Îngrijirea naturală a tenului gras

De ce apare pielea grasă?

Îngrijirea naturală a tenului gras Dacă sunteți una dintre femeile care consideră că a avea pielea grasă este o problemă, iar dacă excesul de sebum vă înfundă porii și duce la ceva mai complicat, cum ar fi acneea, într-adevăr, pielea grasă poate fi problematică. Dar dacă acesta este tipul vostru de piele și știți cum să aveți grijă de ea în mod corect, sunteți norocoase, deoarece celulele grase oferă elasticitatea pielii și o ajută să reziste mai bine la trecerea timpului, întârziind apariția ridurilor. Prin urmare, în acest articol vă vom prezenta care este cea mai bună rutină de frumusețe pe care ar trebui să o urmați pentru a menține pielea sănătoasă și pentru a controla excesul de grăsime.

5 trucuri pentru ochi mai mari

 

Trucuri pentru un machiaj irezistibil

5 trucuri pentru ochi mai mari

 Dacă dorești să te bucuri de un machiaj irezistibil, este necesar să urmezi câteva sfaturi simple, însă de efect, cum ar fi de exemplu conturarea echilibrată a sprâncenelor. Dacă acestea au forma potrivită pentru a marca privirea, pot oferi senzația de ochi mai mari și expresivi.

Însă cheia pentru a obține un machiaj perfect constă desigur, în a urma câteva sfaturi de bază care să creeze efectul de ochi mai mari, chiar dacă aceștia nu sunt așa în mod natural. Poți să ai ochi mai mari cu ajutorul machiajului dacă urmezi cele 5 trucuri ușor de aplicat pe care le oferim în acest articol.

7 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj

 

7 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj

7 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj În prezent, tehnicile de machiaj și produsele cosmetice moderne au devenit cei mai buni aliați ai frumuseții feminine. Însă dacă nu vrem să recurgem neapărat la necesitatea de a aplica zilnic un machiaj este foarte important să ne hidratăm corect, atât interiorul cât și exteriorul, pentru a menține un aspect îngrijit al pielii.

 În plus, uneori nu avem suficient timp pentru a ne machia în mod adecvat și putem comite unele greșeli care se observă ușor. Tocmai de aceea, este esențial să învățăm să ne păstrăm un look natural care să pună în evidență în primul rând o piele proaspătă, tânără și radiantă.

Schimbarea de look – o necesitate

 

Nu neglija aspectul fizic

Schimbarea de look – o necesitate  Frumusețea nu constă doar în modul în care ne îmbrăcăm, în machiaj, în îngrijirea corpului, a pielii, ci frumusețea, așa cum o știm noi, vine din interior. O persoană bună, blândă, fără intenții rele, fericită, care știe să treacă mai ușor peste greutățile vieții, este întotdeauna frumoasă. Dar nu ar trebui să ne neglijăm nici aspectul fizic. Pielea trebuie îngrijită, la fel ca și întregul nostru corp, prin exerciții fizice, masaje, o alimentație echilibrată și bogată în vitamine și minerale și prin mici ”artificii” cu ajutorul cărora putem arăta bine și ne putem simți mai încrezători sau încrezătoare în forțele proprii.

Cum mă machiez de Crăciun?

 

Fii cea mai frumoasă și cea mai strălucitoare de Crăciun

Cum mă machiez de Crăciun? De Crăciun îți dorești cu siguranță să fii cea mai frumoasă și cea mai strălucitoare. Nu este foarte greu. Este de ajuns dacă te informezi cu privire la cele mai în vogă tendințe în materie de machiaj și dacă te inspiri din ideile noastre. Culorile vesele, vii sau mai clasice se invită în trusele noastre de înfrumusețare pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie cea mai frumoasă alături de un machiaj șic și feminin.

 Nu ai mare lucru de făcut- ai nevoie de un ten nude perfect, de buze în nuanțe de roșu glamour, de o privire strălucitoare cu ajutorul unui smokey irizat, de un eye liner în nuanțe de negru și de cei mai colorați pomeți.