15 recomandări pentru combaterea stresului

Identificarea factorilor de stres

15 recomandări pentru combaterea stresului Stresul este o reacție fiziologică pe care corpul nostru o are și în care sunt activate diferite mecanisme de apărare pentru a face față unei situații percepute ca fiind amenințătoare sau căreia trebuie să-i acordăm o atenție deosebită. Deși există mai multe cauze care pot declanșa stresul, responsabilitățile la locul de muncă și situația familială sunt cele mai cunoscute și repetate. În plus, există două cauze care pot avea o relație directă între ele, deoarece stresul se poate extinde de la o zonă la alta. Vă prezentăm în acest articol care sunt cheile care vă vor ajuta să combateți stresul și să evitați ca această afecțiune să crească riscul de a suferi probleme de sănătate.

5 chei esențiale pentru fericire

5 chei esențiale pentru fericire

5 chei esențiale pentru fericire Conform înțelepților de pe această planetă, fericirea este natura noastră esențială. Dar, totuși de ce sunt atât de mulți oameni care suferă? Este oare pentru că au învățat că suferința le va aduce iubire și atenție din partea celorlalți?

 Vă prezentăm în acest articol cele cinci chei esențiale pentru a înțelege cum să vă eliberați de suferință și să alegeți fericirea în viața voastră.

12 chei esențiale pentru fericire

Ce este fericirea?

12 chei esențiale pentru fericire Fericirea este o stare subiectivă. Ceea ce face fericită o persoană poate că nu o face fericită pe alta. Fiecare dintre noi își construiește propriul concept de fericire în raport cu gusturile personale și cu mediul în care se dezvoltă. Cu toate acestea, există unele chei universal valabile pentru a face mai ușoară calea către această stare mult dorită de noi toți. Trupul și mintea noastră trebuie să se relaxeze și să se odihnească pentru a obține fericirea și există anumite acțiuni, cum ar fi unele simple gesturi, care ne vor face să ne simțim mai bine cu noi și cu ceilalți oameni.

A călători este o investiție pe viață

A călători fără regrete

A călători este o investiție pe viață Există numeroase beneficii pe care le oferă călătoriile și cunoașterea noilor țări și orașe. Călătoriile pot fi o experiență îmbogățitoare, unică, de nedescris și în general, nu le regretăm niciodată. Adevărul este că a călători în locuri noi ne oferă o senzație de nedescris. Călătoriile reprezintă una dintre cele mai bogate experiențe care există deoarece vor fi înregistrate în sufletul nostru pentru totdeauna. Multe dintre aceste călătorii pot implica o cheltuială financiară considerabilă. Dar suntem siguri că a călători poate fi o decizie pe care nu o veți regreta niciodată.

Combate lenea în 12 pași!

De ce apare lenea?

Combate lenea în 12 pași! Lenea poate apărea în orice moment, împiedicându-ne să fim productivi și să ne îndeplinim sarcinile și visele. Uneori, lenea este un dușman greu de combătut, iar din cauza ei ne este greu să ne concentrăm asupra a ceea ce trebuie să facem.

 Lenea este unul dintre marii dușmani ai acțiunilor. Poate apărea în orice moment, deși este mai des întâlnită dimineața. Cu toate acestea, dacă nu facem nimic pentru a o combate, lenea ne poate domina pe tot parcursul zilei și poate ajunge să controleze toate aspectele vieții noastre. Lenea ne împiedică să fim productivi, ceea ce face dificilă realizarea obiectivelor sau a scopurilor noastre.

 În acest sens, este important să aflați care sunt principalele cauze ale apariției lenei, pentru a o putea contracara. Motivele pentru care apare lenea pot fi foarte diverse: