Alimente și remedii pentru combaterea celulitei

De ce apare celulita?

Alimente și remedii pentru combaterea celulitei Celulita este un depozit de grăsime sub piele care se manifestă ca un val inestetic pe suprafața pielii noastre. Acesta este, de obicei, concentrat în zona coapselor, a feselor sau abdomenului și de obicei afectează mai mult femeile, deși poate apărea și în cazul bărbaților.

 Deși apariția celulitei poate fi influențată de unele cauze inevitabile, cum ar fi moștenirea genetică, în același timp și o dietă nesănătoasă și dezechilibrată împreună cu sedentarismul pot influența foarte mult apariția celulitei. Consumul alimentelor potrivite în combinație cu un program regulat de exerciții fizice ne poate ajuta să combatem cu succes acest aspect deranjant al pielii noastre.

Citește mai mult:Alimente și remedii pentru combaterea celulitei

Cele mai bune recomandări și remedii contra căderii părului

Care sunt cauzele căderii părului?

Cele mai bune recomandări și remedii contra căderii părului În prezent, căderea părului a devenit o problemă care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Deși nu este considerată o afecțiune ca atare, deoarece nu implică dureri fizice, căderea părului poate provoca disconfort, mai ales în cazul femeilor, deoarece în multe culturi un păr frumos este asociat cu frumusețea.

 Nu în toate cazurile, căderea părului apare din același motiv, dar vă prezentăm în continuare care sunt cele mai frecvente cauze ale căderii părului. Iată care sunt acestea:

Citește mai mult:Cele mai bune recomandări și remedii contra căderii părului

Îngrijirea naturală a tenului gras

De ce apare pielea grasă?

Îngrijirea naturală a tenului gras Dacă sunteți una dintre femeile care consideră că a avea pielea grasă este o problemă, iar dacă excesul de sebum vă înfundă porii și duce la ceva mai complicat, cum ar fi acneea, într-adevăr, pielea grasă poate fi problematică. Dar dacă acesta este tipul vostru de piele și știți cum să aveți grijă de ea în mod corect, sunteți norocoase, deoarece celulele grase oferă elasticitatea pielii și o ajută să reziste mai bine la trecerea timpului, întârziind apariția ridurilor. Prin urmare, în acest articol vă vom prezenta care este cea mai bună rutină de frumusețe pe care ar trebui să o urmați pentru a menține pielea sănătoasă și pentru a controla excesul de grăsime.

Citește mai mult:Îngrijirea naturală a tenului gras

5 trucuri pentru ochi mai mari

 

Trucuri pentru un machiaj irezistibil

5 trucuri pentru ochi mai mari

 Dacă dorești să te bucuri de un machiaj irezistibil, este necesar să urmezi câteva sfaturi simple, însă de efect, cum ar fi de exemplu conturarea echilibrată a sprâncenelor. Dacă acestea au forma potrivită pentru a marca privirea, pot oferi senzația de ochi mai mari și expresivi.

Însă cheia pentru a obține un machiaj perfect constă desigur, în a urma câteva sfaturi de bază care să creeze efectul de ochi mai mari, chiar dacă aceștia nu sunt așa în mod natural. Poți să ai ochi mai mari cu ajutorul machiajului dacă urmezi cele 5 trucuri ușor de aplicat pe care le oferim în acest articol.

Citește mai mult:5 trucuri pentru ochi mai mari

7 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj

 

7 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj

7 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj În prezent, tehnicile de machiaj și produsele cosmetice moderne au devenit cei mai buni aliați ai frumuseții feminine. Însă dacă nu vrem să recurgem neapărat la necesitatea de a aplica zilnic un machiaj este foarte important să ne hidratăm corect, atât interiorul cât și exteriorul, pentru a menține un aspect îngrijit al pielii.

 În plus, uneori nu avem suficient timp pentru a ne machia în mod adecvat și putem comite unele greșeli care se observă ușor. Tocmai de aceea, este esențial să învățăm să ne păstrăm un look natural care să pună în evidență în primul rând o piele proaspătă, tânără și radiantă.

Citește mai mult:7 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj