Termeni și condiții - Utilizarea site-ului "Midoris"

1.1. Este permisă folosirea site-ului "Midoris" sau a oricărei părţi numai în cazul acceptării condiţiilor de utilizare, a termenilor, a confidenţialităţii şi a tuturor celorlalte notificări ce apar pe acest site.

1.1.2 În cazul în care acestea nu sunt acceptate şi nu sunt respectate, terţii nu au permisiunea de a accesa sau folosi acest site.

http://midoris.ro" are dreptul să modifice, să adauge sau să elimine orice termeni ce face parte din condiţiile de utilizare a acestui site, fără să anunţe în prealabil sau să-şi asume vreo responsabilitate. Orice modificare intervenită în cadrul acestor condiţii va intra imediat în vigoare, o dată cu afişarea modificării respective pe site pentru aducerea la cunoştinţa oricărui terţ utilizator.

1.1.4 După modificările efectuate în cadrul Condiţiilor de utilizare, utilizarea ulterioară a site-ului "Midoris" reprezintă acceptarea implicită a acestora.

 Pentru o buna comunicare bazata pe decenta si respect reciproc în secţiunea de comentarii avem rugamintea ca toti utilizatorii sa tina cont de urmatoarele reguli :

 - Nu sunt premise injuriile de orice fel, hartuirea sexuala, insultarea utilizatorilor, in acest sens va rugam sa folositi un limbaj decent

 - Nu sunt premise mesajele care incita la violenta şi mesajele antisociale

 - Este permisa publicitatea altor site-uri, afaceri sau interese;

 - Sunt permise mesajele comerciale care contin link-uri catre alte web site-uri;

 - Sunt interzise anunturile de vanzare/cumparare de organe umane, arme, munitii, sau orice contravine legilor Romane in vigoare

 - Nu sunt permise postarile care contin discriminari, indiferent daca acestea se refera la varsta, religie, sex, orientare sexuala, etc ;

 - Toate mesajele exprima doar punctul de vedere si opiniile autorilor acestora; intreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine in intregime autorilor atat in cazul articolelor postate pe midoris.ro, cat si a mesajelor, anunturilor si materialelor incarcate de catre userii site-ului.

 - Postarea unui mesaj pe unul din forumurile puse la dispozitie inseamna acceptarea tacita a continutului

 - Pentru a va putea raspunde individual la diferite postari va rugam sa completati cu adresa de e-mail reala.

 - Orice abatere de la acest regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. 

 Administratorul site-ului nu işi asumă obligaţia şi nu garantează implicit sau expres pentru conţinutul de orice fel al site-ului, sau pentru intreg conţinutul oferit de către utilizatori. Administratorul site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acurateţea şi increderea in site şi va incerca să corecteze erorile şi omisiunile căt mai repede posibil. 

 Administratorul site-ului nu oferă niciun fel de garanţii sau raspundere pentru conţinutul site-ului şi in nicio situaţie nu poate fi făcut raspunzător pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei parte, secvenţa, modul al conţinutului de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronată a oricaror prevederi ale conţinutului site-ului. 

 Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din continutul site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea. 

 Utilizatorii inţeleg şi accepta ca administratorul site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunări, disfuncţionalităţi sau erori in functionarea site-ului, in situaţia unei erori tehnice de orice fel sau oricăror erori in furnizarea serviciului, precum şi in orice situaţie in care nu ar dovedi cert că orice erori sau probleme de natură tehnică din cele menţionate mai sus se datorează in mod direct şi exclusiv culpei grave a administratorului site-ului. 

 In mod expres, utilizatorii inţeleg şi accepta că administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzănd dar fară a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legătura cu serviciul precum şi din utilizarea conţinutului site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivînd din aceasta. 

 Utilizatorii inţeleg şi acceptă că administratorul site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciului, precum şi pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. 

 In cazurile de forţă majoră administratorul site-ului şi reprezentanţii săi, sunt exoneraţi total de răspundere. Cazurile de forţa majoră includ, dar nu se limitează la acestea, erori de funcţionare ale echipamentului tehnic al administratorului site-ului, lipsa funcţionarii conexiunii la internet, lipsa funcţionarii conexiunilor de telefon, viruşii informatici, atacurile informatice de orice fel şi interferarea cu programe informatice maliţioase, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc. 

 Utilizatorii sunt de acord să protejeze, să asigure şi despagubească integral pe administratorul site-ului şi pe reprezentanţii săi de şi impotriva oricăror cereri, pretenţii, acţiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzănd, făra nici un fel de limitare, onorariile avocaţilor, experţilor şi consultanţilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecaţi, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligaţii rezultate sau relaţionate cu orice altă acţiune a utilizatorului in legatură cu utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legatură cu serviciul.

Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de administrator utile în ceea ce priveşte conţinutul site-ului sau şi care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. Utilizatorii inţeleg şi accepta ca site-ul poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri).

 În cazul utilizarii acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere in ceea ce priveşte conţinutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus menţionate, precum şi corectitudinea şi exactitatea acestora, iar utilizatorii inţeleg şi acceptă ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de către administratorul site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri către alte site-uri de internet nu implică aprobarea in vreun fel a acestora de catre administratorul site-ului. În momentul in care utilizatorii accesează aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscînd că utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusă condiţiilor stabilite de administratorii acestor site-uri. 


 Termenii şi condiţiile pot fi modificate in intregime în orice moment de către administratorul site-ului, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Orice modificare va fi considerată ca fiind acceptată deplin şi necondiţionat de către oricare dintre utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitaţi oferite de site sau de serviciu, ori prin accesarea site-ului, intervenite oricănd după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligaţia respectivului utilizator de a inceta de indată accesarea site-ului şi / sau utilizarea in orice mod a serviciului.

Categorie: