10 motive pentru a urmări filmul I ORIGINS – Adevărul tulburător al vieţii

 

Filmul I ORIGINS – Adevărul tulburător al vieţii 

Filmul I ORIGINS – Adevărul tulburător al vieţii Recenzia filmului I Origins îţi prezintă adevărul tulburător al vieţii. Crezi în reîncarnare? Iată de ce trebuie să vezi acest film.

 Creativitatea filmelor de la Hollywood nu au nicio limită. Te-ai gândit vreodată la adevărul tulburător pe care ochii tăi îl arată? Puţini cercetători ştiu acest lucru. Ochii sunt oglinda sufletului. Am să îţi prezint zece motive pentru care merită să urmăreşti filmul “I origins”, în traducere liberă Originea ochiului.

 

Primul motiv: Ştiinţa este reală sau spiritualitatea?

 Oamenii de ştiinţă din vremurile noastre doresc să răspândească ideea de a aduce tot mai multe dovezi referitoare la creaţia noastră. De unde provenim, cine suntem, din ce suntem alcătuiţi şi multe altele. În filmul “I Origins”, omul de ştiinţă Ian este pasionat de ochi şi de ceea ce revelează ei. Are un laborator unde împreună cu asistenta lui (o tânără stagiară) încearcă să recreeze ochii unor rame. Ştiinţa rămâne însă neputincioasă în faţa adevărului vieţii. Spiritualitatea ne învaţă să trăim cu adevărat, plenar, să fim noi înşine şi să credem în tot ce înseamnă viaţă, cu toate misterele ei.

Citește mai mult:10 motive pentru a urmări filmul I ORIGINS – Adevărul tulburător al vieţii

Cele mai așteptate filme ale anului 2015

 

Cele mai așteptate filme ale anului 2015

cele mai asteptate filme ale anului 2015

 După un an 2014 extrem de bogat în filme de tot genul, a venit vremea să facem o listă cu filmele care ne vor ține cu sufletul la gură în 2015!

 

Taken 3

Gen: acțiune, thriller;

Premieră: 21 Ianuarie 2015;

De ce este atât de așteptat filmul Taken 3,?

 Poziționat pe locul doi în topul celor mai de succes filme, Taken 2 a fost revelația anului 2012. Nu e de mirare că, atunci când Luc Besson anunță lansarea filmului Taken 3, toată lumea este curioasă să afle despre ce este vorba de această dată. Va avea un subiect banal, va închide trilogia bucurându-se de un succes imens? Veți putea răspunde la toate aceste întrebări luna viitoare.

 Synopsis: viața liniștită a fostului agent special Brian Mills este din nou tulburată în momentul în care este acuzat pe nedrept de uciderea soției sale. Fugar, urmărit de inspectorul Dotzler, Mills va trebui să facă din nou apel la competențele sale speciale pentru a dovedi că nu este vinovat și pentru a-l găsi pe adevăratul vinovat. În plus, Mills mai are o misiune dificilă, aceea de a o proteja pe fiica sa.

Citește mai mult:Cele mai așteptate filme ale anului 2015

Paddington

 

Recomandare film: Paddington (2014)

Paddington

 Paddington spune povestea unui ursuleț peruvian proaspăt sosit în Londra în căutarea unui cămin și a unei vieți mai bune. Însă Paddington realizează repede că orașul visurilor sale, Londra, nu este atât de primitor cum ar fi crezut. Din întâmplare, Paddington îi întâlnește pe membrii familiei Brown și este găzduit temporar în casa lor.

 Un film cu un urs care vorbește în mijlocul Londrei? Nu, Paddington nu este doar un film pentru copii, departe de lumea reală. Este filmul ideal pentru adulți. Trebuie să știți că ursul Paddington este extrem de cunoscut în Anglia, unde face parte din imaginarul cultural. Acest personaj a fost inventat de autorul Michael Bond în anul 1958 iar cartea a fost tradusă în peste 40 de limbi. Paddington a apărut deja la televizor însă niciodată la cinema, până anul acesta.

 Paddington este un personaj extrem de drăgălaș, care va fi cu siguranță atât pe placul celor mici cât și a celor mari! Filmul este amuzant de la început până la sfârșit în ciuda unor clișee care sunt inevitabile de altfel.

 În Paddington descoperim o familie originală: un tată strict, Henry Brown care ne oferă o serie de discursuri hilare, pentru care sosirea ursulețului Paddington la ei în casă este sinonimă cu ghinionul. Mama Mary este o femeie excentrică, cu o inimă mare. Judy, tânăra aflată în plină criză adolescentină și mezinul Jonathan, atras de aventură sunt copiii familiei. Cu toții vor avea reacții diferite în ceea ce-l privește pe ursulețul Paddington care va evolua și va schimba radical relațiile dintre membrii familiei Brown.

Citește mai mult:Paddington

Filme de vizionat în familie

 

Filme de vizionat în familie

filme de vizionat in familie

 Ce poți face să nu te plictisești în această vacanță de iarnă când zilele sunt reci și întunecate? Să te uiți la filme în familie! Așezați confortabil pe canapea, cu o cană de ciocolată caldă în mână, ce poate fi mai frumos decât să le arătăm copiilor noștri care sunt acele filme care ne-au marcat copilăria? Un moment ideal ca și părinții să descopere aventurile noilor eroi pe care copiii lor îi adoră. De la Mary Poppins la Monsters Academy, am selectat pentru voi o listă de filme pe care trebuie să le vizionați neapărat în familie!

 

Monsters Academy

 Bob Razowski și-a dorit mereu un singur lucru: să devină înfricoșător. Sulli s-a născut pentru a fi terifiant, spre marea dezamăgire a lui Bob care și-ar fi dorit să fie ca și Sulli într-o bună zi. Întâlnirea celor doi în cadrul Academiei Monștrilor va fi una cu scântei, fiecare din ei dorindu-și să îl depășească pe celălalt, să devină cel mai terifiant de pe planetă. Însă, la un moment dat. Sulli și Bob vor trebui să lase deoparte diferențele și rivalitatea pentru a putea să își atingă obiectivele.

Citește mai mult:Filme de vizionat în familie

Now you see me – Jaful Perfect

 

Now you see me - Jaful Perfect sau credinţa în magie

now you see me jaful perfect

 Când am urmărit filmul „Jaful perfect” (Now you see me) nici măcar nu văzusem trailerul şi nici despre ce este vorba. Atât ştiam că este despre magie. Am început să îl urmăresc şi mi-a captat atât de mult atenţia încât am stat lipită de televizor. Nu îmi venea să cred că poate exista un film în care să vezi de toate, dragoste, acţiune, magie, thriller, suspans, mister şi pe alocuri şi comedie.

 

Magia, crezi în ea sau nu?

 Filmul începe cu prezentarea celor patru magicieni: Daniel (Jesse Eisenberg), Merrit McKinney (Woody Harrelson), Henley Reeves (Isla Fisher) şi Jack Wilder (Dave Franco) care lucrau separat şi făceau magii şi trucuri. Ei sunt urmăriţi de cineva şi conduşi la o casă unde se vor întâlni şi vor învăţa adevărata magie. Primul jaf pe care îl fac este să spargă o bancă din Paris în direct. Toată lumea rămâne uimită iar cei de la FBI deja sunt pe urmele lor. Dylan Rhodes (Mark Ruffalo) împreună cu frumoasa Alma Dry (Melanie Laurent) şi magicianul care cunoaşte toate trucurile Thaddeus Bradley (Morgan Freeman) sunt pas cu pas pe urmele lor. Însă ei nu se lasă atât de uşor şi ca adevăraţi magicieni sunt mereu cu un pas înaintea lor. „Orice crezi că ştii, mereu vom fi cu unul, trei, şapte paşi în faţa ta. Când crezi că ne ajungi, atunci vom fi în spatele tău. Mereu vei fi acolo unde vreau eu. Aşa că apropie-te, ţine-te de mine. Cu cât crezi că eşti mai aproape, cu atât vei vedea mai puţin.”

 

Acţiune, dragoste, suspans, magie în filmul Now you see me

 Filmul Now you see me conţine toate aceste ingrediente iar scenele sunt pline de magie şi suspans astfel încât nu îţi dă voie să te plictiseşti vizionându-l. Magia dragostei, magia adevărată şi inteligența din spatele acestor trucuri îţi vor invada privirea lăsându-te să ai acest film în minte câteva ore bune de la vizionarea lui. Sfârşitul este imprevizibil şi nu poţi realiza cum de s-a terminat în acest mod şi cum te-a putut păcăli acest film. „Inteligenţa sta în a vedea în spatele iluziei.”

Citește mai mult:Now you see me – Jaful Perfect