Femei fericite

 

Fii și tu o femeie fericită

 Motto: Dacă aștept sa fiu fericită, voi aștepta la infinit.
           Dacă sunt fericită acum, voi fi fericita mereu.

Fii o femeie fericita

 Studiile realizate în domeniul neurostiintei arată ca 50% din starea de fericire pe care o trăim este rezultatul a ceea ce facem în fiecare zi. 40% este legata de factori biologici, genetici si de funcționarea creierului iar 10% provine din condițiile de trai. Mai exact spus, fericirea tine în primul rând de atitudinea pe care o avem fata de noi înșine, fată de oameni și fată de viată, iar responsabilitatea pentru aceasta atitudine ne aparține doar noua. Si pentru ca fericirea însăși te îndeamnă să o cauți clipă de clipă, te invităm să participi sâmbătă 7 martie 2015, orele 10.30-19,  la cea de-a doua ediție a evenimentului Femei fericite organizat de Asociația Venus cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Citește mai mult:Femei fericite

Recital extraordinar "Muzică între prieteni"

 

Recital extraordinar "Muzică între prieteni"

recital extraordinar muzica intre prieteni

 Duminica, 21 decembrie, de la ora 18:00, la Aula ‘’Sergiu Chiriacescu’’ a Universității Transilvania din Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 41 A, va avea loc un recital extraordinar "Muzică între prieteni" susținut de Stanciu Andrei – vioara, Turcu Diana – vioara, Rotomeza Emma – viola, Luginbühl Michael – violoncel, Dimitriu Dragoș – pian.

Citește mai mult:Recital extraordinar "Muzică între prieteni"

Crăciunul de Cristal

 

Crăciunul de Cristal

craciunul de cristal

 Artasis Dance Studio și Asociația Copiii de Cristal vă invită joi, 18 decembrie, începând cu ora 18:30, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, sa participați la cel mai frumos spectacol caritabil de Crăciun. Organizatorii au pregătit pentru voi momente de dans și muzica susținute de artiști de renume și surprize minunate.

 Spectacolul are ca scop strângerea de fonduri pentru copii cu autism, sindrom Down, ADHD si alte afecțiuni din acest spectru.

 Artiști: Artasis Dance Studio, beneficiari ai asociației Copiii de Cristal,Cabaret Rising Sun, Versus , Libertango, Trupa de dansuri sasesti Codlea, Tupeu Crew, Fluternity, Silvia Preda, Roman Claudiu, Corul de copii al Sc. Gen. nr. 13 Brașov.

 Prezentatori: Sorin Peligrad, Mihaela Stanciu.

 Biletele se găsesc la sala de dans Artasis Dance Studio, Centrul Copiii de Cristal, Librăria St.O.Iosif din Brașov.

Citește mai mult:Crăciunul de Cristal

Concerte de Crăciun și Anul Nou la Biserica Neagră

 

Concerte de Crăciun și Anul Nou la Biserica Neagră

concerte de craciun si anul nou la biserica neagra

 Duminică, 14 decembrie, începând de la ora 17:00, Comunitatea Bisericii Negre va invită la concertul „Ni s-a născut un Prunc”

 Programul include compoziții de Giovanni Pierluigi da Palestrina, Michael Praetorius, Antonio Caldara, Georg Friedrich Händel sau Johann Sebastian Bach. Armonizări din secolul XXI vor complete programul concertului.

 Pentru acest concert au fost scoase la vânzare un număr de 500 de bilete, prețul acestuia fiind de 15 lei, putând fi achiziționate de la casa de bilete a Bisericii Negre după următorul program:

 Marti - Sâmbătă intre orele 10:00 - 14:30 și Duminica intre orele 12:00 - 14:30.

 

 Vineri, 19 decembrie, Biserica Neagra va găzdui cea de-a treia ediție a concertului „Ascultați colindul îngerilor” susținut de peste 170 de elevi din Brașov și Sfântu Gheorghe.

 Prețul biletului de intrare este 10 lei.

Citește mai mult:Concerte de Crăciun și Anul Nou la Biserica Neagră