Ce provoacă erecția penisului?

 

Ce provoacă erecția penisului?

ce provoaca erectia penisului

Erecția penisului este un fenomen biologic, fiziologic şi reproducător. erecția penisului este cel mai important fenomen la toate ființele de sex masculin, independent de vârsta lor, de istoria lor genetică sau de localizarea geografică. Chiar dacă termenul de 'erecție peniană' are adesea conotații sexuale, erecția se produce în general în mod regulat, zilnic, fără excitație sexuală implicită. În medie, un bărbat are în jur de 4-8 erecții spontane în fiecare noapte în timpul somnului. Acestea se produc, în general, în timp ce visează

 

Cauzele erecției

Penisul bărbatului are, în realitate, două funcții:

 - Eliberează urina conținută în vezică, proces denumit micțiune;

 - Eliberează spermatozoizii şi lichidul seminal al glandei prostatice, proces denumit ejaculare;

În momentul în care totul funcționează în mod corect, ejacularea este un proces în trei etape:

 - Excitația: bărbatul cunoaște o excitație sexuală;

 - Erecția: penisul răspunde excitației sexuale printr-o erecție;

 - Ejacularea: stimularea fizică a penisului provoacă ejacularea;

 Dacă, din întâmplare, a doua etapă nu mai are loc, etapa cu numărul trei, adică ejacularea, este mai dificilă, imposibilă chiar, această problemă având denumirea de impotență. Acest lucru înseamnă că, chiar şi cu stimulare, penisul nu are erecție. În momentul în care încerci să-ți miști orice parte a corpului, o faci servindu-te de anumiți mușchi. Fie ca îți miști degetele, brațele sau picioarele, mușchii fac toată treaba. Mușchii îți mișcă, astfel, corpul într-un mod voluntar, controlat. În cazul penisului, totul este diferit. În momentul în care penisul se ridică, nu există nici o contracție musculară asociată. Pentru a intra în erecție, penisul folosește presiunea.

Citește mai mult:Ce provoacă erecția penisului?

Fii regele preludiului

 

Cum să devii regele preludiului

fii regele preludiului

 Preludiul reprezintă o etapă crucială, deoarece un raport sexual începe cu mult înainte de penetrare. Femeile au nevoie de preludiu pentru a fi complet excitate, deoarece acestea nu se 'încălzesc' la fel de repede ca şi bărbații. Majoritatea bărbaților au tendința să neglijeze preludiul, deoarece sunt de părere că dacă îşi penetrează partenera cu putere,ea va atinge mai repede orgasmul.

 Pentru a ajunge la orgasm, o femeie are nevoie de preludiu. Ai toate șansele ca partenera ta să nu mai vrea să întrețină relații sexuale cu tine dacă ai obiceiul să sari etapa preludiului. Iată ce trebuie să știi pentru a deveni regele preludiului.

 

Învață să-ți folosești degetele

 După câteva săruturi profunde şi câteva mângâieri, deja vrei să cobori spre vulvă. Pentru început, excită-ţi partenera atingând-o ușor în zona genitală, sărutând-o. După ce s-a încălzit puțin, asigură-te că îţi concentrezi toată atenția asupra clitorisului şi asupra punctului G, acestea două ar trebui să fie prioritatea ta. Este extrem de important ca unghiile şi degetele tale să fie cât mai curate.

Citește mai mult:Fii regele preludiului

Amantul tantric

 

Amantul tantric, bărbatul tantric

amantul tantric

Există şi bărbați pe lumea asta care își iubesc iubita şi o iubesc ca pe un dar. Care percep feminitatea drept o binecuvântare, senzualitatea drept o izbândă proprie. Care vad detaliile ce o fac pe femeie seducătoare, chiar dacă este vorba despre cea mai puțin frumoasă dintre femei: finețea gleznei, gropitele din obraji, parfumul pielii, zâmbetul seducător, atingerea. Aceștia sunt bărbații tantrici.

 Bărbatul tantric este bărbatul care iubește cu patimă, uneori blând, uneori sălbatic, bărbatul care se simte când puternic, când slab. Bărbatul tantric este cel care simte extazul partenerei sale ca pe un afrodiziac. Bărbatul tantric este cel care își adună puterile să-i mulțumească partenerei sale pentru minunatele clipe oferite, sărutând-o şi mângâind-o cu tandrețe infinită. Știe că nu există femeie mai îndrăgostită şi mai pasională decât cea căreia i-a venerat trupul. În aceste momente, apar cele mai frumoase gesturi de adorație, recunoaștere a apartenenței şi devotament.

 A face din fiecare bărbat un amant tantric înseamnă a face un bărbat puternic în relația cu partenera sa şi în relație cu el însuși, pentru a putea gusta din fructul extazului. Dar atenție, a fi amant tantric nu înseamnă a face performanță în pat. Trebuie să înțelegeți că amantul tantric este un amant divin.

 Amantul tantric este, înainte de toate, amant adică un bărbat îndrăgostit, în relația cu partenera sa. Amantul tantric este bărbatul care iubește femeia, care este total prezent. Partenera sa îi oferă, la rândul ei, ceea ce are ea mai bun, cea mai sacră parte din ea. Amantul tantric înseamnă şi plăcere, plăcerea sărbătoririi simțurilor, puterea virilă, plăcere care se exprimă în întâlnirea cu femeia.

Citește mai mult:Amantul tantric

Body language

 

Body language sau limbajul corporal care le atrage pe femei

body language

Ce înseamnă body language? Înseamnă un limbaj care vorbește pentru voi fără să vă dați măcar seama. Acesta este tot secretul. Corpul vostru vorbește despre voi fără să vă dați măcar seama şi fără să deschideți gura.

 Care este cel mai bun body language de adoptat? Cel care le atrage pe femei. Cel care transmite mesaje de genul – « sunt un bărbat încrezător », « sunt în formă», etc.

 Şi limbajul corpului se poate manifesta în orice moment - de la felul în care întorci sau miști capul, la felul în care deschizi o ușa, de la felul în care stai în picioare sau așezat, până la felul in care strângi mâna cuiva.

 Şi ţineţi minte un lucru: puteți ascunde intențiile atât in exprimarea orală, cât şi în scris, puteți minți, dar corpul nu minte niciodată.

 

Limbajul corpului – ce şi cum anume?

 Un bărbat încrezător se va face mereu remarcat. Vorbim cel mai adesea despre carismă sau despre aură. Arătați că sunteți încrezători în voi. Umerii trebuie să fie drepți, relaxați, spatele la fel. Atunci când vă așezați, încercați să găsiți o poziție potrivită pentru a arăta că vă simțiți în largul vostru.

Citește mai mult:Body language

Cum sa faci dragoste mai des

 

Câteva sfaturi pentru a face dragoste mai des cu femeia iubită

cum sa faci dragoste mai des

Femeile au multe mistere şi bărbații au rezolvat câteva dintre ele... Pentru a descoperi însă mai multe, s-au făcut numeroase sondaje pentru a afla ce le excită cu adevărat şi le face să își piardă capul. Iată câteva mici trucuri aflate în urma cercetărilor.

 

Repetați-le numele.

 Cu cat o femeie își aude mai des numele, cu atât se va convinge mai mult de faptul că este centrul universului tău. Deci, un truc frumos, de care te poți folosi destul de des...

 

Fiți generoși.

 Femeile sunt toate de acord atunci când este vorba despre un lucru – nu suportă bărbații care sunt zgârciți. Atunci când inviți, deci, o femeie undeva, nu te uita la cheltuieli. Un bărbat care nu ezită să ofere multe lucruri, lasă sentimentul că este generos şi în pat....

Citește mai mult:Cum sa faci dragoste mai des