Concert Devas in Bucuresti la Terasa Satya

 

Devas te invită la concert în București la Terasa Satya.

concert devas in bucuresti la terasa satya

 După lansarea pe litoral a noului album Rainbow of Happiness, iată ca ne întâlnim din nou la Terasa Satya, pe 27 septembrie de la ora 19.30.
 Dacă ați ratat concertele de la mare, puteți veni acum sa va bucurați împreună cu noi de cele mai noi compoziții muzicale cuprinse în noul album. 
 In cadrul concertului de la Terasa Satya vă vom oferi un repertoriu divers, care sa conțină cele mai noi compoziții muzicale pe care le-am realizat în ultimul an, si care se regăsesc și pe cel de-al 3-lea album: Rainbow of Happiness.
 De asemenea vom interpreta si noile noastre compoziții din cadrul proiectului muzical:Romanian Fusion Dance.


Cel mai bine este sa sunați din timp pentru rezervare, deoarece numărul de locuri pe Terasa este limitat.

Citește mai mult:Concert Devas in Bucuresti la Terasa Satya

Indila concertează în premiera pentru România

 

Indila concertează în premiera pentru România la Sala Palatului din București

indila concerteaza in premiera pentru romania

 Indila, cântăreața și compozitoarea de origine franceză care a cucerit toate top-urile cu hitul ‘’Dernière Danse’’, piesa care face parte de pe albumul de debut ‘’Mini World’’, concertează în premieră pentru publicul din România, în data de 7 decembrie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00.

 

Artista a lansat de curând o piesa noua ‘’S.O.S’’, care se bucura de același succes uluitor.

Citește mai mult:Indila concertează în premiera pentru România

Romanian Music Awards Brasov 2014

 

Romanian Music Awards Brașov 2014

romanian music awards brasov 2014

 Vineri, 12 septembrie, în Piata Sfatului din Brasov, începând cu ora 19:00, Music Channel pregătește cea de-a 12 – a ediție a celei mai longevive gale de premii muzicale din tara.

 Evenimentul Romanian Music Awards Brașov 2014 va aduce pe covorul rosu personalitățile muzicii românești, pentru un spectacol ce va include premiere, scurte concerte și decernări de premii.

 Punctul culminat al evenimentului, pe care publicul îl așteaptă cu sufletul la gura, rămâne decernarea premiilor pentru fiecare dintre cele 14 categorii, printre artiști numărându-se: Antonia, Alex Velea, Inna, Smiley, Delia, What’s Up, Marius Moga, Andra, VUNK, CRBL, Holograf, Guess Who.

Citește mai mult:Romanian Music Awards Brasov 2014