Top destinatii estivale

 

Top 10 destinatii pentru a te bronza in aceasta vara

top destinatii estivale

 Vara nu intarzie sa apara. In curand toata lumea isi va planifica vacanta. Daca vrei sa stai la soare si sa te bronzezi in vara ce vine, iata care sunt destinatiile estivale de care trebuie sa tii cont.

 

California.

 In aceasta vara ai intalnire cu cealalalta parte a Atlanticului si putin mai mult. Poti alege Los Angelesul, San Francisco sau San Diego. Soarele californian te va mangaia cu razele sale.

 

Spania.

 Un mare classic cand vine vorba despre vacanta. Este si o valoare sigura daca vorbim despre bronzat. Poti miza deci pe Costa Brava, pe Andaluzia sau chiar pe Arhipelagul Canare.

 

Malta.

 Mica insula Malta este scaldata de razele soarelui mediteranean. Te vei putea bucura de briza marina si de un soare uimitor de albastru.

 

Portugalia.

 Pe langa soarele promis, Portugalia ofera o vacanta la niste preturi mai mult decat abordabile. Soare si economie… doua lucruri pe care nu ai cum sa le refuzi.

 

Turcia.

 O destinatie foarte in tendinte in acest moment. Si asta nu doar pentru preturile sale atractive. In Turcia soarele nu lipseste niciodata vara.

 

Creta.

 Un alt clasic al acestui clasament care nu mai are nevoie de nicio prezentare si o alta valoare sigura pentru un bronz pentru care te va invidia toata lumea.

 

Israel.

 In afara de pedeapsa divina, Israelul va fi in aceasta vara o destinatie pentru vacanta in care soarele va fi generos cu toata lumea.

 

Cipru.

 O destinatie din inima bazinului mediteranean, Cipru este o imensa plaja. Iubitorii de farniente isi vor gasi aici un refugiu ideal.

 

Maroc.

 O destinatie exotica si destul de ieftina in care este mereu cald, chiar foarte cald. Deci te bronzezi sau nu te bronzezi in Maroc?

 

Coasta de Azur.

 Coasta de Azur este o destinatie must have pentru bronz si distractie. De la Marseille la Menton iti vei putea alege locul preferat pentru bronzare.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi din Destinații estivale

Insulele greceşti - ce…

Insulele greceşti, destinaţia pentru această vară  Eşti în căutarea unui loc unde să îţi...

Top 3 destinatii estiva…

  Top 3 destinatii estivale pentru o vacanta in familie  In vacanta sau concediul ce v...

Top destinatii estivale

  Top 10 destinatii pentru a te bronza in aceasta vara  Vara nu intarzie sa apara. In ...

Antalya, Turcia

  Antalya, riviera turcească  Antalya a devenit din ce în ce mai mult o destina...

Stațiunea Mamaia, Cons…

  Stațiunea Mamaia, Constanța  Cu toții ne dorim vacanțe exotice, însă puț...

Nisipurile de aur, Bulg…

  Nisipurile de aur – Bulgaria  Din ce în ce mai mulți români aleg ...