Ce culori să folosesc pentru un birou?

 

Ce culori să folosesc pentru un birou?

ce culori sa folosesc pentru un birou

 Un loc propice concentrării şi al reflexiei, biroul este o încăpere din casă care trebuie să afișeze niște culori care să se preteze acestui tip de activități. Adică nici prea vii nici prea fade. Culorile din birou trebuie să fie stimulante şi să favorizeze în același timp concentrarea. Iată care sunt culorile ce se recomandă în acest tip de încăpere.

 

Albastrul – calmul şi blândețea.

 O culoare preferată de foarte multă lume, albastrul este o culoare extrem de emblematică. O culoare despre care se spune că este rece, aceasta este și cea care favorizează repausul şi calmul şi deci este extrem de propice pentru un birou. Albastru indigo, albastru ciel, albastru turcoaz, paleta este largă şi alegerile sunt multiple. Şi cei care se tem că se vor plictisi de această nuanță pot folosi câteva tușe de niște culori mai vii, cum ar fi rozul fuchsia sau roşul pentru a dinamiza încăperea.

Citește mai mult:Ce culori să folosesc pentru un birou?

Amenajarea biroului acasă

 

Amenajarea biroului acasă

amenajarea biroului acasa

 Câți dintre noi nu muncim de acasă sau avem un prieten care muncește de acasă sau pur și simplu muncim la birou dar mai avem și alte sarcini pe care trebuie să le îndeplinim acasă? În societatea contemporană, lucrul la domiciliu a devenit din ce în ce mai la modă. Fie că vorbim de traducători, de content writeri, de IT-iști, de scriitori, de web developeri, de designeri, de vânzători de produse cosmetice, de bloggeri sau administratori de site-uri, de creatori de handmade, de pictori, de meditatori (și lista poate continua), cu toții au nevoie de un birou pentru a putea lucra de la domiciliu. Munca de acasă nu este chiar atât de facilă și de ideală precum o consideră majoritatea persoanelor, și are atât avantaje cât și dezavantaje. Gândiți-vă doar la faptul că persoanele care muncesc de la domiciliu nu au colegi de muncă (dar nici șefi), nu au un program stabil (dar uneori este haotic), se împart între treburile casnice, copii și muncă (dar uneori le îmbină cu plăcere). Pentru a face lucrul la domiciliu cât mai plăcut, cea mai bună soluție este amenajarea unui birou chiar în propria locuință.

Citește mai mult:Amenajarea biroului acasă