Psihologia bunăstării, Dr. Charles Richards

 

Psihologia bunăstării sau Cum să ai o relație sănătoasă cu banii

Psihologia bunăstării, Dr. Charles Richards  Psihologia bunăstării sau cum să ai o relație sănătoasă cu banii de Dr. Charles Richards este „o trecere în revistă pertinentă și cuprinzătoare a abilităților și a modului de gândire de care ai nevoie pentru a avea succes. Prosperitatea poate fi atinsă de oricine, iar dr. Richards ne arată cum să procedăm.” Donald Trump

 Cu toții știm că viața se reduce la relațiile pe care le ai, așa că te-ai gândit vreodată ce relație ai cu banii? În această carte, dr. Charles Richards îți dezvăluie modul în care te influențează atitudinea ta vizavi de bogăție, indiferent că îți îndeplinești visul de-o viață sau scopurile financiare. Sunt prezentate aici instrumentele și perspectivele de care ai nevoie pentru a-ți consolida această relație vitală.

Citește mai mult:Psihologia bunăstării, Dr. Charles Richards

Totul despre Îngeri, Hazel Raven

 

Totul despre Îngeri, Hazel Raven

totul despre ingeri hazel raven

 Cartea Totul despre Îngeri, de Hazel Raven te introduce în lumea cea magică a îngerilor, învățându-te cum să experimentezi puterea îngerilor și cum să îi înviți pe aceștia în viața ta.

 Această carte specială este plină de înțelepciune, de afirmații și de exerciții pe care le poți realiza pentru a comunica cu lumea angelică.

 Îngerii acționează ca o punte de legătură între lumea fizică și cea spirituală și foarte mulți oameni vorbesc despre ajutorul și călăuzirea primite de la acești mesageri remarcabili ai lui Dumnezeu.

 Folosind acest ghid practic, intitulat Totul despre Îngeri, vei afla cum să lucrezi cu îngerii pentru a-ți dezvolta înțelepciunea, pentru a-ți amplifica cunoașterea de sine și pentru a depăși obstacolele.

Citește mai mult:Totul despre Îngeri, Hazel Raven

Frumusețe prin detoxifiere, Kimberly Snyder

 

frumusete prin detoxifiere kimberly snyder

 Frumusețe prin detoxifiere este scrisă de Kimberly Snyder, membră a Asociației Naționale a Nutriționiștilor Profesioniști și a Asociației Americane a Consultanților în Nutriție. Kimberly Snyder este foarte cunoscută și apreciată de asemenea în lumea celebrităților din industria divertismentului pe care le ajută să atingă o sănătate înfloritoare și să arate excepțional.

 Kim însăși s-a confruntat atât cu probleme de sănătate cât și cu nemulțumiri ce țineau de aspectul său fizic. A început să călătorească prin lume, investigând și cercetând secrete ale frumuseții și sănătății. În acest mod, Kimberly a descoperit că hrana cea de toate zilele este cel mai bun produs pentru frumusețe și a elaborat un program care purifică organismul de toxine pentru a te ajuta să arăți și să te simți minunat.

 Frumusețe prin detoxifiere abordează într-o manieră foarte complexă principiile de bază ale detoxifierii pentru înfrumusețare. Sunt expuse nenumărate studii științifice care vorbesc despre baza științifică a frumuseții prin detoxifiere, despre principiul alcalin-acid, despre combinarea corectă a alimentelor sau despre principalele minerale și enzime pentru frumusețe.

Citește mai mult:Frumusețe prin detoxifiere, Kimberly Snyder

Asasinul orb, Margaret Atwood

 

Asasinul orb de Margaret Atwood

asasinul orb margaret atwood

 Iris Chase are 80 de ani. Simțind ca sfârșitul ii este aproape, aceasta decide sa ii povestească nepoatei sale pe care nu a mai văzut-o de mult, copilăria sa, adolescenta sa si mariajul nefericit cu un industriaș bogat. Aceasta poveste are drept scop explicarea gestului surorii sale, Laura care s-a sinucis la doar 25 de ani, cu 50 de ani în urma.

 650 de pagini în care ne este explicat un accident nefericit. Laura s-a aruncat de pe pod cu mașina, încheindu-și după cum spuneam, socotelile cu viata la doar 25 de ani. Aflam din povestea surorii sale ce a determinat-o sa recurgă la un gest atât de radical. Cele doua surori au fost crescute de o doica, o femeie simpla dar foarte înțeleaptă.

 Laura este o fata mai ciudata, are o personalitate mai aparte, trăind sub semnul unei iubiri pentru care este dispusa sa se sacrifice. La rândul sau, Iris decide sa se căsătorească cu un bărbat bogat pentru a salva averea si numele familiei, chiar dacă nu il iubește. Cu alte cuvinte, se complace în nefericire si in singurătate. Insa, după sinuciderea surorii sale, aflând unele lucruri despre soțul sau, decide sa il părăsească.

Citește mai mult:Asasinul orb, Margaret Atwood

Cartea “Magia”, te învaţă să ai o viaţă magică

 

Crezi că poți avea o viață magică şi plină de minuni?

cartea magia te invata sa ai o viata magica

 Cartea “Magia” de Rhonda Byrne este a treia carte din colecția “Secretul”. Ea cuprinde 28 de tehnici magice pe care dacă le practici viața ta se va schimba cu siguranță.

 

Crezi în magie?

 Rhonda a descoperit cât de magică este viața noastră şi cât de multe lucruri minunate putem să facem şi să avem. Putem să fim tot ce ne dorim. Dacă avem un strop de magie în noi şi dacă ştim să spunem şi să simțim tot ceea ce suntem deja, vom avea o viaţă magică şi plină de evenimente plăcute.

 

Un cuvânt poate schimba viața

 Rhonda a descoperit un text din biblie pe care dacă îl înțelegi şi îl respecți viaţa ta va fi minunată. Iar acest cuvânt este “mulțumesc”. Biblia spune: “Celui care are i se va mai da, şi astfel va trăi în abundență. Celui care nu are i se va lua chiar şi ce are.” Cu siguranţă este un pasaj care bulversează. Oamenii cred că este o nedreptate şi că oamenii bogaţi se vor îmbogăţi iar cei săraci vor săraci. De fapt misterul acestui text este însăşi recunoștința. “Celui care îşi exprimă recunoştinţa i se va mai da, şi va trăi în abundență. Celui care nu îşi exprimă recunoştinţa i se va lua chiar şi ceea ce are.”

Citește mai mult:Cartea “Magia”, te învaţă să ai o viaţă magică