Ce vrem noi de la un telefon mobil?

 

Chiar vrem noi așa multe de la un telefon ?

ce vrem noi de la un telefon mobil

 Salutare, azi am să vorbesc despre un lucru care știu că poate nu o să-ți placă dar fiind semen de-al meu adică om, consider ca și tu să fii informat despre niște lucruri care ar fi bine de luat în seamă când vine vorba de achiziționarea unui telefon nou. Poți să iei acest articol ca ghid de cumpărare al unui telefon deștept și inteligent. Dar în acest ghid voi trata și anumite aspecte puțin psihologice care stau la baza alegerii unui telefon nou și care poate nu tocmai sunt dorințele tale. Nu mă înțelege greșit din prima, nu doresc ca să scadă vânzarea smartphone-urilor ci doresc să=ți atrag atenția asupra unor chestii pentru care să dai bani dar tu să nu te folosești de ele niciodată.

 Mdaaa.... Suntem într-o eră minunată, avem tot felul de invenții tot mai sofisticate disponibile consumatorului de rând și asta este foarte bine, deoarece ne lărgim orizontul și experiențele de viață. Dar...! oare chiar avem nevoie de tot ce ni se oferă? Avem televizoare cu internet și 3D, ok să presupunem că este chiar util și de ce să nu avem parte de experiențe 3D și acasă, dar haide să vedem cum stăm cu cea mai mare piață care este în desfacere la ora actuală și anume cea a mobilelor.

Citește mai mult:Ce vrem noi de la un telefon mobil?

Noul iPhone 6

 

Noul iPhone 6 si iPhone 6 plus

iphone 6 si iphone 6 plus

 Salutare și bine te-am găsit, azi mi-am propus să vedem împreună noul iPhone 6 și iPhone 6 Plus și să observăm ce ne aduce nou iPhone 6, calitățile, defectele, îmbunătățirile, utilitățile și evident lucrurile care poate nu trebuia să le implementeze, dacă sunt așa ceva. Dar înainte să facem o mică călătorie în timp.

 

Puțină istorie despre iPhone

 Putem spune că iPhone a fost primul smartphone cu ecran tactil de tip capacitiv, deoarece cele cu ecran rezistiv au mai fost și înainte. Primul iPhone a fost anunțat în 9 Ianuarie 2007 la MacWorld Conference & Expo de către fostul CEO al companiei APPLE, Steve Jobs. Iar oficial a fost lansat pe 29 Iunie 2007. Acesta rulează ca și sistem de operare MAC OS X adaptat la iPhone sub numele de iOS.

 Din 29 Iunie 2007 au trecut mulți ani și de la prima generație de iPhone, treptat au apărut altele. Pe 11 Iulie 2008 a apărut iPhone 3G, primul smartphone de la Aplle care dispunea de rețeaua 3G. Acesta a fost urmat de iPhone 3GS pe 19 Iunie 2009, o versiune mai îmbunătățită al generației 3G. În 2010 pe 24 Iunie oficial a fost lansat cea de a IV-a generație de telefoane Apple numită iPhone 4, acesta a fost urmat de iPhone 4S pe 14 Octombrie 2011. Generația a VI-a de telefoane de la Apple era iPhone 5 și nu 6, iar acesta a fost lansat pe data 21 Septembrie 2012. La aproape un an de zile de la iPhone 5, pe 20 Septembrie 2013 au fost lansate iPhone 5C și 5S care dispunea deja de cititor de amprentă. Iar acu la 7 ani după primul iPhone a apărut a VIII-a generație de smartphone-uri de la Apple, denumit iPhone 6 și iPhone 6 plus, iar despre diferențele dintre cele două modele voi discuta pe larg mai încolo.

Cu 500 milioane de unități vândute, iPhone a devenit unul dintre cele mai vândute gadget-uri din lume.

Citește mai mult:Noul iPhone 6

Dell Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume

 

Venue 8 7000 de la Dell și Intel

dell venue 8 7000 cea mai subtire tableta din lume

 Salutarea și bine te-am găsit, azi am să-ți prezint un dispozitiv mobil intitulat ”Cea mai subțire tabletă din lume”. Iar noi vom vedea dacă este și la fel de bun, pe cât de subțire.

 Tableta despre care vorbesc este Venue 8 7000 și este un proiect rezultat din parteneriatul gigantului Intel și compania Dell. Deși Intel a investit și finanțat proiectele mobile bazate pe procesoare Atom, totuși rezultatele de abia acum începe să apară. Iar aceste rezultate sunt promițătoare pentru planurile de viitor al companiei Intel. Cu toate că Intel a anunțat o creștere bună a cotei de piață în ceea ce privește investițiile făcute pentru proiectele din segmentul dispozitivelor mobile, compania a avut și pierderi de peste un miliard de dolari care a afecta divizia de chipuri mobile.

 

Dell  Venue 8 7000, cea mai subțire tableta din lume

 Dell este prima companie care beneficiază de sprijinul financiar al producătorului de procesoare Intel și evident rezultatul fiind acum o tableta care dorește să fie cea mai subțire din lume. Și momentan tableta Dell Venue 8 7000 este cea mai subțire tabletă din lume având doar 6 mm grosime. Dincolo de acest aspect tableta dispune de un ecran AMOLED având diagonala de 8.4” și o rezoluție de 1560 x 1440. Carcasa nu este una simetrică, în partea frontală având un difuzor de dimensiuni destul de mari și camera.

Citește mai mult:Dell Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume

Panasonic Lumix DMC CM-1 un Smart Camera

 

Panasonic Lumix DMC CM-1 aparat foto cu smartphone integrat

panasonic lumix dmc cm 1 un smart camera

 Salutare și bine te-am găsit la o nouă ediție de noutăți în gadgeturi. Azi o să îți prezint un device destul de interesant dar totodată foarte elegant. Este vorba despre Panasonic Lumix DMC CM-1, un smart-camera fiabil, și peformant.

 Panasonic este un producător de Top în electronice și electrocasnice, cu toate că în România nu prea se știe de diversele aparate pe care le realizează în mai toate segmentele vieții. Un astfel de aparat este și Lumix DMC CM-1, un smart-camera foarte elegant cu un senzor foto de invidiat. Această cameră nu este una obișnuită, cel puțin nu din perspectiva dimensiunii fizice. Dar despre detaliile acestea am să vorbesc mai pe larg după o scurtă descriere a specificațiilor tehnice.

Citește mai mult:Panasonic Lumix DMC CM-1 un Smart Camera