Bradul de Crăciun - origini și importanță

Bradul de Crăciun - origini și importanță

Bradul de Crăciun - origini și importanță Atunci când evocăm Crăciunul, cu magia, cu cadourile și cu Moș Crăciun cu tot, nu avem cum să nu ne gândim și la bradul de Crăciun, împodobit minunat și admirabil în sufragerie, un veritabil simbol care își așteaptă cadourile sub el în fiecare an.

 Și totuși, foarte puțini știu care sunt semnificațiile bradului de Crăciun sau originea exactă a acestuia.

Citește mai mult:Bradul de Crăciun - origini și importanță

Cum alegem bradul de Crăciun?

Cum alegem bradul de Crăciun?

Cum alegem bradul de Crăciun? Crăciunul se apropie cu pași repezi, cu toții ne lăsăm cuprinși de febra cumpărăturilor în această perioadă. Primul pe lista de cumpărături este bineînțeles bradul care, pe lângă faptul că reprezintă simbolul sărbătorilor de iarnă, ne umple casa cu o aromă proaspătă, de neegalat.

 Cu toții abia așteptăm ziua decorării bradului de Crăciun cu globuri, beteală și beculete. Însă, înainte de toate, trebuie să îl alegem. Iată câteva sfaturi care să te ajute în alegerea celui mai potrivit brad de Crăciun.

Citește mai mult:Cum alegem bradul de Crăciun?

10 beneficii ale lămpilor de sare

 

10 beneficii ale lămpilor de sare

10 beneficii ale lămpilor de sare Ați văzut vreodată o lampă cu sare? Adeseori în vitrinele magazinelor naturiste sau de decorațiuni interioare sunt expuse aceste lămpi care emană o lumină caldă și foarte plăcută.

 Lumina lămpilor de sare ne transmite o stare de calm și de puritate și este în același timp o sursă naturală de aer proaspăt și curat. Vă prezentăm în acest articol 10 beneficii ale utilizării lămpilor de sare.

Citește mai mult:10 beneficii ale lămpilor de sare

Zambila, ideala pentru un decor de primavara

 

Zambila aduce primavara la tine acasa

Zambila, ideala pentru un decor de primavara Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti si sa simti un parfum agreabil de primavara la tine in casa? Folosind zambilele pentru decorarea gradinii, a terasei, a holului, a sufrageriei sau chiar a mesei vei aduce o ambianta de primavara parfumata in casa ta dar si un parfum minunat. Zambilele se gasesc in nenumarate culori deci le poti asorta in functie de culoarea fetei de masa sau a servetelelor.

Citește mai mult:Zambila, ideala pentru un decor de primavara

Idei pentru decorul mesei de Crăciun

 

Masa de Crăciun, cheia unei seri reușite

Idei pentru decorul mesei de Crăciun Perioada Crăciunului este perioada în care toate lucrurile sunt posibile. Petrecem mai mult timp cu familia, împodobim împreuna bradul și casa. ....

 De Crăciun aștepți musafiri la masă? Decorarea mesei trebuie să fie și mai mult un lucru la care trebuie să te gândești în detaliu, pentru că feeria Crăciunului trece și prin decorarea mesei. O masă bine aranjată și decorată atrage toate privirile și este elementul cheie al unei seri cât mai reușite în familie sau împreuna cu prietenii. Pentru a te inspira, iată câteva idei și sugestii în tendințe pentru că nu numai meniul este cel mai important.

 Înainte de a începe, trebuie să știi că cel mai ușor este să îmbini două culori. Roșu și verde, albastru și alb, roșu și auriu... dar pentru un aspect mai minimalist trebuie să alegi și unele nuanțe precum auriul, argintiul sau albul. Oglinzile, suporturile pentru lumânări și lumânările sau ghirlandele luminoase sunt cele care pot completa de minune decorul. Vâscul, bradul sau laurul sunt alte elemente care pot crea cel mai frumos decor.

Citește mai mult:Idei pentru decorul mesei de Crăciun