Dell Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume

 

Venue 8 7000 de la Dell și Intel

dell venue 8 7000 cea mai subtire tableta din lume

 Salutarea și bine te-am găsit, azi am să-ți prezint un dispozitiv mobil intitulat ”Cea mai subțire tabletă din lume”. Iar noi vom vedea dacă este și la fel de bun, pe cât de subțire.

 Tableta despre care vorbesc este Venue 8 7000 și este un proiect rezultat din parteneriatul gigantului Intel și compania Dell. Deși Intel a investit și finanțat proiectele mobile bazate pe procesoare Atom, totuși rezultatele de abia acum începe să apară. Iar aceste rezultate sunt promițătoare pentru planurile de viitor al companiei Intel. Cu toate că Intel a anunțat o creștere bună a cotei de piață în ceea ce privește investițiile făcute pentru proiectele din segmentul dispozitivelor mobile, compania a avut și pierderi de peste un miliard de dolari care a afecta divizia de chipuri mobile.

 

Dell  Venue 8 7000, cea mai subțire tableta din lume

 Dell este prima companie care beneficiază de sprijinul financiar al producătorului de procesoare Intel și evident rezultatul fiind acum o tableta care dorește să fie cea mai subțire din lume. Și momentan tableta Dell Venue 8 7000 este cea mai subțire tabletă din lume având doar 6 mm grosime. Dincolo de acest aspect tableta dispune de un ecran AMOLED având diagonala de 8.4” și o rezoluție de 1560 x 1440. Carcasa nu este una simetrică, în partea frontală având un difuzor de dimensiuni destul de mari și camera.

 

Dell  Venue 8 7000, prima tableta care folosește tehnologia RealSense

 Venue 8 7000 va fi prima tabletă care va folosi și tehnologia RealSense. După spusele Intel, acestea este o tehnologie care va folosi o metodă de analiză a profunzimii de câmp și va permite refocalizarea imaginilor sau aplicarea selectivă a unor filtre doar în anumite porțiuni ale fotografiei.

 

Tableta Dell  Venue 8 7000 va rula pe platforma Android

Tableta venue 8 7000 va rula pe platforma Android, care poate cu timpul va beneficia și de viitorul Android L pe 64 biți.

 Până la apariția pe piață a tablete Venue 8 7000 mai avem puțin, așadar rămâne de văzut cu ce ne va surprinde exact această nouă tabletă bazat pe procesor Intel.

 Eu îți mulțumesc că ai fost alături de noi și dacă ți-a plăcut acest articol apasă pe butonul de Like și lasă-ne părerea mai jos într-un comentariu.

              

Categorie:

Mai poți citi despre Mobile

Ce vrem noi de la un te…

  Chiar vrem noi așa multe de la un telefon ?  Salutare, azi am să vorbesc despre un...

Noul iPhone 6

  Noul iPhone 6 si iPhone 6 plus  Salutare și bine te-am găsit, azi mi-am propus să...

Dell Venue 8 7000, cea…

  Venue 8 7000 de la Dell și Intel  Salutarea și bine te-am găsit, azi am să-ți p...

Panasonic Lumix DMC CM-…

  Panasonic Lumix DMC CM-1 aparat foto cu smartphone integrat  Salutare și bine te-am...