Un dormitor glamour ÅŸi foarte feminin

 

Un dormitor glamour ÅŸi foarte feminin

un dormitor glamour si foarte feminin

 EÅŸti celibatară È™i îÈ›i doreÈ™ti să ai un loc doar al tău în care să îi exprimi feminitatea? Ce zici de dormitor? Fă din el un loc extrem de glamour făcând apel la codurile ÅŸic ÅŸi senzuale. Nu ai deloc inspiraÈ›ie? Iată câteva idei pentru a te bucura de cel mai feminin ÅŸi cel mai glamour dormitor.

 

Violetul la loc de cinste.

 Pentru un dormitor atât feminin cât ÅŸi foarte ÅŸic, poÅ£i miza pe violet pe post de culoare dominantă a încăperii. Arată minunat în spatele patului ÅŸi te poÅ£i juca ÅŸi cu câteva accesorii care să completeze decorul cu un mobilier negru.

 

Tonuri de roz.

 BineînÈ›eles că rozul este ÅŸi el o culoare foarte potrivită pentru un dormitor ÅŸic ÅŸi senzual. Arată foarte bine atât pe pereÅ£i cât ÅŸi pe accesorii. PoÅ£i dinamiza ansamblul cu o lenjerie de pat ÅŸi accesorii deco în violet ÅŸi portocaliu.

 

Un glamour de la Hollywood.

 Pentru o notă de glamour de la Hollywood, mizează totul pe alb. Un mobilier alb, feminin se va potrivi de minune cu pereÈ›ii în nuanÈ›e de violet.

 

Un negru senzual.

 PoÈ›i crea în dormitor o atmosferă extrem de senzuală mizând totul pe negru. Åži pentru o atmosferă ÅŸi mai feminină mai apelează la unele tuÅŸe de culoare violet prună.

 

Negrul şi griul sunt aliaţii tăi.

 Pentru a crea o atmosferă misterioasă ÅŸi glamour în dormitor iată care sunt aliaÅ£ii tăi de preÅ£. Vor crea cel mai frumos degrade.

 

Spirit Sex and the city.

 Pentru cel mai urban dormitor ai de unde te inspira. În program – un perete negru texturizat, un mobilier negru elegant ÅŸi note de roz pentru feminitate.

 

Un ÅŸic contemporan.

 Într-un dormitor, mobilierul design, original ÅŸi trendy se poate juca cu o anumită feminitate, dacă mizezi pe niÅŸte materiale mai strălucitoare. Blana ÅŸi catifeaua sunt ÅŸi ele de mare efect într-un dormitor roÅŸu.

 

Un glamour oriental.

 Rozul poate să cedeze locul roÅŸului pentru un dormitor oriental plasat sub semnul pasiunii. Materialele sunt strălucitoare ÅŸi te vor transforma într-o prinÈ›esă din 1001 nopÈ›i.

 

Un glamour câmpenesc.

 Aviz celor care vor să combine glamourul cu dulceaÈ›a. Tonalitățile de pastel ÅŸi mobilierul în culori deschise sunt cele mi potrivite pentru voi.

 

Un dormitor foarte colorat.

 Åži dacă ne referim la un dormitor feminin ÅŸi glamour, nu uita că nuanÈ›ele vii ÅŸi colorate sunt cele care sunt cele mai fermecătoare.

 

Un dormitor ÅŸic ÅŸi feminin.

 Tonuri de alb, de albastru, de roz, un pat din fier forjat ÅŸi dantelă. Ce poate fi mai feminin de atât?

Categorie:

Mai poți citi despre Dormitor

Culorile din dormitor c…

  Culoarea înseamnă lumină  Vă simțiți fericit și împlinit în dormitor? Este o cameră ...

Un dormitor glamour ÅŸi…

  Un dormitor glamour ÅŸi foarte feminin  EÅŸti celibatară È™i îÈ›i doreÈ™ti sÄ...

Un dormitor in stil sca…

  Un dormitor în stil scandinav  Atunci când vine vorba despre stilul scan...

Dormitorul in culori re…

  Un dormitor de adulti in culori relaxante  Culorile relaxante sunt cea mai buna aleg...

Amenajarea dormitorului

  Idei de amenajare a dormitorului  Dormitorul este camera în care ne simÈ›im ce...