Culorile din dormitor conform principiilor Feng Shui

 

Culoarea înseamnă lumină

Culorile din dormitor conform principiilor Feng Shui Vă simțiți fericit și împlinit în dormitor? Este o cameră unde vă face plăcere să stați, să vă relaxați, să vă odihniți? Vă iubiți camera de odihnă și culorile ce predomină aici? Nu v-ați dori să fiți înconjurat de cele mai frumoase și calde culori, potrivite energiei dvs. în dormitor? Relația cu partenerul de cuplu ar fi una mult mai împlinită dacă alegeți culorile din dormitor în perfectă armonie.

 Cel mai bun mod de a alege culoarea potrivită din dormitor rămâne să deschideți ușa de la dulap, și să vedeți ce culoare predomină în garderoba dumneavoastră. Este clar că dacă aveți mai multe haine de o anumită culoare, aceea vă reprezintă.

 

Culoarea Feng Shui din dormitor

 Culoarea pe care o alegeți pentru dormitorul dumneavoastră conform principiilor Feng Shui este un subiect extrem de interesant, dar și foarte util pentru a aduce energia pozitivă în relația dumneavoastră de cuplu. Culoarea înseamnă lumină, iar lumina este ceea ce avem nevoie pentru starea noastră de bine. Cu cât mai multe culori aveți în cameră, cu atât este energia pozitivă mai puternică. Există așadar o artă de a alege culorile potrivite pentru dormitor, iar aceasta este arta Feng Shui. Ați putea să alegeți culorile Feng Shui din dormitor folosindu-vă de zona bagua din dormitor sau de elementul personal al datei dumneavoastră de naștere.

 

Definiți-vă spațiul bagua pentru a găsi culoarea Feng Shui potrivită

 Definiți spațiul bagua din dormitor pentru a alege și culoarea ce se potrivește acestei camere. Conform acestui spațiu, vor exista culori specifice recomandate pentru fiecare încăpere a casei, așadar veți ști cu exactitate culorile potrivite în funcție de unde este amplasat dormitorul dumneavoastră pe harta bagua. O să dureze puțin şi necesită cercetări mai detaliate, dar se merită.

 

Determinați culorile pentru energia Feng Shui personală

 Există cinci elemente în Feng Shui și energia dumneavoastră personală este definită de acestea. Așadar, acest lucru ne duce la concluzia că există culori definite specifice energiei noastre, care o pot amplifica, dar și culori care o pot reduce. Găsiți-vă culorile ce vă definesc personalitatea în funcție de data dumneavoastră de naștere și veți trăi în armonie.

Categorie:

Mai poți citi despre Dormitor

Culorile din dormitor c…

  Culoarea înseamnă lumină  Vă simțiți fericit și împlinit în dormitor? Este o cameră ...

Un dormitor glamour ÅŸi…

  Un dormitor glamour ÅŸi foarte feminin  EÅŸti celibatară È™i îÈ›i doreÈ™ti sÄ...

Un dormitor in stil sca…

  Un dormitor în stil scandinav  Atunci când vine vorba despre stilul scan...

Dormitorul in culori re…

  Un dormitor de adulti in culori relaxante  Culorile relaxante sunt cea mai buna aleg...

Amenajarea dormitorului

  Idei de amenajare a dormitorului  Dormitorul este camera în care ne simÈ›im ce...