12 chei esențiale pentru fericire

Ce este fericirea?

12 chei esențiale pentru fericire Fericirea este o stare subiectivă. Ceea ce face fericită o persoană poate că nu o face fericită pe alta. Fiecare dintre noi își construiește propriul concept de fericire în raport cu gusturile personale și cu mediul în care se dezvoltă. Cu toate acestea, există unele chei universal valabile pentru a face mai ușoară calea către această stare mult dorită de noi toți. Trupul și mintea noastră trebuie să se relaxeze și să se odihnească pentru a obține fericirea și există anumite acțiuni, cum ar fi unele simple gesturi, care ne vor face să ne simțim mai bine cu noi și cu ceilalți oameni.

A călători este o investiție pe viață

A călători fără regrete

A călători este o investiție pe viață Există numeroase beneficii pe care le oferă călătoriile și cunoașterea noilor țări și orașe. Călătoriile pot fi o experiență îmbogățitoare, unică, de nedescris și în general, nu le regretăm niciodată. Adevărul este că a călători în locuri noi ne oferă o senzație de nedescris. Călătoriile reprezintă una dintre cele mai bogate experiențe care există deoarece vor fi înregistrate în sufletul nostru pentru totdeauna. Multe dintre aceste călătorii pot implica o cheltuială financiară considerabilă. Dar suntem siguri că a călători poate fi o decizie pe care nu o veți regreta niciodată.

Combate lenea în 12 pași!

De ce apare lenea?

Combate lenea în 12 pași! Lenea poate apărea în orice moment, împiedicându-ne să fim productivi și să ne îndeplinim sarcinile și visele. Uneori, lenea este un dușman greu de combătut, iar din cauza ei ne este greu să ne concentrăm asupra a ceea ce trebuie să facem.

 Lenea este unul dintre marii dușmani ai acțiunilor. Poate apărea în orice moment, deși este mai des întâlnită dimineața. Cu toate acestea, dacă nu facem nimic pentru a o combate, lenea ne poate domina pe tot parcursul zilei și poate ajunge să controleze toate aspectele vieții noastre. Lenea ne împiedică să fim productivi, ceea ce face dificilă realizarea obiectivelor sau a scopurilor noastre.

 În acest sens, este important să aflați care sunt principalele cauze ale apariției lenei, pentru a o putea contracara. Motivele pentru care apare lenea pot fi foarte diverse:

12 recomandări pentru stima de sine

12 recomandări pentru a crește stima de sine

12 recomandări pentru stima de sine Se spune adeseori că nu poți iubi pe nimeni până nu înveți să te iubești pe tine însuți. A învăța iubirea de sine și a fi confortabil cu propria persoană este un aspect vital pentru bunăstarea și fericirea noastră. Cu toții am experimentat într-o anumită etapă a vieții noastre un sentiment de sine scăzut. Nesiguranța ne face să ne pierdem stima de sine.

 În acest articol vă oferim câteva sfaturi care vă ajută să scăpați de nesiguranță, să vă apreciați mai mult și să vă simțiți mai confortabil cu propria persoană. Stima de sine este la fel ca o plantă care trebuie udată adeseori, dacă nu vrem să se usuce.

Incredibilele beneficii ale tăcerii

Să invităm tăcerea în viața noastră

Incredibilele beneficii ale tăcerii Tăcerea poate fi extrem de benefică, mai ales pentru că ne permite să ascultăm viața și să scăpăm de zgomotele cotidiene banale. Tăcerea este foarte importantă pentru a putea asculta viața. Limitarea zgomotului din jurul nostru este important pentru sănătatea noastră fizică, mentală și emoțională.

 Îndepărtându-ne de zgomotul zilnic, mașini, muzică, televizor și telefon, acest lucru ne ajută să ne deschidem spre relaxare și creativitate, eliberându-ne de dependența de a fi mereu conectați și alertați.

 Nu putem afirma că astăzi trăim mai calm decât în trecut. Ne preocupă crearea unor computere sau mașini de spălat mai silențioase, însă în același timp nu suntem conștienți de cât de mult ne pot perturba noile zgomote, cum sunt: notificările de WhatsApp, Facebook, e-mail, etc. Toate aceste distrageri și zgomote exterioare sunt responsabile pentru performanțe slabe la locul de muncă și în special în relațiile personale.