Cum alegem verighetele potrivite

 

Alegerea verighetelor potrivite

cum alegem verighetele potrivite

 Verighetele sunt simbolul iubirii, al uniunii și al dragostei dintre doi oameni. Verighetele se aleg pentru toată viața, așadar trebuie să fie frumoase, rezistente, pe gustul mirilor, și accesibile la preț. Este simplu să cumpărăm bijuterii, dar când este vorba de o bijuterie pe care o vom purta toată viața, alegerea nu mai este atât de simplă. Verighetele se aleg cu cel puțin trei luni înaintea nunții și trebuie pus mare accent pe ele.

 

Începeți căutarea verighetelor din timp

 Pentru alegerea verighetelor, începeți din timp să le căutați pe internet sau prin magazine. Veți vedea ca sunt multe lucruri de pus la punct și în cazul acestora și este bine să nu vă aruncați la primul model care vi s-a părut mai drăguț, ci să căutați măsurile potrivite, să cereți detaliile corespunzătoare, iar dacă cereți și o gravură, lucrurile pot dura și mai mult. limitați-vă alegerile din timp, în funcție de gusturile dvs. și a partenerului de viață. Evitați modelele cu pietricele dacă partenerului nu îi plac sau aurul roz dacă celălalt nu este de acord.

 

Bugetul pentru verighete

 Ca și în cazul rochiei de mireasă și a costumului de mire, bugetul alocat verighetelor este unul destul de ridicat. Bineînțeles, acest lucru rămâne la latitudinea dvs. Puteți găsi verighete la 100 de euro bucata sau la 1000 de euro bucata, model asemănător. Este bine să întrebați din timp calitatea materialului prețios, să cereți eventual și un certificat ce atestă calitatea materialului, să stabiliți bugetul alocat verighetelor cu mult timp înainte.

 

Verigheta trebuie să fie parte din tine

 Verigheta va face parte din viața dvs. așa că alegeți-o cu mare grijă. Verigheta trebuie să vină cât mai natural, să nu ne incomodeze să facem anumite activități, să nu ne fie rușine să o purtăm, cu alte cuvinte, verigheta trebuie să facă parte din viața noastră ca și membru al unei familii.

 

Alegeți verighete de calitate

 Calitatea verighetelor este cea mai importantă. Prețul poate fi mai ridicat, însă verighetele vor rămâne toată viața intacte. Calitatea materialului prețios din care sunt făcute verighetele cântărește foarte mult și asigurați-vă că găsiți însemnul de calitate pe interiorul inelului. Întrebați, de asemenea, cum se face întreținerea verighetelor și dacă se poate face o reșlefuire datorită micilor zgârieturi ce pot apărea în timp.

 

Forma, lățimea, suprafața verighetei

 Detaliile tehnice fac de multe ori diferența. Forma definește caracterul verighetei și puteți alege verighete mai groase, mai subțiri, dar trebuie să fie confortabile. Suprafața verighetei poate diferi, astfel că prin prelucrarea suprafeței, se obțin diferite efecte. Suprafețele lucioase reflectă lumina, suprafețele mate sunt deosebit de interesante, iar structura bătută a verighetei este îndrăgită din ce în ce mai mult.

 

   Materialul din care este fabricată verigheta

Verighete din aur

  Aurul este cel mai des întâlnit material prețios pentru verighete. Aurul este rezistent, ușor de întreținut și ok ca și preț. Aurul poate fi de mai multe feluri – aur alb, aur galben sau aur roz și se pot realiza și combinații din două tipuri de materiale diferite.

Verighete din argint

 Argintul nu este atât de popular în opțiunea mirilor de a-și alege verighetele, dar se întâlnește și acesta foarte des. Dacă nu purtați aur sau dacă preferați pur și simplu argintul, acesta este mult mai ieftin dar mai greu de întreținut și, din păcate, își pierde luciul în timp.

Verighete din platină

 Pentru persoanele mai pretențioase, platina este materialul ideal pentru verighete. Platina nu irită pielea, este un metal durabil și nu se va zgâria ușor. Platina este foarte ușor de întreținut însă este mult mai costisitoare decât aurul.

 Desigur că mai aveți alternative la materialele din care sunt confecționate verighetele și puteți opta pentru verighete mai ieftine din oțel, dar și verighete mai scumpe din paladiu.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi din Bijuterii și accesorii

Cum alegem verighetele …

  Alegerea verighetelor potrivite  Verighetele sunt simbolul iubirii, al uniunii și al dragos...

Cercei – noile tendin…

  Cercei – noile tendințe  Cerceii fac parte din accesoriile în materie de modă care ofer...

Inele deosebite

          Un accesoriu oricât de mic, cum este un inel pu...

Inel Bague A Dames

          Un inel accesorizează perfect o ţinută, fie ea ele...

Inelele Iubirii

          Când vezi un inel pe mâna unei femei te gândeşti la frumuseţe, feminitate...

Seturi de bijuterii cu …

          Bijuteriile sunt accesoriile nelipsite din viața cot...

Cercei Mazza

          O rochie sexy şi senzuală, purtată în cel ma...

Inele Mazza

          Inelul este bijuteria care poate avea o valoare sentimentală foarte mare pentru ...

Ceasuri fashion

  Ceasul este un accesoriu nelipsit din garderoba noastră. Acesta ne conferă un plus de eleganț...