Amenajari florale pentru balconul tau

 

Amenajări florale  pentru balconul tău

amenajari florale pentru balconul tau

 Balconul poate să fie el un spațiu mic, dar poți să vii aici cu cele mai de efect amenajări. Petrece o vară înflorită pe balconul tău citind un articol cu selecția noastră de plante pentru balcon care te poate inspira.

 

Ce plante să aleg pentru balconul meu?

 Deoarece nu avem mereu acces la o grădină sau la o terasă, balconul se dovedește a fi din ce în ce mai prețios în orașele supra-aglomerate. Balconul este și o adevărată gură de oxigen pentru cei care iubesc plantele verzi sau cele cu flori deosebite. Dar cum să faci din acest loc un spațiu convivial și plin de prospețime unde să te poți destinde?

 

Sfaturile de bază pentru balconul tău.

 Regula este una destul de simplă. Trebuie să te joci cu volumele și cu înălțimile pentru ca balconul tău să primească mai multă structură fără să încarci prea mult spațiul. Un alt sfat- balconul poate să fie o prelungire a interiorului deci trebuie să păstrezi o anumită armonie şi să faci o tranziție naturală înspre exterior.

Citește mai mult:Amenajari florale pentru balconul tau

Amenajarea balconului

 

Amenajarea balconului

amenajarea balconului

 Pentru persoanele care stau la bloc și nu au parte de minunata relaxare de la curte, și nu își pot transforma grădina într-o oază de relaxare, balconul rămâne singura soluție de evadare și mijlocul de a lua o gură de aer proaspăt sau mai puțin proaspăt. Desigur, avantajele curții sunt mai numeroase și mai mari față de cele ale balconului – aerul este mai curat, spațiul mult mai mare, cu un gard suficient de înalt nu vă văd vecinii fiecare pas. Dar trebuie să ne obișnuim și cu viața la bloc. Cu aerul ceva mai încărcat de la oraș, cu vecinii mai băgăreți care își mai aruncă un ochi și în balconul vecinului, cu zgomotul infernal produs de mașini... Dar balconul poate deveni o oază de relaxare. Dimineața puteți alege să beți cafeaua pe balcon iar în week-end puteți petrece câteva ore bune pe balcon relaxându-vă cu o carte bună sau ascultând radio. Spațul unui balcon este destul de mic și limitat, dar evitați să îl transformați într-un spațiu simplu de depozitare și încercați să îl personalizați puțin. Nu contează dacă balconul este închis, că are aceleași forme de la începutul construcției sau că este din termopan. Balconul poate fi amenajat astfel încât să vă fie drag să ieșiți la o gură de aer.

Citește mai mult:Amenajarea balconului