Culori puternice pentru sufrageria ta

 

Un perete în culori puternice pentru a-ți „trezi” sufrageria

culori puternice pentru sufrageria ta

 Sufrageria este un loc din casă în care ne petrecem cele mai frumoase momente în familie sau cu prietenii. Este și o încăpere în care ne place să ne relaxăm, să citim, să ascultăm muzică sau să ne uităm la un film. Din aceste motive sufrageria trebuie să fie un loc cât mai agreabil.

 Am găsit cea mai bună soluție pentru asta – un perete vopsit în culori puternice. Să vedem în care însă.

 

Albastru

 Albastrul este o culoare magnifică. Ne duce mereu cu gândul la mare și la cer. Este o culoare care se potrivește de minune cu griul și care pune în valoare mobilierul alb. Albastrul pune în valoare și mobilierul din lemn natural.

Citește mai mult:Culori puternice pentru sufrageria ta

Albul şi negrul pentru sufrageria ta

 

Albul şi negrul-combinația ideală pentru sufrageria ta

albul si negrul pentru sufrageria ta

 Combinația de alb şi negru este una extrem de veche, clasica dar atemporala. Si este o combinație care se folosește foarte des în domeniul decorațiunilor interioare. Si totuși, ne putem da seama că este vorba despre o combinație care se folosește mai ales în baie, în bucătărie sau în dormitoare uneori și mai puțin în sufragerie.

 Negrul şi albul pot însă să vină cu cele mai frumoase efecte pentru sufrageria ta. Poți veni chiar si cu unele accente mai intense deoarece contrastul este deja prezent în această combinație.

 

 Paleta de alb şi negru este foarte ușor de manipulat, de combinat cu diverse stiluri şi vine cu o mulțime de avantaje. Vei veni cu un rezultat extrem de elegant şi de rafinat dacă mizezi mai ales pe materialele în alb şi negru – canapea, fotolii, perne, perdele, draperii, covoare, etc.

Citește mai mult:Albul şi negrul pentru sufrageria ta

Culori îndrăznețe pentru o sufragerie călduroasă

 

Culori îndrăznețe pentru o sufragerie călduroasă

culori indraznete pentru o sufragerie calduroasa

 Cu noile tendințe în materie de decor, sufrageria se lasă dusă de val, în funcție de toate fanteziile și mai ales în funcție de toate dorințele tale în materie de decor. Dacă iubești culoarea există 1001 feluri de a o aduce la tine în casă, în sufragerie în special, cu condiția să nu abuzezi prea tare însă de ea.

 Albastru, galben, portocaliu, iată câteva idei de a folosi culorile îndrăznețe la tine în casă.

 

Portocaliu plin de vitamină.

 Dacă îți plac sufrageriile pline de vitamină şi de culoare trebuie să apelezi numaidecât la portocaliu. Lasă pereții albi și mizează pe o canapea, pe mobilier, pe covorul în nuanțe de portocaliu… Foarte ușor de schimbat dacă într-o zi te plictisești cumva.

Citește mai mult:Culori îndrăznețe pentru o sufragerie călduroasă

Idei pentru decorarea sufrageriei

 

Câteva idei de decor pentru o sufragerie care să te inspire

idei pentru decorarea sufrageriei

 Vrei să petreci toamna anului 2014 sub semnul stilului? Atunci mai bine ar fi să îți concentrezi atenția asupra sufrageriei. Venind cu un suflu nou, cu o nouă alură pentru acest spațiu de viață vital vei veni cu o notă de prospețime pentru întreg decorul. Iată câteva idei pentru sufragerie care să te inspire.

 

Culori vii pentru sufrageria ta.

 Culori vii, tapet cu cele mai surprinzătoare motive… totul este posibil pentru sufrageria ta în acest sezon. Dacă nu crezi că nuanțele vii îți vor pune cel mai bine în valoare decorul, folosește-le doar pe un singur perete sau folosește-le la piesele de mobilier pentru a veni cu unele accente de culoare. Vrei ceva mai original pentru sufrageria ta? Folosește un tapet cu niște motive enorme. Vei veni cu o notă extrem de creativă pentru sufrageria ta.

Citește mai mult:Idei pentru decorarea sufrageriei

Reguli pentru amenajarea sufrageriei

 

Reguli de aur pentru amenajarea sufrageriei

reguli pentru amenajarea sufrageriei

 Sufrageria, sau camera de primire, este una din cele mai importante camere din apartament sau din casa în care locuiți. Sufrageria trebuie amenajată cu cât mai mult bun-gust, trebuie să fie bine decorată, pentru că acolo vă veți primi toți musafirii, și trebuie ca această cameră să aibă un aer pe cât de primitor, pe atât de confortabil.

 

Piesele de mobilier din sufragerie

 Cele mai comune piese de mobilier din sufragerie sunt canapeaua, o masă, scaune, o bibliotecă și televizorul. Sufrageria trebuie să fie o cameră unde să ă puteți relaxa, să vă beți cafeaua, să vizionați un film ori un meci, sau să faceți alte activități recreative împreună cu familia și prietenii. Dacă sufrageria este mai mare, putem vorbi și de un pian, de ce nu, sau chiar de o masă de biliard, o mulțime de plante decorative de interior, toate acestea în funcție de mărimea și funcționalitatea sufrageriei. Decorarea sufrageriei este, așadar, o adevărată provocare, și veți avea nevoie de fler și de idei bune pentru a potrivi toate piesele de mobilier, sau, puteți apela oricând la sfatul unui specialist în domeniu. Și nu uitați faptul că mobile trebuie să fie în ton cu accesoriile și cu pereții, și anume cu tonul și nuanța culorii pe care o alegeți atunci când zugrăviți camera de oaspeți.

Citește mai mult:Reguli pentru amenajarea sufrageriei