Trucuri pentru o baie mica

 

Trucuri reușite pentru o baie mică

trucuri pentru o baie mica

 Aveți o baie sufocant de mică? Și toate răftulețele, toate accesoriile indispensabile vă limitează spațiul și mai mult? Nu știți cum să o amenajați mai bine și ce soluții s-ar potrivi mai bine pentru a vă simți mai în largul dvs. atunci când intrați în baie sau când aveți musafiri? V-ați săturat de obiectele masive care ocupă mult spațiu și depozitarea este anevoioasă? Câteva mici trucuri vă vor ajuta să obțineți baia visurilor.

 

Nu obstrucționați spațiul in baie!

 Scăpați de dulapurile și de rafturile cele voluminoase și alegeți mai degrabă polițe înguste, dulăpioare de perete sau cu rotile (cabinete) pe care să le mutați după preferință, mai ales când faceți curățenie. Completați spațiul rămas între cadă și chiuvetă și cel de deasupra toaletei cu suporturi textile cu buzunare pe care le puteți fixa pe perete.

Citește mai mult:Trucuri pentru o baie mica

Cum mentinem baia curata?

 

Cum menținem baia curată?

cum mentinem baia curata

 Baia este camera din casă care trebuie să strălucească de curățenie. Fie că avem copii mici sau nu, baia trebuie menținută curată și îngrijită. Pentru acest lucru, trebuie să achiziționăm cel puțin lunar produse de îngrijire și curățare dedicate băii. Și nu este suficient să cumpărăm un singur produs care să facă față tuturor obiectelor și mobilierului din baie, nicidecum. Fiecare părticică a băii trebuie curățată și trebuie să miroasă plăcut. Oare este necesar să punem filtre la chiuvetă pentru a înlătura eventuala rugină? Trebuie să cumpărăm zeci de produse numai pentru baie? Bineînțeles că nu. Dar trebuie să acordăm o atenție deosebită atunci când facem curățenie în baie. În general, baia este încăperea care necesită cea mai multă atenție din toată casa, pe lângă bucătărie. Și gospodinele mai au unele dileme referitoare la curățenia în baie. Cum se curăță petele, calcarul de pe obiectele sanitare, ce obiecte să folosim (burete din plastic, cârpă), cât de mult trebuie să insistăm...

 

Produse de curățenie nelipsite din baie

 Ce nu ar trebui să vă lipsească niciodată din baie pentru o curățenie fie ea și „rudimentară„? Clorul și detergentul. Și, de ce nu, bicarbonatul de sodiu. Dacă aveți aceste trei produse, puteți face o curățenie chiar exemplară în baie. În fond, nu toată lumea își permite să cheltuie lunar zeci de lei pe produse de curățenie.

Citește mai mult:Cum mentinem baia curata?

Amenajarea unei bai mici

 

Cum amenajăm o baie mică?

amenajarea baii

 Mulți dintre noi stăm într-un apartament unde camerele nu au chiar dimensiunile pe care ni le-am dori sau pe care le-am visat noi, prin urmare nici nu le putem amenaja chiar dupa imaginația și bunul nostru plac. Așadar, mulți români (și nu numai) se confruntă cu lipsa ideilor pentru amenajarea camerelor de mici dimensiuni, spre exemplu a băii. Baia este o camera importantă a apartamentului nostru, și acolo, ca și în celelalte camere trebuie să ne simțim bine așadar trebuie să acordăm o mai mare importanță amenajării băii. După dormitor, baia este poate cel de-al doilea loc din casă unde ne putem simți în largul nostru și răsfățați atunci când facem băi cu spumă, când dorim să uităm de grijile cotidiene sau pur și simplu când răsfoim o revistă.

 

Idei practice pentru o baie mică dar modernă

 Din păcate, spațiul nu ne ajută întotdeauna să amenajăm camerele așa cum ne-am propus, din simplul fapt că așa au fost proiectate clădirile și mari schimbări nu putem face în acest sens. Pentru a întruni toate cerințele, o baie modernă, cochetă și curată trebuie să aibă în primul rând o cadă sau o cabină de duș unde să ne putem relaxa după zilele lungi de muncă, o chiuvetă și o toaletă foarte „comodă„ și, de ce nu, și câteva dulăpioare unde ne putem ține produsele de îngrijire personală.

Citește mai mult:Amenajarea unei bai mici