Cum ne putem folosi de energia cristalelor?

 

Cum ne putem folosi de energia cristalelor?

Cum ne putem folosi de energia cristalelor? Cristalele ar trebui să facă parte din viața noastră. Acestea sunt gingășii deosebite având o mare putere energetică, iar odată găsit cristalul potrivit caracterului nostru, zodiei noastre și nevoilor noastre, purificat și purtat zilnic, acesta ne poate deveni un aliat de nădejde în fiecare zi. Cristalele protejează împotriva bolilor, dar au și puterea de a absorbi energiile negative și de a le filtra. Un cristal bun poate limita sau bloca stările care ne dezechilibrează din punct de vedere energetic, cum ar fi teama, stresul, sentimentele negative, boala dar poate de asemenea și amplifica energiile pozitive și manifestările benefice, purificând eul nostru interior și amortizându-ne psihicul și calitățile individuale importante precum curajul, afectivitatea, fidelitatea, creativitatea, energia, concentrarea, bunătatea, prietenia, etc. Să vedem așadar câteva cristale importante și efectele lor nemaipomenite asupra noastră.

Citește mai mult:Cum ne putem folosi de energia cristalelor?

Numerologia, ştiinţa care te ajută să te descoperi

 

Vrei să știi mai multe lucruri despre tine? Numerele îți pot spune tot ce vrei să ştii

numerologia stiinta care te ajuta sa te descoperi

 Numerele sunt energie şi vibrație. Cu ajutorul lor putem să ne descifrăm calea în viață, personalitatea, momentele cele mai potrivite pentru a realiza anumite lucruri, dorința inimii cea mai profundă. Numerele ne ajută în viață.

 

Numerele, un ajutor real?

 Chiar dacă nu am realizat asta încă, numerele sunt cele care ne influențează viața foarte mult. Fiecare ne-am născut sub vibrația unui număr, care ne conduce viața. De exemplu, cei născuți sub vibrația numărului 1 sunt oameni de acțiune, lideri. Cei născuți sub vibrația numărului 2 sunt emotivi, sensibili, diplomați, se înțeleg foarte bine cu ceilalți şi sunt buni conciliatori. Cei născuți sub vibrația numărului 3 sunt persoane creative, artistice, cu un mare succes în viaţă. Cei născuți sub vibrația numărului 4 sunt persoane cu picioarele pe pământ, realiști. Cei născuți sub vibrația numărului 5 sunt persoane comunicative, care adoră schimbările şi au parte de multe răsturnări de situații în viață. Cei născuți sub influența numărului 6 sunt oameni romantici, care se îndrăgostesc ușor, apreciază frumosul şi îşi doresc cel mai mult să aibă o familie. Cei născuți sub vibrația numărului 7 sunt persoane spirituale, oculte, clarvăzătoare, intuitive. Ei au venit aici pentru vindecare, consiliere, terapie, pentru latura spirituală a omenirii.

Citește mai mult:Numerologia, ştiinţa care te ajută să te descoperi

Puterea cristalelor – Rubinul semipretios

 

Puterea cristalelor – Rubinul semiprețios

puterea cristalelor rubinul semipretios

 Cu toții am auzit despre rubin. Rubinul în starea lui pură, are o culoare minunată, un roșu intens, și valorează o avere. Însă există și rubinul semiprețios, ce vine în culori precum roșu, purpuriu sau oranjul. Rubinul este ideal pentru zodia Leu, Rac, Săgetător, Scorpion și Capricorn.

 

Efecte benefice ale Rubinului semiprețios

 Rubinul are un rol protector foarte puternic asupra purtătorului, și protejează asupra atacurilor negative psihice, mărind curajul, sporind dragostea, vitalitatea dar și puterea, optimismul și generozitatea. Rubinul semiprețios este ideal pentru inspirație, fericire și prosperitate, și scade frica, melancolia, anihilând coșmarurile. Rubinul semiprețios se folosește în perioadele de meditație și rugăciune și este o piatră a succesului pe mai multe planuri, mai ales în plan sexual, al afacerilor și a relațiilor de familie.

Citește mai mult:Puterea cristalelor – Rubinul semipretios

Puterea cristalelor – Piatra soarelui

 

Puterea cristalelor – Piatra soarelui

puterea cristalelor piatra soarelui

 Piatra soarelui are mai multe nuanțe, dar cea naturală se găsește destul de greu, rămânând cea artificială. Piatra soarelui este ideală pentru nativii din Leu și Balanță și are un puternic rol protector, stimulând mintea, puterea trupului și grandoarea sufletului.

 

Piatra Soarelui are următoarele efecte benefice

 Piatra Soarelui aduce noroc în dragoste, în carieră, abundență, bucurii, dar și o karmă luminoasă, calități de lider, originalitate, curaj și de ce nu și bună dispoziție. Piatra soarelui ajută purtătorul să se concentreze, să se auto-disciplineze, să își îmbunătățească relațiile cu alții precum și sexualitatea. Piatra soarelui are puterea de a diminua frica și stresul și de a ajuta purtătorul să ia decizii importante.

Citește mai mult:Puterea cristalelor – Piatra soarelui

Puterea cristalelor- Piatra Lunii

 

Puterea cristalelor- Piatra Lunii

puterea cristalelor piatra lunii

 Piatra lunii este o piatra translucidă, ce poate fi incoloră, albă, gri, verzuie, maro, gălbuie, roșcată, și este considerată o piatră aducătoare de noroc în India. Piatra lunii este ideală pentru Raci, Balanțe, Scorpioni, Săgetători și Pești și pentru cei născuți în ziua de luni.

 

Piatra Lunii are următoarele efecte benefice

 Piatra lunii este o piatră a norocului, a emoțiilor, a iubirii, a speranței, dar și o piatră sacră, de care puțini dintre noi am aflat. Piatra lunii simbolizează un nou început, este ideală pentru cei ce vor să facă schimbări în viață pe diverse planuri. De asemenea, piatra lunii protejează creșterea, somnul dar și destinul și ajută la rezolvarea certurilor și disputelor în cuplu dar și la luare de decizii corecte și la deschidere spirituală. Piatra lunii aduce noroc, este ideală în dragoste, oferă protecție, liniște, tandrețe, compasiune și un somn liniștit.

Citește mai mult:Puterea cristalelor- Piatra Lunii