Top 3 destinatii estivale

 

Top 3 destinatii estivale pentru o vacanta in familie

top 3 destinatii estivale

 In vacanta sau concediul ce vine nu stii unde sa mergi impreuna cu familia? Iti venim in ajutor cu trei propuneri – 3 destinatii balneare pentru placerea atat a celor mari cat si a celor mici. Situate toate trei intr-un mediu natural unic aceste destinatii vor oferi turistilor pentru anul 2014 activitati culturale si sportive pentru un sejur ideal in familie.

 

Rosas.

 Rosas este o statiune balneara aflata in Costa Brava. Aceasta isi va incanta vizitatorii cu frumusetile sale si cu stradutele sale stramte. Gastronomia sa locala pe baza de produse de mare va incanta pe toata lumea cu siguranta. In imprejurimi, golfurile ofera o priveliste care va taia respiratia si plajele cu nisip fin invita la leneveala.

 Rosas se afla intr-un golf foarte mare intr-un cadru foarte verde. In ciuda laturii sale salbatice Rosas are si o plaja lunga de doi kilometri. Aici este si un port pentru pescuit, un bulevard animat si marginit de palmieri, ruinele unei vechi citadele, stadute stramte si magazine, dar si cateva locuri pentru iesiri.

 

Port Leucate.

 Port Leucate vine cu ce mai bun in Marea Mediterana. Statiunea Port Leucate aflata in inima Parcului Natural Regional Narbonnaise vine cu o imensa plaja de nisip fin care este ideala pentru a practica activitati nautice precum surful. Un mic atu in plus- mici excursii sunt posibile in golfurile Colliure pentru a putea profita din plin de climatul de aici.

 

Bormes Les Mimosas.

 Acest port de pace provensala este celebru pentru florile si arhitectura sa. De-a lungul cartierelor veti putea admira patrimoniul care dateaza inca din secolul al XII-lea si casute foarte pitoresti. Veti gasi deci aici vechi casute acoperite cu tigle rosii, stradute inflorite si cu fantani, metereze si ruine ale unor casteluri… In apropiere de Saint Tropez si de superbul sau port veti fi sedusi cu siguranta.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi din Destinații estivale

Insulele greceşti - ce…

Insulele greceşti, destinaţia pentru această vară  Eşti în căutarea unui loc unde să îţi...

Top 3 destinatii estiva…

  Top 3 destinatii estivale pentru o vacanta in familie  In vacanta sau concediul ce v...

Top destinatii estivale

  Top 10 destinatii pentru a te bronza in aceasta vara  Vara nu intarzie sa apara. In ...

Antalya, Turcia

  Antalya, riviera turcească  Antalya a devenit din ce în ce mai mult o destina...

Stațiunea Mamaia, Cons…

  Stațiunea Mamaia, Constanța  Cu toții ne dorim vacanțe exotice, însă puț...

Nisipurile de aur, Bulg…

  Nisipurile de aur – Bulgaria  Din ce în ce mai mulți români aleg ...