Dormitorul in culori relaxante

 

Un dormitor de adulti in culori relaxante

dormitorul in culori relaxante

 Culorile relaxante sunt cea mai buna alegere pentru o camera de adulti. Sunt si importante pentru ca tu sa te odihnesti mai bine. Deci culorile sunt decisive pentru confortul si ambianta pe care doresti sa le creezi. Culorile relaxante pe care trebuie sa le alegi pentru dormitor trebuie sa fie si adaptate obiectivului acestui spatiu – odihna sau repaosul dupa o zi lunga de munca.

 

Un dormitor pe albastru cu o nota tropicala.

 Ce face ca un dormitor sa fie relaxant? Oare un decor interior care te face sa te gandesti la o camera de hotel de lux? Oare sa fie culorile pe care le alegi? Albastrul poate sa evoce o ambianta tropicala mai ales cand niste elemente fresh sunt si ele prezente. Lenjeria de pat te ajuta in acest sens. Alege o lenjerie in culori vii care sa te duca cu gandul la Hawaï.

 

Dormitor pe nuante de gri.

 Griul face parte si el din gama de culori relaxante. Se poate combina cu niste nuante de verde lamaie sau auriu. Vei obtine un dormitor in stil clasic, echilibrat si perfect. Griul se poate combina cu albastrul pentru a beneficia de doua culori relaxante. Se poate combina si cu albul pentru un dormitor foarte relaxant. In general, culorile relaxante sunt cele neutre si cele mai deschise.

Dormitor pe nuante mai vii

 Daca iubesti nuantele mai vii precum rosul dar nu vrei ca aceasta nuanta sa puna stapanire pe elementele relaxante ale dormitorului, o poti folosi pe post de o culoare de accent. Intr-un dormitor albastru se pot combina rosul si albul – la lenjerie de exemplu sau la scaune si albastrul poate sa fie cel care vine cu mai mult echilibru pentru acestea.

 

Nuantele pastelate din dormitor, un spatiu linistit.

 Combinatiile de culori precum rozul deschis si albastrul cu niste culori primare sau niste nuante de pastel sunt foarte de efect. Acesta sunt toate niste culori relaxante care vor transforma dormitorul intr-un veritabil spatiu de relaxare linistit.

 

Albul da eleganta dormitorului tau

 Poti incerca pentru dormitorul tau si eleganta albului clasic si minimalist– lenjeria de pat in contact cu negrul – o tablie de pat si cu verdele. Culorile relaxante si nuantele neutre in contact cu cele mai puternice vin cu o nota de eleganta pentru dormitorul tau.

 Speram ca aceste propuneri de culori relaxante te vor inspira pentru ca sa transformi si tu dormitorul tau intr-o incapere a reaxarii, a confortului, a linistii si pacii. Te vei putea bucura de noptile linistite pe care le meriti.

Mai poți citi despre Dormitor

Culorile din dormitor c…

  Culoarea înseamnă lumină  Vă simțiți fericit și împlinit în dormitor? Este o cameră ...

Un dormitor glamour şi…

  Un dormitor glamour şi foarte feminin  Eşti celibatară și îți dorești s...

Un dormitor in stil sca…

  Un dormitor în stil scandinav  Atunci când vine vorba despre stilul scan...

Dormitorul in culori re…

  Un dormitor de adulti in culori relaxante  Culorile relaxante sunt cea mai buna aleg...

Amenajarea dormitorului

  Idei de amenajare a dormitorului  Dormitorul este camera în care ne simțim ce...