Thailanda - Tara surasului

 

Thailanda - Țara surâsului

thailanda tara surasului

 Plaje de vis, gastronomie subtilă, palate și temple misterioase, amabilitatea thailandezilor, toate acestea sunt atuuri extraordinare ale acestui minunat ținut. Foarte ospitalieri, thailandezii sunt mai ales renumiți pentru surâsul cu care te întâmpină, ca și vizitator. În inima Asiei, căldura, zgomotul, mirosul aerului extrem de fin și de dulce, agitația orașului mereu în mișcare, vă vor fermeca. La Bangkok, capitala Regatului Thailandei, se află un centru turistic cu o reputație extraordinară printre străini.

 

Atmosferă Science Fiction

 Centrul orașului vă va duce mai mult ca sigur cu gândul la un film SF, la un decor fantezist, în care bogații trăiesc mai presus de poluare, la ultimele etaje ale zgârie-norilor, în vreme ce săracii, își cunosc locul în societate… Pentru a vă cumpăra o simplă poșetă ori un suvenir, puteți lua Skytrain-ul, trenul aerian, care merge din magazin în magazin la înălțimea unui turn de control.

Citește mai mult:Thailanda - Tara surasului

Myanmar, Thailanda

 

Myanmar, o destinatie must have pentru anul 2014

myanmar thailanda

 Myanmar, vechea Birmanie, se pare ca va fi o destinatie foarte in tendinte pentru anul 2014. Si asta nu degeaba- pe de o parte s-a deschis poarta inspre o zona a Asiei care a fost pana acum izolata de presiunea dezvoltarii - in general a turismului si pe de alta parte aceasta destinatie este una splendida, misterioasa si fascinanta in acelasi timp. Myanmar propune atatea atractii incat va va fi greu sa va decideti de unde sa incepeti.

 Myanmar vine cu toate frumusetile regiunilor de pe coasta si a regiunilor montane din Thailanda. Ciudat este ca doar o mica parte din aceasta a fost pana acum vazuta.

 Celebrele comori precum pagoda Shwedagon, templele Bagan, orasul Mandalay sunt niste destinatii indispensabile nu numai datorita bogatiei culturale ci si datorita faptului ca sunt cu adevarat splendide.

 Si orasul Yangon reprezinta un amestec fascinant. Si asta deoarece o jumatate a orasului pare ca nu s-a mai dezvoltat de cand englezii l-au abandonat inca din anul 1948 iar cealalta parte a orasului s-a dezvoltat in mod frenetic intr-o megalopola.

Citește mai mult:Myanmar, Thailanda

Paphos, Cipru

 

Paphos, Cipru

paphos cipru 1

 O veche legendă spune că in Paphos s-a născut Afrodita, zeița iubirii, și că Paphos este unul din locurile unde Richard Inimă de Leu s-ar fi oprit în expedițiile sale. Paphos este un adevărat colț de rai, cu o priveliște minunată și o climă blândă, aceasta este destinația ideală de vacanță. Paphos este un orășel situat în vestul Ciprului, la 153 km distanță de Nicosia, și are o populație de 40.000 de locuitori.

 

Paphos - generalități

 Paphos este un loc magic, mirific, splendid, ideal pentru vacanța de vară și concediul cu familia. Aici clima este blândă, inclusiv iarna, iar solul este ideal pentru cultivarea bananelor. Paphos dispune de propriul aeroport, pentru ca turiștii să aibă acces mai ușor la serviciile de aici, și să poată vizita minunatul oraș. Vizitatorii vin anual pentru a vizita vestigiile istorice minunate de aici, aflate sub protecția UNESCO. Paphos este un oraș al contrastelor. Aici veți vedea deopotrivă biserici creștine, lăcașuri de cult musulmane, dar și ruine antice, hoteluri din cele mai moderne, locuințe modeste ale oamenilor din partea locului...

Citește mai mult:Paphos, Cipru

Kyrenia, Cipru

 

Kyrenia, Cipru

kyrenia cipru 1

 Cipru este una din insulele cele mai vizitate mai ales în sezonul estival. Aici vă puteți distra, relaxa, puteți întâlni oameni deosebiți, puteți lua masa la restaurantele cu specific, sau puteți face o mulțime de alte activități interesante, deoarece Cipru este extraordinar.

 

Localizare Kyrenia

 Pe coasta de nord a insulei se află orașul Kyrenia, o stațiune turistică extraordinară ce pune la dispoziția turiștilor plaje amenajate foarte frumos, curate, îngrijite și de asemenea, un port plin cu ambarcațiuni de agrement. Aici, vă puteți caza la un hotel din cartierele noi, însă pentru a vizita monumentele trebuie să vizitați și orașul vechi.

Citește mai mult:Kyrenia, Cipru

Ibiza, Spania

 

Ibiza, insula care nu doarme niciodata

ibiza spania

 Nu degeaba Ibiza este cunoscută ca și insula care nu doarme niciodată. Ibiza este atât de plină de viață, încât nici nu ți-ai dori să dormi, o dată ajuns aici, ci numai să te distrezi. O vacanță la Ibiza presupune și relaxare, dar și foarte multă distracție. Ibiza este o destinație preferată mai mult de tineri dornici de distracție și nu numai.

 

Ibiza este insula noncomformiștilor

 Ibiza este într-adevăr o insulă a persoanelor deschise, foarte open mind, cu dorință de distracție și care își doresc o vacanță puțin mai „altfel„. Insula Ibiza de fapt înseamnă o sumedenie de cluburi, DJ renumiți, vedete, party în aer liber, trupuri sexy și bronzate, apusuri și răsărituri minunate, și lista poate continua. Ibiza este destinația perfectă a entuziaștilor și a celor dornici de distracții din cele mai inedite.

Citește mai mult:Ibiza, Spania