Culorile din dormitor conform principiilor Feng Shui

 

Culoarea înseamnă lumină

Culorile din dormitor conform principiilor Feng Shui Vă simțiți fericit și împlinit în dormitor? Este o cameră unde vă face plăcere să stați, să vă relaxați, să vă odihniți? Vă iubiți camera de odihnă și culorile ce predomină aici? Nu v-ați dori să fiți înconjurat de cele mai frumoase și calde culori, potrivite energiei dvs. în dormitor? Relația cu partenerul de cuplu ar fi una mult mai împlinită dacă alegeți culorile din dormitor în perfectă armonie.

 Cel mai bun mod de a alege culoarea potrivită din dormitor rămâne să deschideți ușa de la dulap, și să vedeți ce culoare predomină în garderoba dumneavoastră. Este clar că dacă aveți mai multe haine de o anumită culoare, aceea vă reprezintă.

Citește mai mult:Culorile din dormitor conform principiilor Feng Shui

Un dormitor glamour şi foarte feminin

 

Un dormitor glamour şi foarte feminin

un dormitor glamour si foarte feminin

 Eşti celibatară și îți dorești să ai un loc doar al tău în care să îi exprimi feminitatea? Ce zici de dormitor? Fă din el un loc extrem de glamour făcând apel la codurile şic şi senzuale. Nu ai deloc inspirație? Iată câteva idei pentru a te bucura de cel mai feminin şi cel mai glamour dormitor.

 

Violetul la loc de cinste.

 Pentru un dormitor atât feminin cât şi foarte şic, poţi miza pe violet pe post de culoare dominantă a încăperii. Arată minunat în spatele patului şi te poţi juca şi cu câteva accesorii care să completeze decorul cu un mobilier negru.

 

Tonuri de roz.

 Bineînțeles că rozul este şi el o culoare foarte potrivită pentru un dormitor şic şi senzual. Arată foarte bine atât pe pereţi cât şi pe accesorii. Poţi dinamiza ansamblul cu o lenjerie de pat şi accesorii deco în violet şi portocaliu.

Citește mai mult:Un dormitor glamour şi foarte feminin

Un dormitor in stil scandinav

 

Un dormitor în stil scandinav

un dormitor in stil scandinav

 Atunci când vine vorba despre stilul scandinav pentru interior, sufrageria este cea care primește întreaga atenție. Dar îți poți focaliza atenția și asupra unui dormitor în acest stil pentru a veni şi aici cu farmecul stilului scandinav.

 

Fiecare dormitor este unic.

 La fel ca și în cazul altor stiluri de decor, un dormitor în stil scandinav este unic. Ceea ce este și logic, deoarece fiecare vine cu tușa sa personală pentru dormitor. Există însă niște tendințe și caracteristici frapante atunci când vorbim despre mediul scandinav. Iată o listă cu caracteristicile acestui stil și câteva sfaturi pentru a transforma dormitorul într-un loc de vis în tendințe pentru stilul scandinav.

Citește mai mult:Un dormitor in stil scandinav

Dormitorul in culori relaxante

 

Un dormitor de adulti in culori relaxante

dormitorul in culori relaxante

 Culorile relaxante sunt cea mai buna alegere pentru o camera de adulti. Sunt si importante pentru ca tu sa te odihnesti mai bine. Deci culorile sunt decisive pentru confortul si ambianta pe care doresti sa le creezi. Culorile relaxante pe care trebuie sa le alegi pentru dormitor trebuie sa fie si adaptate obiectivului acestui spatiu – odihna sau repaosul dupa o zi lunga de munca.

 

Un dormitor pe albastru cu o nota tropicala.

 Ce face ca un dormitor sa fie relaxant? Oare un decor interior care te face sa te gandesti la o camera de hotel de lux? Oare sa fie culorile pe care le alegi? Albastrul poate sa evoce o ambianta tropicala mai ales cand niste elemente fresh sunt si ele prezente. Lenjeria de pat te ajuta in acest sens. Alege o lenjerie in culori vii care sa te duca cu gandul la Hawaï.

 

Dormitor pe nuante de gri.

 Griul face parte si el din gama de culori relaxante. Se poate combina cu niste nuante de verde lamaie sau auriu. Vei obtine un dormitor in stil clasic, echilibrat si perfect. Griul se poate combina cu albastrul pentru a beneficia de doua culori relaxante. Se poate combina si cu albul pentru un dormitor foarte relaxant. In general, culorile relaxante sunt cele neutre si cele mai deschise.

Citește mai mult:Dormitorul in culori relaxante

Amenajarea dormitorului

 

Idei de amenajare a dormitorului

amenajarea dormitorului 1

 Dormitorul este camera în care ne simțim cel mai bine și în care ne petrecem o bună parte a timpului, cel puțin așa precizează specialiștii. Dormitorul este perfect pentru partidele de amor din miez de noapte, pentru duminicile leneșe în care răsfoim reviste sau ne uităm la un film bun, pentru o partidă zdravănă de joacă și gâdilat cu copiii, și lista poate continua. Dormitorul este locul unde ne putem simți noi înșine, unde ne putem relaxa și odihni, așadar nu trebuie să facem altceva decât să îl decorăm după bunul nostru plac, ținând totuși cont de câteva reguli. Fiecare are un stil aparte și nu totdeauna tot ceea ce i se potrivește unei persoane îi place și alteia. Spre exemplu, persoanele cu o viziune mai extravagantă ce preferă candelabrele mari și strălucitoare din cristale nu vor fi de acord cu veiozele din inox cu aspect industrial.

Citește mai mult:Amenajarea dormitorului