Un dormitor in stil scandinav

 

Un dormitor în stil scandinav

un dormitor in stil scandinav

 Atunci când vine vorba despre stilul scandinav pentru interior, sufrageria este cea care primeÈ™te întreaga atenÈ›ie. Dar îÈ›i poÈ›i focaliza atenÈ›ia È™i asupra unui dormitor în acest stil pentru a veni ÅŸi aici cu farmecul stilului scandinav.

 

Fiecare dormitor este unic.

 La fel ca È™i în cazul altor stiluri de decor, un dormitor în stil scandinav este unic. Ceea ce este È™i logic, deoarece fiecare vine cu tuÈ™a sa personală pentru dormitor. Există însă niÈ™te tendinÈ›e È™i caracteristici frapante atunci când vorbim despre mediul scandinav. Iată o listă cu caracteristicile acestui stil È™i câteva sfaturi pentru a transforma dormitorul într-un loc de vis în tendinÈ›e pentru stilul scandinav.

 

Designul scandinav este sinonim cu lumină abundentă.

 Ceea ce trebuie să atragă în primul rând privirea la un dormitor în stil scandinav este o fereastră mare sau mai multe care să permită să intre cât mai multă lumină. Ferestrele trebuie să fie puse în valoare de unele storuri elegante sau de niÈ™te perdele cât mai subtile. Pentru a menÈ›ine o senzaÈ›ie de prospeÈ›ime trebuie să foloseÈ™ti materiale în culori deschise È™i culori dulci È™i blânde.

 

Foloseste in dormitor perdelele în culori deschise

 Pentru a obÈ›ine o luminozitate importantă la tine în dormitor poÈ›i folosi atât perdelele în culori deschise cât È™i o podea în culori deschise.

 

Pereți albi in dormitor cu o culoare de accent.

 Iată o altă caracteristică a stilului scandinav. PereÈ›ii dormitorului trebuie să fie albi ÅŸi înfrumuseÈ›aÈ›i cu o culoare de accent. Un dormitor pur ÅŸi transparent este tipic pentru acest stil.

 În plus, pereÈ›ii albi vor da senzaÈ›ia de cameră mai mare È™i mai luminată.

 

FoloseÈ™te în dormitor culori È™i materiale naturale.

 Un pat king size este È™i el foarte potrivit pentru un astfel de dormitor. Noptiera tradiÈ›ională trebuie să fie È™i ea prezentă, cel mai adesea din lemn. Designul scandinav are nevoie de mult lemn. Nu uita asta. Materialele naturale în combinaÈ›ie cu niÈ™te nuanÈ›e vii sunt cele care definesc acest stil. In dormitor, piesele de mobilier È™i accesoriile sunt simple, discrete È™i funcÈ›ionale cu un farmec natural.

 Te poÈ›i folosi È™i de unele scaune din lemn sau din accesorii de acest fel pentru a accentua designul in dormitor. Culorile naturale sunt cele mai potrivite aici. Bejul, culorile pământului, se pot regăsi în covor de exemplu.

 Profită È™i tu fără a mai sta mult de gânduri de puritate în dormitorul tău È™i creează un stil scandinav. Nu ai nevoie de mult lemn alb, accesorii naturale, accente de culoare… va deveni locul tău preferat din casă.

Categorie:

Mai poți citi despre Dormitor

Culorile din dormitor c…

  Culoarea înseamnă lumină  Vă simțiți fericit și împlinit în dormitor? Este o cameră ...

Un dormitor glamour ÅŸi…

  Un dormitor glamour ÅŸi foarte feminin  EÅŸti celibatară È™i îÈ›i doreÈ™ti sÄ...

Un dormitor in stil sca…

  Un dormitor în stil scandinav  Atunci când vine vorba despre stilul scan...

Dormitorul in culori re…

  Un dormitor de adulti in culori relaxante  Culorile relaxante sunt cea mai buna aleg...

Amenajarea dormitorului

  Idei de amenajare a dormitorului  Dormitorul este camera în care ne simÈ›im ce...