Idei pentru decorarea sufrageriei

 

Câteva idei de decor pentru o sufragerie care să te inspire

idei pentru decorarea sufrageriei

 Vrei să petreci toamna anului 2014 sub semnul stilului? Atunci mai bine ar fi să îți concentrezi atenția asupra sufrageriei. Venind cu un suflu nou, cu o nouă alură pentru acest spațiu de viață vital vei veni cu o notă de prospețime pentru întreg decorul. Iată câteva idei pentru sufragerie care să te inspire.

 

Culori vii pentru sufrageria ta.

 Culori vii, tapet cu cele mai surprinzătoare motive… totul este posibil pentru sufrageria ta în acest sezon. Dacă nu crezi că nuanțele vii îți vor pune cel mai bine în valoare decorul, folosește-le doar pe un singur perete sau folosește-le la piesele de mobilier pentru a veni cu unele accente de culoare. Vrei ceva mai original pentru sufrageria ta? Folosește un tapet cu niște motive enorme. Vei veni cu o notă extrem de creativă pentru sufrageria ta.

 

O lumină importantă in sufragerie, un efect garantat.

 Lustrele clasice sunt foarte în vogă pentru anul 2014. Dar în acest an sunt mai impozante ca niciodată. Nu cer o investiție importantă dar garantează clasă și eleganță. Exact lucrurile de care are nevoie sufrageria ta. Lumina lor va ocupa tot spațiul și oferă o strălucire imediată pentru interiorul tău. Dacă nu ești un fan prea marea al candelabrelor, poți folosi niște lampadare supradimensionate care reprezintă o alternativă contemporană foarte potrivită.

 

Un mobilier atractiv in sufragerie.

 Oricare ar fi decorațiunile alese pentru sufragerie, atenția se concentrează mereu asupra originalității și exclusivității. Folosește-te de niște decorațiuni vintage și antichități pentru un mobilier care strălucește prin autenticitate. Dacă ai un buget limitat îți poți vopsi singur mobilierul din sufragerie sau îți poți face singur niște dulapuri.

 

Materialele potrivite la locul potrivit.

 Diferitele materiale – de la perne, de la covor sau de la perdele sunt cele care fac diferența la tine în interior. Acestea vin cu un farmec extrem de particular pentru sufrageria ta și îți permit să vii și cu diferite accente de culoare. În plus, permit și armonizarea diferitelor stiluri. Aici culorile vii şi motivele impresionante sunt cele mai potrivite.

 

O sufragerie cu un șemineu cât mai minimalist.

 Anul 2014 este anul șemineelor minimaliste. Focul într-un șemineu deschis este cel care va atrage toată privirea in sufrageri. Șemineul mai vine în plus cu un alt avantaj – se potrivește oricărui tip de interior. Merită deci să investești în acest element de interior care îți va pune cel mai bine în valoare o sufragerie modernă și stilată.

Tu pe ce stil ai mizat pentru sufrageria ta?

Categorie:

Mai poți citi despre Living

Culori puternice pentru…

  Un perete în culori puternice pentru a-ți „trezi” sufrageria  Suf...

Albul şi negrul pentru…

  Albul şi negrul-combinația ideală pentru sufrageria ta  Combinația de alb şi ne...

Culori îndrăznețe pe…

  Culori îndrăznețe pentru o sufragerie călduroasă  Cu noile tendințe &icir...

Idei pentru decorarea s…

  Câteva idei de decor pentru o sufragerie care să te inspire  Vrei să petreci...

Reguli pentru amenajare…

  Reguli de aur pentru amenajarea sufrageriei  Sufrageria, sau camera de primire, este...

Covorul ideal

  Un covor ideal pentru orice încăpere  Ați spune că s-au demodat covoarele. ...

Amenajarea bibliotecii …

Idei pentru amenajarea bibliotecii in living  Aproape că nu există casă fără o biblio...

Corpuri de iluminat în…

  Corpuri de iluminat în sufragerie, living  Livingul trebuie să fie o cameră ...

Culori pentru amenajare…

  Culorile pe care le alegem în amenajarea livingului  Amenajarea livingului nu ...