Cum alegem verighetele potrivite

 

Alegerea verighetelor potrivite

cum alegem verighetele potrivite

 Verighetele sunt simbolul iubirii, al uniunii și al dragostei dintre doi oameni. Verighetele se aleg pentru toată viața, așadar trebuie să fie frumoase, rezistente, pe gustul mirilor, și accesibile la preț. Este simplu să cumpărăm bijuterii, dar când este vorba de o bijuterie pe care o vom purta toată viața, alegerea nu mai este atât de simplă. Verighetele se aleg cu cel puțin trei luni înaintea nunții și trebuie pus mare accent pe ele.

 

Începeți căutarea verighetelor din timp

 Pentru alegerea verighetelor, începeți din timp să le căutați pe internet sau prin magazine. Veți vedea ca sunt multe lucruri de pus la punct și în cazul acestora și este bine să nu vă aruncați la primul model care vi s-a părut mai drăguț, ci să căutați măsurile potrivite, să cereți detaliile corespunzătoare, iar dacă cereți și o gravură, lucrurile pot dura și mai mult. limitați-vă alegerile din timp, în funcție de gusturile dvs. și a partenerului de viață. Evitați modelele cu pietricele dacă partenerului nu îi plac sau aurul roz dacă celălalt nu este de acord.

Citește mai mult:Cum alegem verighetele potrivite

Cercei – noile tendinte

 

Cercei – noile tendințe

cercei noile tendinte

 Cerceii fac parte din accesoriile în materie de modă care oferă o notă de feminitate look-ului tău. Iată care sunt cerceii în tendințe pentru acest sezon și cum trebuie să îi alegi pentru a fi sigură că nu dai greș.

 Cercei indieni, cu pene sau etnici… Care îți plac? Nu prea are importanță, deoarece toate modelele citate sunt foarte “in” în acest sezon. Nu știi cum să îi porți și la ce ținute?

 

Cerceii indieni

 Stilul indian s-a impus deja de ceva vreme în lumea modei. Dovada cu cerceii în stil indian care sunt mai cunoscuți și sub numele de cercei pandantiv care și-au făcut deja loc în cutia de bijuterii a fashionistelor. Cerceii indieni au diferite culori și materiale și pun în valoare ținutele tale și coafura. În plus, acestea vin cu o notă romantică pentru decolteul tău. Influența orientală și cea indiană este din ce în ce mai prezentă în garderoba fashionistelor.

Citește mai mult:Cercei – noile tendinte

Inele deosebite

     Inele deosebite  Inele deosebite 1  Inele deosebite 2

 Un accesoriu oricât de mic, cum este un inel purtat cu stil, va face ca întreaga ta ținută şi apariție să fie remarcabilă. Un accent de culoare, o rochie sexy şi provocatoare şi un inel deosebit fac cea mai bună echipă pentru ca tu să fii admirată din cap până în picioare. Inelele din gama Bague A Dames te vor cuceri din prima clipă. Completează-ți setul de bijuterii cu un inel din argint decorat cu strasuri care îi dau o strălucire aparte, un inel cu piatră roșie seducătoare sau unul cu pietre albe care te duc cu gândul la cele mai rafinate perle. Nici o bijuterie nu întrece eleganța şi perfecțiunea acestor inele inedite, care te fac să te simți cu totul aparte şi foarte specială. Vei seduce privirile admiratorilor şi vei primi adevărate complimente din partea doamnelor. Inelul Bague A Dames îţi va înfrumuseța mâna şi va conferi ținutelor tale un plus de eleganță, strălucire şi senzațional.

Citește mai mult:Inele deosebite

Inel Bague A Dames

     Bijuterii Inel Bague A Dames  Inel Bague Dames  Inel Bague A Dames

 Un inel accesorizează perfect o ţinută, fie ea elegantă, casual, de zi cu zi sau pentru o seară specială. Modelele deosebite de inele pe care ţi le propunem te vor impresiona şi nu vei rezista fără să îţi alegi măcar unul. În formă de şarpe, floare, inimă sau fluturaş, clasice sau mai moderne, cu ştrasuri sau cristale preţioase, toate aceste inele îţi vor încânta privirea. Alegerea unui singur inel nu va fi cel mai uşor lucru pentru tine, deoarece toate modelele sunt unice şi inedite. Culori îndrăzneţe, finisaj perfect, fineţe şi strălucire! Toate aceste cuvinte descriu perfect inelele din gama Bague A Dames, bijuterii cu adevărat spectaculoase şi înnobilatoare. Iar fineţea detaliilor le transformă în piese pline de expresivitate, purtătoare ale unor mesaje clare.

Citește mai mult:Inel Bague A Dames

Inelele Iubirii

     inelele iubirii 2  inelele iubirii 1  inelele iubirii

 Când vezi un inel pe mâna unei femei te gândeşti la frumuseţe, feminitate, iubire. Momentul în care un bărbat oferă un inel iubitei sale, cât şi modul în care el face aceasta, este imortalizat prin purtarea acestui simbol al iubirii de către aleasa lui. Inelul, având formă de cerc perfect, simbolizează dragostea eternă. Iar spaţiul gol din interiorul inelului simbolizează o poartă, o poartă către inima femeii care îl va purta.

Alege un inel deosebit care să simbolizeze iubirea voastră şi dăruiește-l iubitei tale, îi vei cuceri inima cu siguranță şi o vei face să se simtă specială pentru tine, sentiment ce face ca femeia să înflorească pur şi simplu. Inelul ales din această gamă va face deliciul unui moment de iubire şi romantism pe care nu îl veți uita niciodată. Inelele sunt din argint şi aur de cea mai bună calitate, cu cristale Swarovski sau diamante deosebite de diferite culori, strălucitoare şi atrăgătoare.

Citește mai mult:Inelele Iubirii