Băuturi cu efecte detoxifiante

De ce să alegem băuturile detoxifiante?

 Atât de mulți dintre noi muncim din greu în fiecare zi și simțim că abia dacă o putem trece fără a avea nevoie de un fel de creștere a energiei. Avem tendința să apelăm la zahăr pentru o energizare rapidă, dar acest obicei face cu adevărat mai mult rău decât bine.

 Mulți oameni nu își dau seama că digestia lentă și distensia abdominală pe care o au în timpul zilei poate fi rezultatul excesului de toxine din organism. Băuturile de detoxifiere ajută la reducerea naturală a inflamațiilor, stimulează energia, susțin digestia, curăță ficatul și promovează pielea sănătoasă.

8 infuzii ideale pentru iarnă

Infuziile din plante medicinale stimulează sistemul imunitar

8 infuzii ideale pentru iarnă Pe lângă înfruntarea frigului, în timpul iernii ne confruntăm și cu alte neplăceri ale sezonului rece cum sunt zăpada, vântul sau viscolul, lapovița, etc. În astfel de situații, cel mai adesea ne dorim să ne adăpostim undeva la căldură, departe de intemperiile iernii.

 Pentru a ne încălzi corpul, una dintre cele mai bune soluții este să recurgem la consumul unor infuzii din plante medicinale care au și proprietăți terapeutice și de stimulare a sistemului imunitar, aspect care este esențial mai ales în timpul sezonului rece.

 Infuziile prezentate în acest articol sunt încălzitoare pentru corp, iar în același timp ameliorează simptomele asociate cu tulburările și afecțiunile tipice pentru acest anotimp cum sunt: răcelile, gripa, tusea, iritarea gâtului, răgușeala, febra, oboseala, astenia retenția de lichide și constipația.

6 sucuri contra anemiei

Ce este anemia?

6 sucuri contra anemiei În prezent, multe persoane din întreaga lume suferă de anemie și, deși nu este considerată o boală fatală, pot cauza alte probleme de sănătate dacă nu este tratată în mod corespunzător. Această boală, anemia este caracterizată printr-o scădere a numărului de celule roșii din sânge și a hemoglobinei în sânge, ceea ce înseamnă că oxigenul nu mai ajunge la celule și la organele vitale. Ca urmare, apar simptome precum oboseala cronică, slăbiciunea, dificultatea respirației și altele care interferează cu viața normală.

Matcha latte: 2 rețete delicioase

Ce este matcha latte?

Matcha latte: 2 rețete delicioase Ceaiul Matcha este o varietate japoneză minunată de ceai verde, care în această țară este o varietate foarte populară, deoarece face parte din ceremonia tradițională de ceai japonez. Matcha latte este o băutură delicioasă de ceai Matcha cu lapte, foarte gustoasă și care poate fi servită caldă sau rece. Descoperiți în acest articol 2 rețete de Matcha latte, perfecte pentru această primăvară.

 Datorită faptului că este un ceai care este măcinat și se găsește sub formă de pulbere, ceaiul Matcha are o culoare delicată și frumoasă, dar și o aromă unică și foarte specială. În plus, ceaiul Matcha se remarcă datorită bogăției sale de antioxidanți, este un bun energizant natural, previne cancerul, este un aliment anti-îmbătrânire și întărește sistemul imunitar. Mai ales dacă este consumat în mod frecvent, ceaiul Matcha este un aliat ideal al sănătății și al frumuseții.

 Să vedem în continuare cum se prepară cele două rețete de Matcha latte:

3 shake-uri sățioase și sănătoase

 

3 shake-uri sățioase și sănătoase

 Shake-urile din legume și fructe proaspete sunt o comoară de nutrienți și favorizează un bun tranzit intestinal și o digestie optimă.

 Cheia esențială pentru a prepara un shake delicios este folosirea ingredientelor proaspete, dacă este posibil, de proveniență bio sau organică, deoarece acestea nu conțin pesticide sau alte substanțe dăunătoare. Vă prezentăm în acest articol 3 rețete de shake-uri naturale sățioase și foarte sănătoase. Iată care sunt acestea: