Cel mai mare card SD de 512 GB vine de la SanDisk

 

SanDisk produce carduri SD 512 GB

cel mai mare card sd de 512 gb vine de la sandisk

 Salutare și bine te-am găsit, SanDisk este cel mare producător de carduri de memorie încă din 1988. Din acest motiv nu este de mirare ca tocmai SanDisk să vină cu cel mai încăpător card SD, modelul Extreme Pro de 512 GB. Deși există câțiva producători care au realizat carduri de 256 GB, marea majoritatea nu au realizat nici carduri de 128 GB.

 Extreme Pro vine în format SDXC și utilizează interfața UHS-I, care este bun pentru o viteză de până la 104MB/s. După cum poți vedea în tabelul de mai jos, cardurile Extreme Pro merg destul de aproape de pragul interfeței UHS-I, ceea ce înseamnă că este favorabil capturilor video la rezoluție 4K. De acesta cea mai mare piață pentru Extreme Pro este destinată entuziaștilor în domeniul înregistrărilor video, deoarece necesitatea de stocare crește substanțial când vine vorba de materiale video 4K și ceea ce va duce la carduri poate și mai mari.

Citește mai mult:Cel mai mare card SD de 512 GB vine de la SanDisk

Roland RH5 casti cu valoare

 

Roland RH5 o pereche de căști fără pereche

roland rh5 casti cu valoare

 Salutare și mă bucur că citești acest articol, deoarece azi am să-ți prezint o pereche de căști, care nu are pereche. Iar acesta este Fantasticul Roland RH5.

 

Puțină istorie

Roland Corporation este o companie japoneză care se ocupă de producerea instrumentelor muzicale native și electronice, aparaturi audio/video și echipamente de studio. Compania a fost fondată de Ikutaro Kakehashi pe 18 Aprilie 1972 în Osaka, cu un capital de 33 milioane de yeni japonezi. În 2005 sediul a fost mutat la Hamamatsu. Azi are fabrici în Italia, Taiwan, Japonia și S.U.A. cu un total de 3060 angajați. Roland este unul din cele mai mari companii producătoare de instrumente muzicale din lume din anii '70 încoace.

 Bun, acum că ai aflat mai multe despre companie să revenim la căștile Roland RH-5 și, la ce anume le face atât de speciale. Probabil te întrebi, ce este așa de special în aceste căști ?

 Răspunsul meu sincer? TOT, absolut tot. Lucrez cu aceste perechi de căști de mai bine de un an și nu am nimic de reproșat la ele. Dar înainte de a le lăuda prea mult hai să-ți dau câteva detalii tehnice despre aceste căști.

Citește mai mult:Roland RH5 casti cu valoare