Fotografia la nivel de arta

 

Fotografia la nivel de arta

fotografia la nivel de arta

  Fotografia a depășit de foarte mult timp limitele sale și scopul său principal, aceea de a transmite emoții, sentimente, nu doar simple peisaje sau chipuri într-o poză. Fotografia a fost ridicată la rang de artă, și pe bună dreptate. Marii maeștri fotografi au depășit limitele simplelor poze la minut, ducând arta fotografică până într-acolo încât ne putem efectiv transpune în peisaj, ne dorim să retrăim ceea ce am trăit atunci când am făcut acea fotografie, spre exemplu fotografiile în vacanță sau la un eveniment deosebit din viața noastră, cum ar fi nunta, cununia sau botezul copilului nostru. Fotografia a trecut de stadiul “colorata mâine-i gata” și a devenit o afacere pe cât de profitabilă, pe atât de plăcută, atât din partea fotografului cât și din partea clientului. O fotografie reușită presupune uneori și ore în șir de muncă asiduă, mai ales în cazul fotografiilor de pe coperțile unor reviste, unde modelul sau peisajul trebuie să fie impecabile. Sunt fotografi care își petrec ore, zile în șir, să surprindă un cadru perfect în sălbăticie sau un apus minunat pe malul unui lac. Sunt foarte multe tipuri de fotografie, însă nu toate au un scop clar. Desigur, cu toții avem stocate pe dvd-uri sau diverse dispozitive giga sau terra întregi de fotografii din excursii, drumeții, de la aniversări, de la botezul copilului nostru, de la nuntă, etc. Ne dorim să surprindem și să stocăm fiecare clipă a vieții. Însă unele fotografii sunt foarte contestate.

Citește mai mult:Fotografia la nivel de arta

Fotograf la evenimentul tau

 

Ai nevoie de un fotograf la cununia, nunta sau botezul copilului tau ?

fotograf la evenimentul tau

 Dacă te pregăteşti de sărbătoare şi vrei să fii sigur că evenimentul tău va fi fotografiat şi filmat în mod profesional și artistic, atunci ai ajuns unde trebuie.  Ne poți apela cu încredere pentru evenimente cum ar fi: nuntă, cununie civilă sau cununie religioasă, botez sau ședințe fotografice personalizate, cât și pentru petreceri aniversare sau diverse evenimente cu caracter privat.

  Ziua nunții tale, a cununiei, sau ziua în care copilul tău va fi botezat este o zi minunată, unică, de care tu și cei dragi vă veți aminti mult timp de acum înainte. Fotografiile și filmarea pentru acest gen de evenimente, nuntă, cununie sau botez sunt cele care iți vor păstra amintirile peste timp și cu siguranță îți va plăcea să le privești din când în când, să le arăți copiilor sau să te uiți la ele împreună cu familia și prietenii pentru a-ți aminti mai bine de acea zi excepțională.

Citește mai mult:Fotograf la evenimentul tau