 idei inspirate pentru camera copilului

idei pentru camera copilului

 Fiecare cameră pentru copii este un veritabil teren de joc. Pentru a stimula creativitatea copilului tău, o cameră plină de fantezie este ideală. Îți venim în ajutor cu câteva idei îndrăznețe şi originale pentru a amenaja cea mai frumoasă cameră pentru un copil.

 

Un perete ca și o tabla de la școală.

 Ai coșmaruri numai gândindu-te că pereții albi din camera copilului vor fi însemnate cu markere negre? Rezolvă problema cu un sticker din ardezie. Poți acoperi o parte din pereți unde copilul își va putea exprima creativitatea cu cretă.

 

Adu jocurile la el în cameră.

 Cu ajutorul unei benzi adezive poți aduce șotronul pe parchetul camerei copilului. Încurajează-ți copilul să se joace și învață-l toate jocurile copilăriei tale.

Citește mai mult:Idei pentru camera copilului

Cum decoram camera unui baiat

 

Camera baiatului – o provocare pentru tine, o placere pentru el

cum decoram camera unui baiat

 Decorarea unei camere de băiat nu este un lucru extrem de ușor. Si asta deoarece va trebui sa găsești un stil care sa fie in concordanta cu interesele sale de la orice vârsta păstrând in același timp un spirit practic. Camera trebuie sa fie cat mai practica, evolutiva si originala. Inspira-te din sfaturile noastre pentru a crea unui băiat spațiul care ii place.

 Fie ca ai un băiat de 5, 10 sau 15 ani, temele în decor sunt si vor fi mereu apreciate. In ceea ce privește culorile, verdele, albastrul, sau griul deschis sunt mereu niște valori sigure care creează mereu un stil in tendințe in camera copilului.

 Mobilierul este extrem de important pentru ca un adolescent sau un copil sa se simtă in largul sau la el acasă. Copiii merita sa aibă propriul lor spațiu, un spațiu plăcut in care sa se poată odihnii, sa poată învață sau sa faca lucrurile pe care le iubesc. Într-un stil cuminte sau copilăresc, colorat sau minimalist, trebuie sa creezi o camera care sa corespunda imaginii sale.

Citește mai mult:Cum decoram camera unui baiat

Idei pentru amenajarea si decorarea camera copilului

 

Camera copilului - idei pentru a o amenaja si pentru a o decora

idei pentru amenajarea si decorarea camera copilului

 Esti in cautare de idei pentru a decora camera copilului? Vrei sa o transformi intr-un loc agreabil in care copilul tau sa se poata juca si dormi in siguranta? Iti venim in ajutor cu cateva idei care s-ar putea sa te inspire fie ca ai un copil care are propria sa camera, fie ca ai mai multi copii care impart aceeasi camera.

 Camera unui copil trebuie sa fie cea mai frumoasa, cea mai delicata, confortabila, sa inspire blandete, sa aiba un decor adaptat copilului si sa aiba cat mai mult spatiu de depozitare. Acest lucru depinde insa si de varsta sa deoarece nevoile cresc o data cu varsta.

 Camera copilului tau trebuie sa aiba niste functii multiple deoarece copilul tau doarme aici, se joaca aici dar si invata. Activitatile pe care le poate intreprinde aici trebuie sa fie si ele luate in vedere atunci cand vine vorba despre decorarea sa. Dar gusturile de schimba o data cu inaintarea in varsta. Deci un decor sau o aranjare a spatiului care este modulabila sunt de mare ajutor. Deci, te poti folosi de stickere, de un moblier evolutiv, sau de unele cutii pentru depozitare.

Citește mai mult:Idei pentru amenajarea si decorarea camera copilului

Ce mobilier alegem pentru camera copilului

 

Mobila din camera copiilor

ce mobilier alegem pentru camera copilului

 Camera copiilor este una din cele mai importante camere din locuință. Aceasta este spațiu de joacă dar și de odihnă, de relaxare și de activități interesante cu întreaga familie. Camera copilului trebuie să beneficieze de intimitate dar și de siguranță. Mobilierul din camera copiilor trebuie să fie sigur, dar și haios. Nu trebuie să riscați și copiii să se lovească sau să pățească ceva. De asemenea, pe lângă piesele de mobilier, puteți să vă gândiți și la spații de depozitare a jucăriilor și la alte tipuri de activități.

 

Unde căutăm mobila pentru camera copiilor?

 În primul rând trebuie să vă faceți o idee despre cum trebuie să arate aceasta, despre cât de masivă trebuie să fie, ce culoare trebuie să aibă, etc. Vă puteți orienta și puteți începe să căutați diferite modele pe internet, prin revistele de specialitate și în magazine. Dar întotdeauna în alegerea mobilei trebuie să fie inclus și cel mic, deoarece lui trebuie să îi placă ceea ce achiziționați, și să vă puneți de acord asupra unui tip de mobilier, care, bineînțeles, să se încadreze în bugetul dvs. Modelele de mobilier sunt din ce în ce mai interesante, personalizate și chiar unice. De asemenea, dacă nu aveți timp să mergeți în magazin, puteți alege varianta cataloagelor online. În funcție de culoarea pereților, de schema cromatică, alegeți și mobilierul din camera copilului.

Citește mai mult:Ce mobilier alegem pentru camera copilului

Dormitorul copiilor

 

Dormitorul copiilor, o provocare pentru parinti

dormitorul copiilor 1

 Dormitorul copiilor, sau camera celor mici poate deveni o adevărată provocare pentru părinți. Băiețeii vor avea camera decorată specific, în culori precum albastru sau bleu deschis, chiar și un vernil, iar fetițele, adevăratele prințese, vor avea dormitorul decorat cu personaje de poveste, în culori calde, rosul fiind o opțiune din ce în ce mai des folosită de către părinți. Când decorăm camera celor mici, trebuie să ținem cont și de opțiunile personale ale copiilor, de bugetul familiei alocat pentru amenajarea dormitorului, și de multe alte aspecte.

 

Camera bebelușului

 Încă dinainte de a veni pe lume, bebelușii au camera lor, decorată foarte frumos, cu stickere cu personaje de poveste pe pereți, cu un pătuț minunat și cu multe jucărioare și veioze colorate. Dar ceea ce ne atrage cel mai mult atenția la camera bebelușului este curățenia și culorile pe care le folosim. Pereții trebuie să aibă o culoare cât mai deschisă pentru ca bebelușul să aibă o stare de bine și să se dezvolte armonios.

Citește mai mult:Dormitorul copiilor