Insulele greceşti - cea mai frumoasă destinaţie pentru această vară

Insulele greceşti, destinaţia pentru această vară

Insulele greceşti - cea mai frumoasă destinaţie pentru această vară Eşti în căutarea unui loc unde să îţi petreci următoarea vacanță de vară? Cum ar fi să alegi un sejur pe cele mai frumoase insule greceşti? Pe lângă faptul că sunt un magnific ansamblu de cultură şi peisaje magnifice, insulele grecești sunt de multă vreme o destinație preferată de foarte multă lume.

 Grecia seduce deci foarte multă lume cu istoria sa fabuloasă şi cu frumusețea sa naturală de neegalat. Această destinație este foarte cunoscută pentru monumentele sale cu un farmec autentic, pentru căsuțele sale în alb şi albastru, pentru ruinele sale tradiționale, dar şi pentru somptuoasele sale insule mai ales.

 Iar o vizită în aceste minunate insule greceşti înseamnă neapărat să descoperi următoarele insule:

Citește mai mult:Insulele greceşti - cea mai frumoasă destinaţie pentru această vară

Top 3 destinatii estivale

 

Top 3 destinatii estivale pentru o vacanta in familie

top 3 destinatii estivale

 In vacanta sau concediul ce vine nu stii unde sa mergi impreuna cu familia? Iti venim in ajutor cu trei propuneri – 3 destinatii balneare pentru placerea atat a celor mari cat si a celor mici. Situate toate trei intr-un mediu natural unic aceste destinatii vor oferi turistilor pentru anul 2014 activitati culturale si sportive pentru un sejur ideal in familie.

 

Rosas.

 Rosas este o statiune balneara aflata in Costa Brava. Aceasta isi va incanta vizitatorii cu frumusetile sale si cu stradutele sale stramte. Gastronomia sa locala pe baza de produse de mare va incanta pe toata lumea cu siguranta. In imprejurimi, golfurile ofera o priveliste care va taia respiratia si plajele cu nisip fin invita la leneveala.

 Rosas se afla intr-un golf foarte mare intr-un cadru foarte verde. In ciuda laturii sale salbatice Rosas are si o plaja lunga de doi kilometri. Aici este si un port pentru pescuit, un bulevard animat si marginit de palmieri, ruinele unei vechi citadele, stadute stramte si magazine, dar si cateva locuri pentru iesiri.

Citește mai mult:Top 3 destinatii estivale

Top destinatii estivale

 

Top 10 destinatii pentru a te bronza in aceasta vara

top destinatii estivale

 Vara nu intarzie sa apara. In curand toata lumea isi va planifica vacanta. Daca vrei sa stai la soare si sa te bronzezi in vara ce vine, iata care sunt destinatiile estivale de care trebuie sa tii cont.

 

California.

 In aceasta vara ai intalnire cu cealalalta parte a Atlanticului si putin mai mult. Poti alege Los Angelesul, San Francisco sau San Diego. Soarele californian te va mangaia cu razele sale.

 

Spania.

 Un mare classic cand vine vorba despre vacanta. Este si o valoare sigura daca vorbim despre bronzat. Poti miza deci pe Costa Brava, pe Andaluzia sau chiar pe Arhipelagul Canare.

 

Malta.

 Mica insula Malta este scaldata de razele soarelui mediteranean. Te vei putea bucura de briza marina si de un soare uimitor de albastru.

Citește mai mult:Top destinatii estivale

Antalya, Turcia

 

Antalya, riviera turcească

antalya turcia

 Antalya a devenit din ce în ce mai mult o destinațe turistică preferată de români și nu numai. Soarele puternic, marea caldă și nisipul fin îmbie turiștii să viziteze această stațiune minunată. De asemenea, mâncarea delicioasă și serviciile turistice de bună calitate recomandă Antalya pentru o destinație de vacanță de vis. Riviera turcească este situată în partea de sud vest a Turciei, pe malul Mării Mediterane, la poalela Munților Taurus. Încă de la începutul lunii aprilie și până la finele lunii octombrie, Antalya este un paradis veritabil pentru turiștii care vor să stea la soare, să facă înot, surfing, schi pe apă, navigat sau alpinism.

 

Antalya, scurtă descriere

 Antalya este locul contrastelor. Turiștii ce poposesc aici în luna martie sau aprilie pot schia în Munții Taurus, iar după amiaza pot face o baie în mare. De asemenea, putem face plimbări în natură sau putem face o baie revigorantă în apa unui râu răcoros de munte. Antalya atrage turiștii prin băi turcești, mâncăruri picante, magazinele de cadouri și suveniruri, vestigiile elene și romane, dar și cele bizantine sau turcești. În Antalya se poate ajunge cu avionul, la aeroportul de lângă oraşul Antalya, cu maşina sau autocarul sau cu ferryboat-ul.

Citește mai mult:Antalya, Turcia

Stațiunea Mamaia, Constanța

 

Stațiunea Mamaia, Constanța

statiunea mamaia constanta

 Cu toții ne dorim vacanțe exotice, însă puțini dintre noi își permit acest lux. Așa că, pentru vacanța de vară și concediul pe care îl așteptăm tot anul, optăm pentru a merge fie la mare, fie la munte. Majoritatea turiștilor aleg ca destinație de vacanță marea, pentru ca iarna să își petreacă sărbătorile la munte. Și ce stațiune este mai potrivită pentru un concediu de neuitat decât Mamaia? Când spunem mare, ne gândim automat la Mamaia, stațiunea cea mai plină de viață, cea mai vie și mai atrăgătoare, cu cele mai multe hoteluri, restaurante, și atracții turistice. Mamaia a fost și va rămâne cea mai frumoasă stațiune de pe litoralul românesc. Mamaia este de asemenea și stațiunea cea mai modernă deoarece s-au alocat foarte mulți bani pentru amplul proces de modernizare al stațiunii, pentru ca aceasta să capete minunatul aer occidental de acum. Palmierii, fântânile arteziene care mai de care mai spectaculoase, evenimentele mondene de senzație, show-urile de modă, cluburile luxoase, terasele liniștite, zonele de promenadă adorate de îndrăgostiții de toate vârstele, telegondola, parcul acvatic și centrele de agrement, precum și satul de vacanță fac din Mamaia o splendoare de stațiune.

Citește mai mult:Stațiunea Mamaia, Constanța