Produse de curățat naturale pentru întreaga casă

 

Produse de curățat naturale pentru întreaga casă

Produse de curățat naturale pentru întreaga casă Pe piață există numeroase branduri de produse chimice, extrem de eficiente pentru curățarea rufelor, a pardoselilor, a mobilierului, a geamurilor și lista poate continua. Zi de zi avem nevoie de astfel de produse de curățare pentru a igieniza întreaga casă, pentru a elimina praful și murdăria, petele încăpățânate și de asemenea pentru a aduce un aer proaspăt locuinței noastre. Acasă, la birou, la locul de muncă, oriunde am fi avem nevoie de produse de curățare. Puțini dintre noi însă, folosesc și varianta mai simplă, mai practică și eficientă și totodată mai ieftină, a produselor de curățat naturale, pe care le avem la îndemână.

Citește mai mult:Produse de curățat naturale pentru întreaga casă

Idei și soluții creative pentru o casă primitoare

 

Soluții pentru o casă primitoare

Idei și soluții creative pentru o casă primitoare Cine nu și-ar dori să locuiască într-o căsuță de poveste ori într-un apartament pe gustul și după personalitatea individuală? Dar de cele mai multe ori finanțele, creativitatea ori timpul nu ne permit acest lucru, așa că trebuie doar să găsim idei creative de a ne amenaja locuința în așa fel încât să pară mai spațioasă, mai bine pusă la punct și mai primitoare.

 

Trucuri pentru o bucătărie spațioasă

 Bucătăria este locul în care ne petrecem o bună parte din timp gătind pentru cei dragi, ori petrecem timp de calitate la cafeluța de dimineață, la micul dejun luat în familie, sau la prânzurile de duminică ori la sărbători unde servim cele mai bune feluri de mâncare și prăjituri deosebite. În bucătărie ne petrecem timpul cu familia.

Citește mai mult:Idei și soluții creative pentru o casă primitoare

Soluții de calitate pentru protejarea și tratarea lemnului

 

Lemnul trebuie protejat și ferit de acțiunea dăunătorilor naturali

Soluții de calitate pentru protejarea și tratarea lemnului Lemnul este cel mai vechi material de construcție din lume. Fie că vorbim de cabanele sau de căsuțele construite aproape în întregime din lemn sau de mobila nouă, de calitate superioară, cu un design absolut modern și plăcut, lemnul face parte din viața noastră. Însă, la fel ca și celelalte materiale de construcție, lemnul trebuie protejat și ferit de acțiunea dăunătorilor naturali. Deși lemnul este un material extrem de ieftin, ușor de șlefuit și de întreținut, trebuie să ținem cont și de durata de viață a acestuia și de dezavantajele pe care le prezintă. Pentru a păstra lemnul cât mai mult timp, soluțiile de ignifugare, antifungice, insecticide, anti-mucegai, anti-carii sunt absolut necesare.

 

Cum protejăm lemnul pentru mai mulți ani?

 Lemnul este un material extrem de folosit, îndeosebi în ceea ce privește mobila, iar orice locuința deține cel puțin un obiect de mobilier și nu numai, confecționat în întregime din lemn. Și scările interioare ori exterioare pot fi confecționate din lemn, precum și întreaga construcție. Însă, deoarece lemnul se poate aprinde extrem de repede, poate fi supus cu mare lejeritate acțiunilor mucegaiului, a cariilor, a insectelor, a fungilor, acesta trebuie protejat prin toate mijloacele posibile.

Citește mai mult:Soluții de calitate pentru protejarea și tratarea lemnului

Cum să faci cumpărături inteligent, rapid și econom

 

Să facem cumpărături inteligent, rapid și econom

Cum să faci cumpărături inteligent, rapid și econom De câte ori nu ne-am trezit că mergem să cumpărăm o pâine și o cutie de lapte și ne-am întors cu două sacoșe de cumpărături? Atunci când mergem să cumpărăm cele de trebuință pentru locuință, pentru gospodărie, fie că vorbim de alimente sau produse de curățat, trebuie să fim foarte atenți la bugetul pe care îl avem, produsele de care avem nevoie și respectarea acestora.

 

Lista de cumpărături, obligatorie!

 Dacă sunteți pus în situația de a face cumpărături, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să întocmiți o listă. Puteți să vă plimbați prin casă, din cameră în cameră. În bucătărie, vedeți ce anume vă lipsește - deschideți frigiderul, notați ce trebuie cumpărat (spre exemplu, lapte pentru dimineață, dacă se golește cutia, morcovi, dacă mai sunt doar câțiva în lădiță, pâine, dacă nu mai este în pungă...), verificați dacă aveți detergent de vase suficient, burete curat, soluție de spălat aragazul.

Citește mai mult:Cum să faci cumpărături inteligent, rapid și econom

Purificatorul de apă iți îmbunătățește viața

 

Purificatorul de apă – o investiție pe termen lung pentru sănătate

Purificatorul de apă iți îmbunătățește viața Apa este un element primordial pentru supraviețuirea noastră și pentru buna funcționare a organismului uman. Corpul nostru nu poate trăi mai mult de câteva minute fără aer, câteva zile fără apă și câteva săptămâni fără mâncare. Cu toții ne dorim să bem o apă cât mai pură și mai curată, fără substanțe dăunătoare sau microorganisme ori depuneri ce pot slăbi în timp rezistența organismului în fața unor afecțiuni. Însă de cele mai multe ori avem surpriza ca, la robinet, să curgă o apă foarte tulbure, cu un miros sau un gust ciudat, care ne poate dăuna organismului. Iar apa îmbuteliată este o cheltuială în plus zilnică și nici nu avem garanția că este curată și adusă tocmai de la izvoare așa cum scrie pe etichetă. Așadar, cea mai bună soluție pentru sănătatea și pentru locuința noastră rămâne purificatorul de apă.

 

Avantajele folosirii unui purificator de apă

 Purificatorul de apă vă permite, în primul rând, să aveți mereu apă proaspătă și curată pentru băut și pentru gătit. În al doilea rând, un purificator de apă vă protejează sănătatea și rezistența organismului în fața unor afecțiuni.

Citește mai mult:Purificatorul de apă iți îmbunătățește viața