Cum să-mi seduc din nou partenerul?

 

Cum să-mi seduc din nou partenerul?

cum sa mi seduc din nou partenerul 1

Rutina a pus stăpânire pe cuplul tău şi începi să te plictisești serios…a venit momentul să acționezi. Lenjerie intimă seducătoare? Week-end surpriză? Prea banal. Iată câteva tips-uri pentru a-l surprinde cu adevărat.

 

Povestește o seară erotică

 Te simți inspirată? Atunci redactează o istorioară erotică. Şi pune-o în practică. Câteva fraze sunt de ajuns. După cină, nu te mai uita la televizor cum ai obiceiul (s-a dovedit faptul că televizorul diminuează dorința sexuală) ci citește-i partenerului tău istorioara erotică scrisă cu propriile tale mâini. Încet, insistând asupra cuvintelor care au sens pentru voi, pe un ton seducător, cald. Îţi poți însoți lectura de gesturi tandre, sugestive.

 Femeia are nevoie de pregătire înainte de a face sex, are nevoie de timp pentru a se erotiza. Această surpriză este ideală în acest sens. Urechea este o zonă de primire cât se poate de voluptoasă. Atât bărbatul, cât şi femeia sunt extrem de sensibili la dimensiunea penetrantă a vocii.

 

Un meniu afrodiziac

 În această seară, dă-i întâlnire partenerului tău în bucătărie, pentru a concretiza un meniu afrodiziac. Trebuie sa crezi în capacitatea unor alimente de a relansa libidoul. Te vor ajuta foarte mult.

Citește mai mult:Cum să-mi seduc din nou partenerul?

Fii regina preludiului

 

Cum să devii regina preludiului

fii regina preludiului

Săruturi, mângâieri, priviri... Etapa preludiului este primordială pentru ca temperatura să urce în dormitor. Iată câteva sfaturi pentru ca această etapa să fie o veritabilă sursă de amintiri plăcute, care îți dau fiori.

 

Încetinește cadența

 Atunci când se ajunge la etapa preludiului, multă lume are tendința să se precipite. Vin atunci gesturile neîndemânatice şi într-o secundă toată starea de excitație poate să dispară. Pentru a evita această situație şi pentru ca magia să dureze, ghidează-l pentru a încetini mișcările. Întinde-l pe spate, privește-l drept în ochi pentru a marca o pauză şi zâmbește-i cu subînțeles.

 

Păstrează puțin hainele

 Pentru ca excitația să crească, joacă-te puțin şi păstrează-ţi hainele pe tine. În timp ce mâinile tale se plimbă pe torsul său. iar mâinile sale îți mângâie fesele prin blugi, sărută-l cu iubire şi privește-l tandru în ochi. Nu există un loc precis de atins, de sărutat, nicio anumită ordine. Instinctul şi intuiţia trebuie să te ghideze.

Citește mai mult:Fii regina preludiului

Fii sexy şi în ținuta Evei

 

Cum să fii cea mai sexy şi în ținuta Evei

fii sexy si in tinuta evei

Odată cu timpul, teama noastră de a ne afișa corpul gol în fata jumătății noastre dispare, dar în timpul primelor întâlniri, puţini bărbați şi femei se simt în largul lor. Puţină grăsime aici, sâni mai mici sau celulită... Câteva detalii nesemnificative, dar care pot da totul peste cap.

 Unele femei sunt complexate din cauza faptului că nu sunt niște bombe sexy, dar uită un anumit lucru care este esențial – iubirea este oarbă. Micile defecte nici măcar nu vor fi remarcate. De ce atâta stres atunci?

 Pentru a face deci dragoste fără complexe, iată câteva mici trucuri pentru a vă simți mai în largul vostru şi pentru a vă mări sex-appealul.

 

Exfolierea. Pardon? Da. Exfolierea

 Pur şi simplu pentru a avea o piele cât mai catifelată. Nu vei mai fi jenată astfel de mângâierile prinţului tău fermecat. Şi nu uita să te hidratezi în fiecare zi. Valabil şi în cazul domnilor...

 

Lenjerie sexy

 Nimeni nu va arăta sexy în niște bikini vechi şi deșirați sau într-un sutien învechit. Ai deci nevoie de o lenjerie sexy, curată, care ţi se potrivește, dar care să te şi scoată din anonimat. Există destule forme şi culori sau modele pentru a flata orice siluetă.

Citește mai mult:Fii sexy şi în ținuta Evei

Striptease ca o profesionistă

 

Cum să faci striptease ca o profesionistă

striptease ca o profesionista

'Striptease' este un cuvânt englezesc care se traduce mot-a-mot prin: a se dezbrăca într-o maniera sugestivă. Striptease-ul este o modalitate cât se poate de incitantă de a-ți pregăti partenerul pentru o noapte nebună de dragoste. Nu i-ai făcut până acum striptease iubitului? Nicio problemă! Te inițiem noi în tainele acestei practici!

 

În ce moment al zilei se poate practica striptease-ul?

 Striptease-ul se poate practica în orice moment al zilei. Cu cât acesta este mai neașteptat, cu atât partenerul tău va fi mai surprins, mai încântat de fiecare moment.

 

Contextul ideal pentru a începe striptease-ul

 Dacă până acum nu ai făcut striptease, trebuie să te asiguri că te afli într-un loc în care te simți confortabil. Pentru începătoarele în ale striptease-ului, cel mai bun loc este dormitorul.

 

Atmosfera pentru un striptease ca la carte

 Daca îți dorești să faci un striptease ca la carte, atunci trebuie să-l planifici în cele mai mici detalii. Pentru început, trebuie să te asiguri că o să ai parte de cea mai potrivită atmosferă pentru a-ţi scoate în evidență mișcările lascive. Nu știi ce ai putea face?

Citește mai mult:Striptease ca o profesionistă

Culorile seducţiei

 

Culorile seducției

culorile seductiei

Un lucru e bine știut - femeile pot să atragă privirile bărbaților îmbrăcându-se în roșu. Cum rămâne însă cu celelalte culori?

 Nu există o culoare magică în galaxia culorilor. Există însă niște trucuri simple pentru a atrage atenția. Tehnicile de seducție sunt cele care atrag o mai mare atenție asupra ta – trebuie să ai grijă de aparență, de piele, de păr şi de limbajul corporal. Şi chiar dacă haina nu-l face pe om, acestea sunt oglinda personalității noastre. Îmbrăcându-te deci cat mai bine, adoptând culorile potrivite, reprezintă o garanție pentru o seducție asigurată.

 

Roşul, simbol al pasiunii

 Pentru a te face remarcată, nimic nu se compară cu roșul. Simbol al pasiunii, acesta se poate purta la o ocazie mai specială. O rochie roșie este pur și simplu glamour, perfectă pentru a atrage atenția.

 Roşul atrage privirile şi stimulează dorința erotica. Roșul simbolizează căldura, senzualitatea, agresivitatea, sângele, focul şi forța.

Citește mai mult:Culorile seducţiei