Portjartiera–pentru a excela în arta seducției

 

Portjartiera este un simbol pur al feminității

portjartiera pentru a excela in arta seductiei

 Culorile, materialele fine și calitatea broderiilor, transparenta și/sau dantela sunt cel mai adesea pentru multi bărbați sinonime cu feminitatea și seducția. Femeile aleg însă sa poarte și portjartiere pentru a seduce. Portjartiera este într-adevăr un atu de preț atunci când vrei sa iți seduci partenerul. Un accesoriu care încarnează delicatețea, senzualitatea și feminitatea celei care o poarta. Portjartiera este un simbol pur al feminității. Înseamnă și sofisticare și glamour.

 Portjartiera este obiectul multor fantezii și foarte putini bărbați ii rezista atunci când acest accesoriu este purtat perfect. Un corp perfect este ideal pentru a fi pus în valoare prin intermediul portjartierei.

 

Portjartiera este discretă, dar hot

 Este cea care te ajută sa te joci cu erotismul și cu seducția. Este o piesă a lenjeriei sexy care este scandalos de delicată. Îți pune în valoare farmecele, este sexy, dar și practică. Îți va tine pe loc cei mai sexy și mai mătăsoși ciorapi.

 Pune-ți și tu în valoare corpul sexy îndrăzneț și sexy cu portjartierele care fac să urce temperatura. Combinația de materiale, satin, plasă, dantelă, piele chiar fac din acest accesoriu un ornament prețios și senzual.

Citește mai mult:Portjartiera–pentru a excela în arta seducției

Lenjeria sexy din latex

 

Lenjeria sexy din latex

lenjeria sexy din latex

 Nimic nu este mai sexy decât o lenjerie din latex, un accesoriu făcut din cele mai fine materiale. Deja lenjeria este un accesoriu vestimentar care invoca dorința prin excelentă. Latexul, în ceea ce îl privește, este o textilă care este atât de confortabilă și agreabilă pe piele încât de cele mai multe ori o numim « second skin ». Este un material care se pliază perfect pe curbele corpului.

 Lenjeria sexy din latex este foarte apreciată atunci când vine vorba despre nopți hot în doi și pentru niște momente intime de neuitat. O poți purta fie în fiecare zi, fie la niște ocazii mai speciale pentru cele mai sexy nopți.

 Orice am spune, latexul este cel care conferă unei persoane un caracter foarte atrăgător la limita provocării.

 

Latexul este un material foarte popular pentru lenjerie

 Latexul este deci un material foarte popular atunci când vine vorba despre lenjerie. Ai de unde alege: chiloței, slip mulat, port-jartieră, strings, boxeri, lenjerie cu unele părți deschise sau port-jartiera cu unele detalii - lanțuri, paiete, etc., pentru a obține efectul unor bijuterii care trezesc toate simțurile.

Citește mai mult:Lenjeria sexy din latex

Cum sa alegi lenjeria pentru a seduce

 

Bărbații adoră lenjeria sexy

cum sa alegi lenjeria pentru a seduce

 Vederea reprezinta un simț extrem de important pentru bărbați. Dacă ești însă o femeie timidă nu ezita și stinge lumina. Nu de tot însă. Una ușor discretă este cea care îți va sublinia frumusețea și care îți va ascunde defectele.

 Apoi, nu îți dezvălui toate farmecele dintr-o dată. Bărbații adoră să ghicească tot ceea ce se ascunde sub hainele tale. Sugestia și misterul sunt și ele două elemente importante ale seducției.

 Deci doamnelor, ați înțeles bine. Bărbații au fantezii mai ales cu ceea ce văd. Iar o femeie purtând lenjerie sexy face parte din fanteziile lor.

 

Stringul

 Stringul este un element care face parte din imaginarul masculin. Studiile arată că doar 42% dintre femei aleg să poarte lenjerie pentru a seduce. În schimb, un procent de 88% dintre bărbați sunt de părere ca lenjeria este esențială în procesul seducției și că este extrem de feminină și de sexy. Si au o preferință foarte mare pentru strings.

 Deci cum să îți alegi lenjeria pentru a seduce? Un lucru este deci sigur – bărbații sunt înnebuniți după lenjeria sexy. Trebuie să îți alegi deci lenjeria sexy în funcție de morfologie și să o alegi pe cea care să te pună în valoare.

 Pentru a fi cât mai seducătoare, trebuie să porți portjartiera alături de strings. Bărbații sunt înnebuniți după portjartiere. După ce ai ales lenjeria, nu te ascunde în blugi sau pantaloni. Bărbații vor prefera doamnele în fustă sau în rochie. Fusta este însă mult mai feminină și mai senzuală.

Citește mai mult:Cum sa alegi lenjeria pentru a seduce

Lenjerie intima sexy – fii incitanta

 

     Lenjerie intima sexy fii incitanta  Lenjerie intima sexy fii incitanta obsessive  lenjerie intima sexy fii incitanta chilirose

 O lenjerie intimă nu ar mai fi senzuală dacă nu ar fi și incitantă, provocatoare. Ce părere aveți de un catsuit ce vă va ajuta să emanați erotism prin toți porii, ce vă evidențiază silueta și vă va face să păreți o adevărată curtezană? Este bine ca din când în când să vă surprindeți partenerul cu ceva incitant, deosebit, spre exemplu cu un model superb de catsuit. Surpriza va fi una de neuitat dacă este asortată cu pantofi cu toc înalt, cu un parfum fin, cu cercei deosebiți, seara va deveni cu adevărat incendiară. De asemenea, puteți alege un set sexy, un body incitant, o pereche de dresuri senzuale sau o cămașă de noapte cu care să faceți ravagii.

Citește mai mult:Lenjerie intima sexy – fii incitanta

Lenjerie intima – fii îndrazneata

      lenjerie intima fii indrazneata  lenjerie intima sexy fii indrazneata babydoll obsessive  lenjerie intima fii indrazneata sexy chemise

 Cum puteți fi în dormitor în așa fel încât partenerul de cuplu să fie mulțumit de partidele de amor și satisfacția să fie reciprocă? Cel mai bine este să exprimați puțină îndrăzneală. În fond, ceea ce faceți între cei patru pereți ai dormitorului rămâne acolo, nimeni nu vă judecă, nimeni nu știe ce se petrece în intimitatea dvs. Ce spuneți de un babydoll care lasă multe la vedere? Sau de o pereche de dresuri super hot cu care să îndrăzniți să fiți o adevărată curtezană? O cămașă de noapte sau un portjartier extrem de îndrăzneț vă va face să vă schimbați și atitudinea în dormitor și să încercați poate noi poziții sau noi tehnici de care doar ați auzit.

Citește mai mult:Lenjerie intima – fii îndrazneata