Impotența - cauze, simptome, tratament

Scris de Midoris

 

Impotența  

impotenta cauze simptome tratament Impotența este o afecțiune cu care se confruntă un număr tot mai mare de bărbați, de toate vârstele. Impotența nu trebuie privită ca o afecțiune de neglijat, nici ca pe ceva de care să ne fie rușine, ci trebuie privită ca pe o afecțiune medicală care afectează în același timp și viața personală și de cuplu a individului. Impotența poate crea multe frustrări, poate destrăma multe cupluri, poate duce la depresii foarte urâte și poate demoraliza individul foarte grav. De aceea trebuie să acordăm o importanță deosebită tratării acestui subiect. Vom aborda semnele și simptomele care ne demonstrează că suferim de impotență, cauzele impotenței, atitudinea partenerei, și mai ales, cel mai eficient tratament (naturist sau nu) pentru tratarea impotenței.

Citește mai mult:Impotența - cauze, simptome, tratament

Despre potență, impotență și virilitate

Scris de Midoris

 

Despre potență, impotență și virilitate

despre potenta impotenta si virilitate 4 Potența bărbatului este cheia spre fericirea oricărui cuplu. Un bărbat potent este și un bărbat fericit și acesta își poate satisface partenera fără niciun fel de probleme, iar relația de cuplu va fi extraordinară. Neînțelegerile pe plan sexual apar totuși atunci când intervin și problemele de erecție, disfuncțiile erectile, problemele legate de potență, din care cel mai mare dușman al bărbatului este impotența. Conform unui studiu recent, bărbații se tem de calviție și de impotență mai mult decât orice, așadar în cazurile nefericite în care una din aceste probleme se instalează (sau chiar amândouă) intervin stările depresive, rușinea, problemele cu partenera de viață, etc. Bărbații trebuie să fie conștienți de faptul că această afecțiune, impotența nu este un capăt de lume și că de cele mai multe ori se tratează chiar foarte bine. Unii domni nici nu știu faptul că există cupluri în care partenerul este imobilizat în scaun cu rotile, suferă de impotență, și tot fac sex. Însă în cazul în care virilitatea nu mai este la fel ca la început, în cazul în care apar probleme de erecție și, în cazuri din cele mai nefericite, atunci când apare impotența, bărbații nu trebuie să dispere ci trebuie să caute ajutor specializat și sprijin moral și emoțional din partea partenerei de viață.

Citește mai mult:Despre potență, impotență și virilitate

De ce nu vor bărbații sa facă dragoste

Scris de Midoris

             

Motivele pentru care bărbaţii nu vor să facă dragoste

de ce nu vor barbatii sa faca dragoste Bărbatul este ca şi femeia, are momente în care pur şi simplu nu are dispoziţia necesară să facă dragoste. Iată câteva motive pentru care un bărbat are un libido scăzut.

 

O disfuncţie sexuală

 Tulburări de erecţie, ejaculare precoce, iată două din piedicile care stau în calea dorinţei sexuale masculine. Chiar dacă sunt temporare, aceste disfuncţii îl impiedica pe bărbat să se simtă împlinit din punct de vedere sexual. Teama de a nu-şi dezamăgi partenera este mai puternică decât dorinţa sa sexuală. Ce e de făcut? Într-un cuplu, comunicarea este esenţială. Chiar dacă este un subiect delicat şi sensibil, încercaţi să descoperiţi dacă această problemă este recentă, ocazională sau de lungă durată. Dacă problemele sunt grave, este esenţial ca partenerul tău să consulte de urgenţă un medic sau un psiholog.

Citește mai mult:De ce nu vor bărbații sa facă dragoste

Remedii naturiste pentru afecțiuni ale sexului frumos

Scris de Midoris

           

Remedii naturiste pentru afecțiuni ale sexului frumos

remedii naturiste pentru afectiuni ale sexului frumos 3 Femeile sunt făpturi minunate, care au puterea de a da viață, de a alăpta un copil, de a avea grijă de casă, au atribuții casnice, și în societatea contemporană se vehiculează din ce în ce mai mult ideea egalității cu bărbații. Reprezentantele sexului frumos, femeile, au însă, pe lângă foarte multe atribuții, și multe griji care le afectează în mai mare sau mai mică măsură sănătatea. Femeile sunt predispuse unei serii de afecțiuni, mai grave sau mai puțin grave, încă din adolescență. Tot femeile sunt cele care au sângerări lunare, care sunt capabile de a naște pe cale naturală, un efort echivalent cu cel al escaladării unui munte. Dar toate acestea îsi pun amprenta asupra corpului la bătrânețe, când intervin diverse afecțiuni ale aparatului genital, și nu numai, spre exemplu osteoporoza. În acest articol vom aborda câteva din aceste afecțiuni ale sexului frumos și vom dezvălui o serie de remedii naturiste la îndemâna oricui pentru tratarea și prevenirea afecțiunilor.

Citește mai mult:Remedii naturiste pentru afecțiuni ale sexului frumos

Insensibilitatea penisului

Scris de Midoris

            

Insensibilitatea penisului sau sindromul 'Death Grip'

insensibilitatea penisului Sindromul Death Grip sau SDG apare în momentul în care un bărbat se masturbează în mod regulat fără lubrifiere şi strângându-şi prea tare organul genital. Drept consecinţă, va suferi o pierdere a sensibilităţii penisului şi, cu timpul, va avea nevoie de din ce în ce mai multă stimulare pentru a atinge orgasmul. Acest lucru se poate traduce şi prin incapacitatea ajungerii la orgasm în timpul raporturilor sexuale. Această problemă, în plus faţă de stresul sau grijile psihologice inerente, poate provoca o disfuncţie sexuală.

 Această problemă trebuie identificată din timp pentru a nu pierde total sensibilitatea penisului. De fapt, toate terminaţiile nervoase pe care le-ai avut mereu în această parte a corpului pentru a profita din plin de actul sexual sunt încă prezente şi intacte, dar creierul tău a devenit condiţionat de către metoda limitată de stimulare folosită o vreme şi nu mai răspunde la fel de intens semnalelor de plăcere provenite de la penis.

Citește mai mult:Insensibilitatea penisului