Tradiții sexuale neobișnuite

 

Tradiții sexuale neobișnuite în lume

traditii sexuale neobisnuite Sexul ocupă un loc important în viața noastră, a tuturor. Și cu toții facem lucruri mai mult sau mai puțin interesante și palpitante împreună cu partenerul sau partenera de cuplu în intimitatea dormitorului. Însă sexul poate deveni și o ciudățenie, nu numai un act ce simbolizează plăcerea și iubirea dintre doi oameni. În întreaga lume există fel și fel de obiceiuri bizare și tradiții sexuale neobișnuite la care mulți dintre noi nu ne-am fi gândit, și pe care unii cu greu le acceptă.

 

Poliandria

 Poliandria este un fel de tradiție sexuală neobișnuită în lume și are loc mai ales în statul Nepal. Poliandria reprezintă uniunea familială a unei femei cu mai mulți parteneri de sex masculin, fără ca aceasta să fie considerată infidelă. Poliandria are loc de regulă în familie, așadar femeia alege să se mărite cu doi sau mai mulți frați pentru a păstra moștenirea de familie. Poliandria este o formă a poligamiei, și este o tradiție sexuală neobișnuită pe care mulți dintre noi nu o acceptă, iar religiile lumii sunt sceptice în ceea ce privește normalitatea acestei tradiții.

Citește mai mult:Tradiții sexuale neobișnuite

Urcarea pe culmile placerii

 

Urcarea pe culmile plăcerii

urcarea pe culmile placerii Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să simţi un orgasm în întreg corpul? Urcarea pe culmile plăcerii este o practică, un exerciţiu foarte simplu şi foarte eficient pentru a-ţi creşte energia globală şi pentru a-ţi mări starea de concentrare. Capacitatea pe care o are corpul nostru de a mări energia, puterea noastră de concentrare şi bucuria noastră este fără limite.

 Atunci când energia Chi curge într-o stare deplină de sanatate şi în abundenţă, suntem în alteta, suntem senini şi mulţumiţi. Cu ajutorul tehinicii de urcare pe culmile plăcerii, veţi reuşi să vă urcaţi energia sexuală de la organele genitale până în creier şi veţi reuşi să o faceţi să coboare din nou până în abdomen pentru a vă reîntineri.

 Energia sexuală face parte din energia noastră Chi, forţa noastră vitală primară. Aceasta are capacitatea unică de a ne hrăni corpul  şi de a ne revigora spiritul. Urcarea pe culmile plăcerii vă va permite să faceţi ca energia sexuală să circule în tot corpul pentru a vă umple de viaţă organele şi simţurile. Astfel, acestea extind durata orgasmului mărind capacitatea corpului de a produce şi de a resimţi din ce în ce mai multă plăcere.

Citește mai mult:Urcarea pe culmile placerii

Sexul si Feng Shui

                                      

Sexul si Feng Shui

sexul si feng shui Feng Shui, care inseamna literalmente – “vant” si “apa” este o tehnica milenara ancestrala al carei scop este creeze sau sa restaureze echilibrul si armonia in locurile in care ne petrecem viata, permitand energiei vitale Chi sa circule optim.

 Chinezii sunt de parere ca arta ancestrala a Feng Shui-ului poate stimula viata sexuala aducand in casa noastra o densa energie senzuala. Iata de ce iti venim in ajutor in acest articol cu cateva sfaturi in materie de decoratiuni pentru a conferi dormitorului tau o dimensiune mai erotica.

 Dormitorul este atat un loc pentru relaxare si pentru destindere, cat si un loc de viata. Trebuie sa alegi culori calde si feminine cum ar fi – bordo, roz, rosu sau mov. Nuantele calde vor avea asupra ta un efect relaxant.

Citește mai mult:Sexul si Feng Shui

Sfaturile lui Sou - Nu

 

Sfaturile lui Sou-Nu catre Houang-Ti, imparatul galben

sfaturile lui sou nu 1 Sfaturile lui Sou-Nu dau o importanta extrem de mare orgasmului femeii. S-a dovedit ca femeile ajung la orgasm intr-un timp mai lung decat barbatul. Din aceste motive, barbatul trebuie la inceputul actului sexual sa stie cum sa se controleze. Deci, domnilor, pentru a nu va bucura deja de placere, in timp ce partenera nu este deja pe propriul drum al placerii, cititi sfaturile lui Sou- Nu catre Houang- Ti, imparatul galben.

Acesta spunea asa:

Daca un barbat participa la un act sexual o data fara sa isi piarda samanta, isi fortifica corpul.

Daca o face de doua ori, auzul sau va fi fin si vederea sa patrunzatoare.

Daca o face de trei ori, toate bolile vor disparea.

Daca o face de patru ori, se va bucura de placerea sufletului.

Daca o face de cinci ori, inima si sangele sau vor fi ameliorate.

Citește mai mult:Sfaturile lui Sou - Nu

3 posturi ale placerii in Taoism

           

Secretele sexualitatii taoiste : cele 3 posturi ale placerii

3 posturi ale placerii in taoism 1 Erotismul conform filozofiei chineze se bazeaza pe trei priincipii enuntate de doctorul Maurice Maussat si care privilegiaza mai mult armonia cu partenerul, energia vitala si modul de viata. Tinand cont de ele veti deschide cu siguranta poarta deliciilor sexuale.

 

Marile principii  in Taoism. Armonizarea yin-ului si a  yang-ului.

 Taoistii sunt de parere ca orice lucru este animat de doua forte – yinul- cel pasiv si fertil si yangul, cel pozitiv, activ si vindecator. Compozanta majora a femeii este yin in timp ce barbatul are o predominanta yang. Tao este de parere ca o relatie sexuala nu poate avea loc decat in timpul unei veritabile intelegeri intre cei doi parteneri.

 

 

Decuplarea energiei.

 In timp ce in Occident, actul sexual ne lasa goliti, in Orient se cauta inversul. Sexualitatea este facuta sa faca sa circule energia chi de la sex la creier, pentru a se regenera organismul.

 Taoistii considera ,de asemeni, ca adoptarea unui mod de viata sanatos face ca energia sexuala sa creasca , sa circule mai libera si sa fie controlata mai usor.

Citește mai mult:3 posturi ale placerii in Taoism