Culori puternice pentru sufrageria ta

 

Un perete în culori puternice pentru a-ți „trezi” sufrageria

culori puternice pentru sufrageria ta

 Sufrageria este un loc din casă în care ne petrecem cele mai frumoase momente în familie sau cu prietenii. Este și o încăpere în care ne place să ne relaxăm, să citim, să ascultăm muzică sau să ne uităm la un film. Din aceste motive sufrageria trebuie să fie un loc cât mai agreabil.

 Am găsit cea mai bună soluție pentru asta – un perete vopsit în culori puternice. Să vedem în care însă.

 

Albastru

 Albastrul este o culoare magnifică. Ne duce mereu cu gândul la mare și la cer. Este o culoare care se potrivește de minune cu griul și care pune în valoare mobilierul alb. Albastrul pune în valoare și mobilierul din lemn natural.

 

Bleu nuit - albastru profund

 O culoare închisă și profundă care îndeamnă la calm și relaxare. Este posibil să faci cu această nuanță un degrade de culori sau să pui în valoare mobilierul sau unele elemente de decor.

 

Galben

 Galbenul este fără îndoială o culoare plină de energie. Vei iubi și tu cu siguranță căldura sa și luminozitatea cu care vine pentru o încăpere. Galbenul se potrivește cu griul sau cu albul dar şi cu mobilierul contemporan.

 

Albastru şi alb

 Într-o sufragerie în care totul este alb, de la sol la pereți, de la tavan la o parte din mobilier, pentru a pune foarte bine în valoare totul, trebuie să vopsești un perete în albastru şi să mizezi pe câteva elemente din lemn. O reușită.

 

Roz

 Rozul își face marea reîntoarcere în interiorul caselor. Își pierde însă și latura sa feminină și devine foarte trendy. Se potrivește deci de minune cu un decor contemporan dar și cu unul tradițional. Vine cu mai multă căldură și confort și devine cu siguranță cea mai bună culoarea a sezonului.

 

Ultraviolet

 Foarte mult timp lăsat deoparte violetul îşi face marea reîntoarcere în casele noastre în 2015. Este viu, modern şi elegant şi merge de minune cu tot felul de mobilier în culori neutre sau din lemn. Pune foarte bine în valoare un decor mai clasic venind cu mai multă atitudine şi stil.

 

Trăiască portocaliul

 Portocaliul este o culoare caldă şi etnică pe care o poți folosi fără probleme şi prea multe dificultăți la tine în sufragerie. O culoare care merge de minune cu un mobilier negru, dar şi alb, într-un stil foarte contemporan dar şi clasic.

 

Verde ca de sticlă

 Va pune în valoare foarte bine lemnul brut și se potrivește foarte bine cu unele culori precum galbenul sau albastrul. Este ideal pentru un decor modern dar și pentru unul clasic.

 

Violet și alb

 O sufragerie este foarte călduroasă dacă nuanțele de culori se află în centrul decorului. Mici tușe de violet pot fi puse foarte bine în valoare de pereți albi și de o canapea verde. Elementele de decor trebuie sa fie și ele cat mai colorate.

 

Prospețimea verdelui

 Verdele ne duce cu gândul la natură şi merge de minune cu lemnul, cu albul și cu alte nuanțe neutre. Ideală pentru apartamentele mai clasice.

Categorie:

Mai poți citi despre Living

Culori puternice pentru…

  Un perete în culori puternice pentru a-ți „trezi” sufrageria  Suf...

Albul şi negrul pentru…

  Albul şi negrul-combinația ideală pentru sufrageria ta  Combinația de alb şi ne...

Culori îndrăznețe pe…

  Culori îndrăznețe pentru o sufragerie călduroasă  Cu noile tendințe &icir...

Idei pentru decorarea s…

  Câteva idei de decor pentru o sufragerie care să te inspire  Vrei să petreci...

Reguli pentru amenajare…

  Reguli de aur pentru amenajarea sufrageriei  Sufrageria, sau camera de primire, este...

Covorul ideal

  Un covor ideal pentru orice încăpere  Ați spune că s-au demodat covoarele. ...

Amenajarea bibliotecii …

Idei pentru amenajarea bibliotecii in living  Aproape că nu există casă fără o biblio...

Corpuri de iluminat în…

  Corpuri de iluminat în sufragerie, living  Livingul trebuie să fie o cameră ...

Culori pentru amenajare…

  Culorile pe care le alegem în amenajarea livingului  Amenajarea livingului nu ...