Top – cele mai frumoase culori pentru decorarea bradului de Crăciun

 

Top – cele mai frumoase culori în tendințe pentru decorarea bradului de Crăciun

 Top – cele mai frumoase culori pentru decorarea bradului de CrăciunDe Crăciun, bradul se împodobește mereu cu cele mai frumoase culori și globuri, cu decorațiuni mai simple sau mai încântătoare, spre marea plăcere a celor mai mici sau mai mari. Fie el de inspirație mai modernă sau mai tradițională, este simbolul Crăciunului, indiferent de generații.

 Atunci când te gândești la culorile cu care îți vei decora bradul de Crăciun, te gândești cel mai adesea la nuanțele clasice de alb, de roșu sau de verde? Într-adevăr, sunt nuanțele care se integrează cel mai bine decorului casei tale și sezonului rece și care vin cu mai multă căldură pentru interior.

 Culorile clasice însă pot fi înlocuite și de unele culori atipice. Culori bogate și surprinzătoare, precum albastrul, verdele lămâie sau chiar galbenul. Notele de auriu și de argintiu sunt mereu bine venite și pot fi folosite în foarte multe feluri.

 

 În acest an, bradul tău de Crăciun trebuie să se adapteze cât mai bine stilului casei tale, trebuie să găsești noi armonii pentru a-l pune cel mai bine în valoare sau să pleci în căutarea stilului care te reprezintă cu adevărat. Ești în pană de idei? De la cel mai simplu stil până la cel mai original, trecând și prin cel mai luxos, iată care sunt cele mai trendy culori pentru bradul de Crăciun.

 

Verde și roșu - simplitate și natural

 Sunt culorile originale cu care era decorat bradul de Crăciun. Roșul merelor arată cel mai bine alături de verdele bradului. Aceste două culori sunt alegerea celor pentru care Crăciunul rimează în primul rând cu tradiție și cu folclor. Dacă le asociezi cu auriul pentru o strălucire minunată în plus, vei obține cel mai vesel și mai călduros rezultat. Dacă nu îți plac însă nuanțele de roșu sau puritatea și simplitatea albului, poți crea un brad 100% verde cu diferite tonalități. Vei crea o atmosferă extrem de călduroasă în interiorul casei tale. Verdele și auriul dau și cel mai romantic rezultat cu putință. Câțiva îngerași mici ici și colo, pantofiori aurii, trandafiri, globuri ca de diamant, fluturașii sau libelulele sunt decorațiunile care vor veni cu magia în interiorul casei tale. Nuanțele de pastel ici și colo sau detaliile în culori mai puternice sunt cele care vor veni cu mai multă viață pentru bradul tău.

 

Albastru - mister și feerie

 Albastrul, în nuanțele sale închise, și-a făcut apariția în decorarea bradului de Crăciun în ultimii ani. O culoare rece,albastrul este o nuanță blândă în același timp care te scufundă într-un univers plin de magie, un univers de vis. Se potrivește cel mai bine cu albul sau cu argintiul. Albastrul și argintiul se combină în cel mai armonios fel mai ales într-o cameră în cele mai călduroase nuanțe. Albastrul turcoaz poate să fie și el folosit, chiar dacă nu este o culoare obișnuită pentru bradul de Crăciun.

 

Auriul și argintiul - un univers plin de lux și de paiete

 Vrei un brad de Crăciun care să strălucească în mii ți mii de culori? Mizează totul pe nuanțele de auriu și de argintiu. Nu ai nevoie de ghirlande luminoase pentru ca bradul tău să fie inundat de lumină. Albul, argintiul și auriul dau împreună cel mai luxos și sofisticat decor. Auriul și paietele vor crea un decor baroc minunat la tine în casă. Bradul decorat cu fundițe mari din catifea roșie, globurile cu paiete roșii sunt cele care merg de minune cu auriul.

 

Albul – puritate și blândețe

 Albul dă tonul atunci când vine vorba despre un decor subtil și discret. Bradul va arăta ca și cum ar fi acoperit de fulgi de zăpadă sau de îngeri și va avea cea mai aeriană aparență. Te poți juca cu cele mai frumoase nuanțe de alb și cu notele luminoase de auriu și de argintiu care vor dinamiza ansamblul. Albul și auriul sunt două nuanțe foarte frumoase pentru bradul de Crăciun. Auriul este cel care poate sublima ca nimeni altul puritatea albului. Magia Crăciunului va fi cel mai bine pusă în valoare de nuanțele de auriu și de alb imaculat. Albul este cea mai bună idee pentru un brad în stil scandinav, un stil foarte trendy în ultimii ani.

 

Roșul și albul - pentru un brad călduros și familial

 De Crăciun, nuanțele de alb și de roșu sunt cele care se afirmă în brad. Este un duo legendar de culori care ne duce cu gândul la copilărie. Globurile în nuanțe de alb și de roșu, ghirlandele sau tot felul de decorațiuni originale vor pune cel mai bine bradul în valoare.

 

Violet și roz - feminitate și originalitate

 Violetul este cel care va veni cu o notă de originalitate și te ajuta să ieși din codurile clasice ale decorațiunilor de Crăciun. Chiar dacă rozul și violetul nu sunt culorile cu care suntem obisșnuiți, sunt cele care vor veni cu un plus de excentricitate și cu o notă orientală mai ales daca alegi sa folosești și auriu. Un brad violet în intregime este ideal pentru un decor contemporan minunat.

 

Un brad de Crăciun gurmand

 Bradul în nuanțe pastelate de verde migdală, de roz pudrat sau de galben lămâie este și el cea mai bună alegere pentru un decor mai mult decât original. Aceste nuanțe gurmande sunt cele care vor atrage atenția și vor regândi și revizita decorul de Crăciun într-un spirit lejer și tandru. Culorile pastelate merg de minune cu negrul sau cu globurile în nuanțe de arămiu. Culorile închise alături de cele pastelate vin cu o strălucire sofisticată și luxoasă pentru bradul tău de Crăciun.

 

Alte culori în tendințe pentru bradul de Craciun:

 - maroul pentru o ambianță rustică minunată. Folosește conuri de brad, pânză de iută sau materiale mai tradiționale precum vichy-ul.

 - rozul fuchsia pentru a pune cel mai bine în valoare un brad alb imaculat.

 - verdele anason este o altă nuanță originală și trendy pentru brad.

 Tradițional, contemporan, original... bradul este cel care îți reflectă personalitatea deci ar trebui să fie împodobit cu cele mai frumoase și mai în vogă nuanțe. Cel mai puternic simbol al Crăciunului trebuie să aibă întreaga atenție a familiei și să îți pună decorul casei în valoare.

Categorie:

Mai poți citi despre Decorațiuni

Bradul de Crăciun - or…

Bradul de Crăciun - origini și importanță  Atunci când evocăm Crăciunul, cu magia, cu cadou...

Cum alegem bradul de Cr…

Cum alegem bradul de Crăciun?  Crăciunul se apropie cu pași repezi, cu toții ne lăsăm cuprin...

10 beneficii ale lămpi…

  10 beneficii ale lămpilor de sare  Ați văzut vreodată o lampă cu sare? Adeseori în vitri...

Zambila, ideala pentru …

  Zambila aduce primavara la tine acasa  Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti si sa simti...

Idei pentru decorul mes…

  Masa de Crăciun, cheia unei seri reușite  Perioada Crăciunului este perioada în care toate...

Top – cele mai frumoa…

  Top – cele mai frumoase culori în tendințe pentru decorarea bradului de Crăciun  De Crăc...

Bradul de Crăciun îț…

  Crăciun – bradul tău este cel care îÈ›i dezvăluie personalitatea  &Ic...

Decoreaza-ti casa in fu…

  Cum iti poti poti decora casa in functie de personalitate  Atunci cand vine vorba de...

Igrasia, cauze si comba…

  Igrasia  Una din cele mai grele probleme dintr-o locuință este igrasia sau mucegai...

Plante de interior usor…

  7 plante de interior pentru cei care nu se pricep la gradinarit  Nu prea te pricepi ...

Tendinte deco 2014

  Tendinte deco 2014 - mobilierul modern este cel mai in voga  Stii care sunt cele mai...

Alege mobila transparen…

  Mobila transparentă  Mobila transparentă este foarte la modă È™i în tendinÈ...

Cum sa varuiesti fara a…

  Cum să văruim un apartament fără a apela la specialiÈ™ti  Dacă vă mutaÈ›i &ici...

Unde asezam oglinzile a…

  Arta de a aseza oglinzile la tine in casa  Niste elemente de decor foarte in tendint...

Terariu de primavara

  Terariu de primavara – un strop de natura in casa ta  Terariul a fost si va fi...