Samsung Galaxy Note Edge

 

Samsung a anunțat Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge si note 4

 Salutare, gigantul Samsung recent a lansat două dispozitive mobile și anume Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge. Noi o să ne axăm azi pe Galaxy Note Edge.

 Samsung Galaxy Note Edge inițial este unul și același lucru Galaxy Note 4, cel puțin la specificații tehnice. Având același procesor, memorie RAM, camera, bateria, etc. Diferența fundamentală fiind reprezentată doar de ecranul curbat la margine, lucru ce îl caracterizează și denumirea. Samsung a decis ca să folosească această margine pentru afișarea mai multor informații fără vreo separare de restul conținutului de pe ecran. Iar acesta a fost realizat printr-un adaos de 160 pixeli pe lățimea ecranului. Mai jos poți vede un tabel care conturează mai bine diferențele dintre Galaxy Note Edge și Galaxy Note 4.

Citește mai mult:Samsung Galaxy Note Edge

IFA Berlin 2014 (Partea a II-a)

 

Rezumat IFA Berlin 2014 (Partea a II-a)

IFA Berlin 2014 2

 Salutare și bine ai venit la continuarea acestui rezumat ce vizează noutățile apărute la târgul mondial de electronice și electrocasnice IFA 2014 din Berlin. Ca de fiecare an aici putem vedea cele mai noi inovații și tehnologii pentru consumatorii de electronice. Evident că apar noutăți care mai de care incredibile. De la design-uri simple la elegante și de viitor putem vedea de toate. Producătorii se străduie să ne uimească cu inovațiile lor, care după necesitățile fiecăreia dintre noi pot fi bune sau mai puțin bune. Dar nu vreau să lungesc vorba mult așadar să vedem cu ce s-au mai afișat producătorii.

 

Lenovo Vibe X2 și Z2

 Lenovo a afirmat zvonurile legate de un nou flagship, sub care au lansat două telefoane și anume Vibe X2 și Z2. Specificațiile sunt următoarele:

Citește mai mult:IFA Berlin 2014 (Partea a II-a)

IFA Berlin 2014

 

Rezumat IFA Berlin 2014 (Partea I)

IFA Berlin 2014

 Salutare și bine ai venit, azi am decis să-ți prezint niște noutăți de la târgul IFA Berlin 2014. Și anul acesta ca de fiecare an la IFA Berlin putem vedea cele mai, cele mai ... produse de la cei mai ... producători. Acesta este și scopul acestui târg încă din 1924 până în prezent, de a prezenta cele mai impresionante și inovatoare produse electronice și electrocasnice care s-ar putea să ajungă pe piață în perioada de după târg. Evident sunt și produse la care ai spune că mai bine să nu apară pe piață din X motive, dar până la urmă totuși este un târg unde fiecare vine cu ce are mai bun pentru consumatorii în domeniul electronicelor și electrocasnicelor.

 Bun, nu am să te rețin cu vorba mult deoarece sunt destule de multe lucruri interesante de văzut.

Citește mai mult:IFA Berlin 2014