Simboluri religioase în dormitor și arta Feng Shui

 

Feng Shui iți protejează dormitorul

Simboluri religioase în dormitor și arta Feng Shui De cele mai multe ori ne întrebăm cum este mai bine să ne decorăm dormitorul pentru a avea mai multă armonie pe toate planurile, mai ales din punct de vedere sentimental. Dar, atunci când dormim, parcă simțim nevoia ca cineva să ne protejeze, să vegheze asupra noastră, iar unii dintre noi, creștin-ortodocși practicanți fiind, dar cu mari preocupări în domeniul Feng Shui, ne întrebăm cum am putea include simbolurile religioase precum icoanele, crucile, candelele, în decorarea apartamentului. Desigur, subiectul este unul destul de sensibil, însă merită tratat deoarece este deosebit de important.

Citește mai mult:Simboluri religioase în dormitor și arta Feng Shui

Aranjează-ți biroul conform principiilor Feng Shui

 

Principiile Feng Shui la birou

Aranjează-ți biroul conform principiilor Feng Shui Feng Shui este o adevărată disciplină, o artă desăvârșită ce ne ajută să trăim în armonie unii cu ceilalți și cu natura, cu mediul înconjurător, cu mediul în care trăim, lucrăm... Așadar, Feng Shui se poate aplica și la birou, la locul de muncă, pentru a obține armonie și putere de muncă, înțelegere cu șefii, clienții, colegii, încredere în sine. Avantajele ghidării după principiile Feng Shui la birou sunt mai multe însă ne vom limita la cele enumerate, ca fiind cele mai importante aspecte ale unei colaborări reușite. Și pentru că biroul este locul unde ne petrecem o mare parte a zilei, putem scăpa de stres, ne putem forma o atitudine pozitivă, putem colabora cu șefii, clienții și colegii mult mai bine dacă folosim principiile Feng Shui.

Citește mai mult:Aranjează-ți biroul conform principiilor Feng Shui

Alegeți patul după principiile Feng Shui

 

Alege un pat cu o energie Feng Shui pozitivă

Alegeți patul după principiile Feng Shui Există anumite principii Feng Shui după care este bine să ne ghidăm înainte de a achiziționa o casă, un obiect de mobilier, o mobilă întreagă, înainte de a alege culoarea pereților, etc. Acestea sunt valabile și înainte de alegerea unui pat. Patul este unul din cele mai importante piese de mobilier din întreg dormitorul și din relația dumneavoastră de amor. Știați că este bine să alegeți un pat ca și piesă de mobilier cu o energie Feng Shui pozitivă? Alegerea patului nu mai ține cont numai de preferințe, ci și de regulile Feng Shui, odată ce lăsați acest mod de viață să vă ajute în decorarea locuinței.

 

Tipul patului și materialele

 Un pat cu o energie Feng Shui pozitivă trebuie să vă întărească energia personală și de asemenea să contribuie la menținerea și îmbunătățirea energiei din relația dumneavoastră cu partenerul de cuplu. Este ușor să determinați, așadar, mărimea patului, dar ce spuneți de stilul acestuia și de materialele din care este confecționat? Ar trebui să alegeți un pat de lemn sau cu o tăblie de fier?

Citește mai mult:Alegeți patul după principiile Feng Shui

Feng Shui - Arta de a ne decora locuinta

 

Feng Shui - Arta de a ne decora locuința

feng shui arta de a ne decora locuinta

 Cine nu a auzit de Feng Shui? În ziua de azi, Feng Shui este destul de populară printre români. Cu toții vrem să avem locuința cât mai frumos amenajată, dar oare ține cont cineva și de regulile vechi Feng Shui? Această artă, Feng Shui ne arată cum să ne amenajăm locuința în așa fel încât să avem parte numai de armonie în familie, în carieră și în general pe toate planurile. Dacă respectăm cât de cât regulile Feng Shui atunci știm că această artă are o puternică influență asupra vieții noastre cotidiene și că, cu ajutorul acesteia putem avea parte în viață de mai multă fericire, bani, succes și sănătate.

 

Ce este Feng Shui?

 Feng Shui este o metodă chinezească veche de a decora locuința pornind de la principiul că viața noastră se bazează pe energiile pe care le avem în jurul nostru. Așadar, fie că vorbim de dormitorul nostru, de living sau de birou, fiecare colțișor trebuie să fie pus la punct pentru a nu avea surprize neplăcute. Feng Shui este o încercare de a ne defini și de a ne pune la punct viața. Feng Shui are ca țel crearea unui echilibru între elemente, energiile noastre și mediul înconjurător, iar o dată ce găsim acest echilibru multe din problemele din viașa noastră dispar.

Citește mai mult:Feng Shui - Arta de a ne decora locuinta

Armonizeaza energiile in bucatarie cu Feng Shui

 

O bucătărie Feng Shui pentru armonizarea energiilor

armonizeaza energiile in bucatarie cu feng shui

 O încăpere foarte importantă de la tine din casă, bucătăria merită toată atenția ta. Principiile Feng Shui te vor ajuta să o amenajezi pentru a armoniza energiile.

 Principiile Feng Shui spun că fiecare colț din casă și fiecare colț din fiecare încăpere să reprezinte un sector al vieții tale. În plus, fiecare colț trebuie să fie condus de cele cinci elemente fundamentale ale universului care în echilibru fac să circule energia bună.

 Deoarece bucătăria combină două elemente opuse, precum apa și focul trebuie să încerci să echilibrezi la maximum aceste elemente pentru a crea armonie. Poți ameliora chiul bucătăriei tale foarte ușor. Iată câteva trucuri foarte ușor de aplicat.

Citește mai mult:Armonizeaza energiile in bucatarie cu Feng Shui