6 sucuri contra anemiei

Ce este anemia?

6 sucuri contra anemiei În prezent, multe persoane din întreaga lume suferă de anemie și, deși nu este considerată o boală fatală, pot cauza alte probleme de sănătate dacă nu este tratată în mod corespunzător. Această boală, anemia este caracterizată printr-o scădere a numărului de celule roșii din sânge și a hemoglobinei în sânge, ceea ce înseamnă că oxigenul nu mai ajunge la celule și la organele vitale. Ca urmare, apar simptome precum oboseala cronică, slăbiciunea, dificultatea respirației și altele care interferează cu viața normală.

Matcha latte: 2 rețete delicioase

Ce este matcha latte?

Matcha latte: 2 rețete delicioase Ceaiul Matcha este o varietate japoneză minunată de ceai verde, care în această țară este o varietate foarte populară, deoarece face parte din ceremonia tradițională de ceai japonez. Matcha latte este o băutură delicioasă de ceai Matcha cu lapte, foarte gustoasă și care poate fi servită caldă sau rece. Descoperiți în acest articol 2 rețete de Matcha latte, perfecte pentru această primăvară.

 Datorită faptului că este un ceai care este măcinat și se găsește sub formă de pulbere, ceaiul Matcha are o culoare delicată și frumoasă, dar și o aromă unică și foarte specială. În plus, ceaiul Matcha se remarcă datorită bogăției sale de antioxidanți, este un bun energizant natural, previne cancerul, este un aliment anti-îmbătrânire și întărește sistemul imunitar. Mai ales dacă este consumat în mod frecvent, ceaiul Matcha este un aliat ideal al sănătății și al frumuseții.

 Să vedem în continuare cum se prepară cele două rețete de Matcha latte:

3 shake-uri sățioase și sănătoase

 

3 shake-uri sățioase și sănătoase

 Shake-urile din legume și fructe proaspete sunt o comoară de nutrienți și favorizează un bun tranzit intestinal și o digestie optimă.

 Cheia esențială pentru a prepara un shake delicios este folosirea ingredientelor proaspete, dacă este posibil, de proveniență bio sau organică, deoarece acestea nu conțin pesticide sau alte substanțe dăunătoare. Vă prezentăm în acest articol 3 rețete de shake-uri naturale sățioase și foarte sănătoase. Iată care sunt acestea:

Limonadă de ceai verde pentru slăbit

 

Pericolul kilogramelor în plus

Dat fiind faptul că în ultimii ani s-a dovedit că supragreutatea și obezitatea cresc riscul de boli grave, tot mai multe persoane caută alternative pentru a scăpa în mod eficient de excesul de grăsime corporală. Epidemia de obezitate este în mod direct relaționată cu consumul excesiv de zahăr - practic toate alimentele procesate conțin zahăr și fructoză ascunsă, inclusiv alimentele pentru copii. Tot acest exces de zahăr se metabolizează în grăsime corporală și cauzează toate bolile metabolice cronice cu care ne confruntăm în prezent, inclusiv cancerul.

4 rețete de ciocolată caldă

 

Ciocolata și calitățile sale incontestabile

4 rețete de ciocolată caldă Ciocolata este un aliment cu proprietăți minunate, fiind în același timp delicioasă. Din punct de vedere nutritiv, cel mai indicat este să alegeți ciocolata neagră, care este caracterizată de faptul că are o cantitate mai mare de cacao.

 Cu cât este mai pură ciocolata și cu cât conține un procentaj mai mare de cacao, cu atât este mai bine pentru sănătate. Nutriționiștii indică faptul că ciocolata neagră este cea mai bună alegere, deoarece boabele de cacao conțin cea mai mare concentrație de antioxidanți, cum sunt polifenolii, catechinele și epicatechinele. În plus, boabele de cacao conțin acid oleic, care este un tip de grăsime mononesaturată care ajută la controlul și la reglarea indicelui de colesterol rău (LDL).