4 tipuri de personalități în dragoste

Scris de Midoris

 

Cum ne alegem partenerul de viață ?

4 tipuri de personalitati in dragoste

 Ar trebui să ne alegem partenerul de viață în funcție de personalitatea noastră? Este posibil ca până acum să nu fi luat în considerare acest aspect sau poate chiar din contră, acest lucru este esențial pentru tine. Oricum ar fi, noi vă prezentăm azi patru personalități identificate în jurul cărora se formează relațiile afective.

 

Cele patru tipuri de personalități în dragoste

 Trebuie să admitem acest lucru: uneori avem tendința de a ne îndrăgosti de cele mai nepotrivite persoane, de persoane de care nu credeam că pot trezi în noi astfel de sentimente. O persoană care nu se potrivește deloc cu personalitatea noastră, o persoană care uneori ne poate face nefericiți. De ce se întâmplă astfel de lucruri? De ce ne simțim atât de atrași de personalități atât de toxice?

Citește mai mult:4 tipuri de personalități în dragoste

Iubirea neconditionata in relatia de iubire

Scris de Ioana

 

Pentru a avea o relaţie de iubire minunată este important să iubim necondiţionat

iubirea neconditionata in relatia de iubire

 Oamenii au relaţii de iubire şi se simt minunat în ele la început. Totul este bine şi frumos şi nu vedem decât ce frumos şi minunat este partenerul de viaţă. Dar ce se întâmplă după aceasta? Apar nenumărate certuri, gelozii, neîncrederi, frici, control. Şi asta pentru că nu mai ştim să iubim necondiţionat şi să acceptăm partenerul aşa cum este.

 

Acceptă-ţi partenerul de viaţă aşa cum este

 În primul rând, acceptă-ţi partenerul de viaţa exact aşa cum este. Cu toate defectele şi calităţile lui. Iubirea necondiţionată înseamnă iubire adevărată. Atunci când îţi accepţi partenerul şi nu doreşti să îl schimbi însă îl iubeşti oricum, asta înseamnă iubire adevărată. Partenerul de viaţă este aşa cum îşi doreşte el să fie. Nu încerca să îl schimbi impunându-i anumite lucruri. În schimb îl poţi vedea cu alţi ochi şi el se va schimba. În cazul în care este o persoană care are anumite vicii, fumează, bea sau se droghează, în loc să îi spui: nu mai bea, nu mai fuma, nu mai consuma droguri!

Citește mai mult:Iubirea neconditionata in relatia de iubire

De ce te-ar parasi persoana iubita?

Scris de Ioana

 

Descoperă motivele pentru care persoana iubită te-ar putea părăsi

de ce te ar parasi persoana iubita

 Orice relaţie de iubire are nevoie de libertate, responsabilitate, bucurie şi iubire. Atunci când nu ai toate aceste lucruri este posibil ca persoana iubită să plece din viaţa ta.

 

Libertatea într-o relație de iubire este foarte importantă

 Relaţia de iubire trebuie să se bazeze în primul rând pe libertate. Fiecare dintre noi are propria libertate. Controlul nu are ce să caute într-o relaţie de iubire. Nimănui nu îi place să fie constrâns, să fie controlat şi să nu îi se ofere libertate. Atunci când iubitul sau iubita doreşte să plece în oraş cu prietenii sau prietenele ar fi foarte bine să înţelegem. Nu înseamnă că ne înşeală sau că merge cu altcineva sau că are de ascuns ceva. Înseamnă că are nevoie de libertate. Din momentul în care libertatea îi este constrânsă, relaţia de iubire începe să se evapore. Vor începe certurile, scandalurile, neînţelegerile. O persoană care nu are parte de libertate va pleca văzând cu ochii. De obicei femeile sunt cele care nu îşi doresc să ofere libertate partenerului de viaţă. Dar mai sunt şi excepţii printre bărbaţi. Femeile devin geloase dacă partenerul lor de viaţă merge în oraş cu alte persoane imaginându-şi tot felul de scene în care sunt înşelate. Acest lucru va duce la ruperea unei relaţii.

Citește mai mult:De ce te-ar parasi persoana iubita?

Cum sa treci peste despartirea de persoana iubita

Scris de Ioana

 

Despărţirea poate să fie dezastruoasă, află cum să treci peste despărţirea de persoana iubită

cum sa treci peste despartirea de persoana iubita

 Cu siguranţă ai trecut deja peste despărţiri, ai văzut ce sentiment te cuprinde atunci când persoana pe care o iubeşti, se desparte de tine sau mai grav, nu mai spune niciun cuvânt şi pleacă din viaţa ta, fără nicio explicaţie. Poţi să treci peste cu bine, dacă asta îţi doreşti!

 

Crede în tine şi simte-te bine în pielea ta

 Despărţirea este dureroasă indiferent dacă ai fost cu cineva un an sau mai mulţi. Sunt persoane care nu pot trece peste o despărţire în ani de zile. Sau persoane care caută în alte persoane pe fosta iubită sau fostul iubit. Primul pas pe care îl ai de făcut este să crezi în tine şi să te simţi bine în pielea ta. Acest lucru este foarte important. Atunci când crezi în tine, toate uşile se deschid şi apar în calea ta oportunităţi care mai de care. Crede că a fost cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat până acum. Aţi avut lecţii de învăţat împreună, aţi evoluat, v-aţi simţit bine, aţi trecut cu bine peste toate, dar acum este timpul să o luaţi de la început fiecare pe calea lui. Crede că reuşeşti şi fără ajutorul lui sau al ei. Simte-te bine şi continuă să te iubeşti şi să te preţuieşti.

Citește mai mult:Cum sa treci peste despartirea de persoana iubita