7 Alimente pentru o viață sexuală mai bună

 

7 Alimente pentru o viață sexuală mai bună

7 Alimente pentru o viață sexuală mai bună Site-ul Health.com oferă o listă cu unele ingrediente care sunt considerate ca fiind afrodisiace recunoscute, atât din vremuri străvechi cât și de știința modernă care confirmă beneficiile acestora. Iată alimentele care consumate în mod constant vă pot ajuta cu siguranță să vă bucurați de o viață sexuală mai bună și de un erotism debordant:

 1. Avocado

 Fructele de avocado sunt bogate în grăsimi sănătoase pentru inimă și ajută totodată la menținerea unui flux sanguin corespunzător, ceea ce este benefic inclusiv pentru organele genitale.

  2. Migdale

 Migdalele sunt bogate în nutrienți și în minerale care sunt importante pentru sănătatea sexuală și reproductivă, precum zincul, seleniul și vitamina E.

Citește mai mult:7 Alimente pentru o viață sexuală mai bună

Afrodisiac - Tribulus terrestris

 

Tribulus terrestris, afrodisiac care rezolva problemele sexuale

tribulus terrestris Tribulus terrestris este o plantă ce a devenit din ce în ce mai populară și este din ce în ce mai căutată în ultimii ani pentru efectele sale benefice pe care le are asupra organismului uman. Nu vă lăsați însă păcăliți de denumirea pompoasă și sofisticată. De fapt, planta tribulus terrestris se găsește și la noi în țară și poartă denumirea de colții babei, sau de colțul babei. Cu siguranță că mulți dintre noi am auzit această denumire însă puțini știm ce efecte benefice poate avea aceasta asupra organismului și de ce este recomandată în problemele sexuale.

 

Prezentare generală a plantei tribulus terrestris

 Planta tribulus terrestris este o plantă erbacee, anuală, cu flori, ce desemnează un fruct spinos cu trei ramificații, din denumirea latinească tribolos. Tribulus terrestris a fost cunoscută încă din cele mai vechi timpuri iar chinezii și japonezii o foloseau pentru tratara afecțiunilor cardiovasculare, ale ficatului, ale rinichilor și de asemenea pentru tratarea disfuncțiilor sexuale. Grecii o foloseau ca și tratament pentru revitalizare și pe post de energizant.

Citește mai mult:Afrodisiac - Tribulus terrestris

Alimentația și viața sexuală

 

Alimentația și viața sexuală

alimentatia si viata sexuala Alimentația are un rol deosebit de important pentru viața sexuală. Acum, în societatea contemporană se pune mare accent pe o alimentație echilibrată și pe un stil de viață sănătos, pe diete fel de fel care să ne aducă aportul de vitamine și de substanțe nutritive necesare zilnic. De fapt, întreaga noastră viață are legătură cu obiceiurile alimentare. Hrana nu este un simplu mod de supraviețuire, ci este un element esențial pentru sănătatea noastră fizică, mentală și pentru o viață sexuală sănătoasă. De asemenea, calitatea spermei poate fi afectată de un stil de viață nesănătos, de consumul de tutun sau de produse de tip junk food, în vreme ce o alimentație echilibrată asigură și o viață sexuală echilibrată, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Mai mult decât atât, femeile care duc o viață dezordonată din punct de vedere alimentar și pun la un moment dat câteva kilograme în plus se vor simți sin punct de vedere psihic afectate, iar relația de cuplu și implicit viața sexuală vor fi afectate de acest lucru. În acest articol ne propunem să explorăm care sunt legăturile dintre o viață sexuală sănătoasă și o alimentație echilibrată.

Citește mai mult:Alimentația și viața sexuală

Afrodisiac - Scortisoara

 

Scorţişoara, un afrodisiac la îndemâna oricui

Scortisoara Arborele de scorţişoară, veşnic verde, se întâlneşte cu precădere în pădurile tropicale din Asia de sud – est şi pe insulele Oceanului Indian. Scoarţa de scorţişoară, care se foloseşte în bucătărie, este obţinută din recoltarea ramurilor acestui minunat arbore, ce emană din abundenţă mirosul său specific. Uleiul esenţial de scorţişoară poate fi obţinut atât din ramuri, cât şi din frunze, el fiind folosit atât pentru uz intern, cât şi pentru uz extern, în special la prepararea parfumurilor, ce sunt faimoase pentru efectele lor afrodisiace.

 

Scorţişoara, condiment delicios şi totodată miraculos

 Scorţişoara este un condiment afrodisiac la îndemâna oricui, fiind aproape nelipsit din bucătăria oricărei gospodine. Numele scorţişoarei poate fi tradus ca „planta aromată a Chinei”. Printre efectele sale se numără cele excitante şi stimulente nervoase, efectul încălzitor fiind însă cel mai evident. Scorţişoara amplifică nu doar apetitul fizic, ci şi pe cel sexual, fiind din acest motiv un afrodisiac excelent. O picătură de ulei volatil de scorţişoară, masată pe zona organelor genitale, are efecte foarte puternice şi uimitoare de stimulare erotică, de stimulare sexuală.

Citește mai mult:Afrodisiac - Scortisoara

Afrodisiac - Cuisoarele

     

Cuişoarele, un afrodisiac care rezolva problemele de erecţie si ejaculare precoce

cuisoarele Arborele de cuişoare este originar din Indonezia şi Filipine, dar se cultivă şi în Tanzania, Madagascar, estul Indiei şi Brazilia. De la acest arbore se culeg bobocii florali, care apoi se usucă la soare.

 Utilizarea acestor muguri florali, a cuişoarelor, este foarte veche. Se spune că în jurul anului 266 î.e.n. ofiţerii armatei chineze ar fi utilizat acest condiment pentru a combate mirosul neplăcut al gurii, în special înaintea conversaţiilor cu împăratul. Se mai spune, de asemenea, că mugurii de cuişoare ar fi fost folosiţi încă de mai bine de acum 2500 de ani, în dinastia Han, din China.

 Este foarte posibil ca şi egiptenii să fi cunoscut şi să fi utilizat cuişoarele, pentru că s-au găsit lănţişoare făcute din cuişoare, în unele dintre sarcofage. Grecii şi romanii au cunoscut, de asemenea, cuişoarele, căci ele apar menţionate în scrierile vechi, cum ar fi, de exemplu, cele ale medicului grec Aegineta Paulus. Cuişoarele apar de asemenea descrise şi în tratatele arabe de medicină, cum ar fi cele ale lui Serapion sau cele ale lui Avicenna.

Citește mai mult:Afrodisiac - Cuisoarele