Cercei – noile tendinte

 

Cercei – noile tendințe

cercei noile tendinte

 Cerceii fac parte din accesoriile în materie de modă care oferă o notă de feminitate look-ului tău. Iată care sunt cerceii în tendințe pentru acest sezon și cum trebuie să îi alegi pentru a fi sigură că nu dai greș.

 Cercei indieni, cu pene sau etnici… Care îți plac? Nu prea are importanță, deoarece toate modelele citate sunt foarte “in” în acest sezon. Nu știi cum să îi porți și la ce ținute?

 

Cerceii indieni

 Stilul indian s-a impus deja de ceva vreme în lumea modei. Dovada cu cerceii în stil indian care sunt mai cunoscuți și sub numele de cercei pandantiv care și-au făcut deja loc în cutia de bijuterii a fashionistelor. Cerceii indieni au diferite culori și materiale și pun în valoare ținutele tale și coafura. În plus, acestea vin cu o notă romantică pentru decolteul tău. Influența orientală și cea indiană este din ce în ce mai prezentă în garderoba fashionistelor.

 

Cerceii clasici

 Dacă cerceii indieni sunt cei care vin cu un look mai romantic pentru tine, cerceii mai clasici sunt cei care vin pur si simplu cu o notă de feminitate pentru viața ta de zi cu zi. Preferă cerceii care au o perla sau poți alege cerceii din aur sau din argint.

 

Cerceii etnici

 Cerceii etnici sunt cerceii de purtat alături de un look etnic sau boem. Cerceii etnici sunt și cei care îți vor sublinia ținuta. Există o mulțime de modele de cercei etnici, dar cel mai bine ar fi să optezi pentru cerceii grafici sau pentru cei tribali. Nu uita că cerceii creole sunt un must have. Îi poți asorta cu brățări în aceeași culoare sau de același model pe care le poți purta în viața de zi cu zi sau la unele evenimente mai speciale.

 

Cerceii cu pene

 Cerceii cu pene sunt și ei foarte în tendințe în acest sezon. Celebri pentru lejeritatea lor, cerceii cu pene sunt într-o mulțime de culori și modele, dar și în diverse materiale de calitate – aur sau pene veritabile. Îi poți purta foarte bine la un coc sau la o coadă de cal de exemplu cu niște șuvițe lăsate într-o parte pentru a-i pune foarte bine în valoare. În schimb dacă îi preferi în culori vii flashy sau neon trebuie să știi că îi poți purta și cu părul desfăcut. Evită însă să mai porți și un colier dacă cerceii tăi ajung până la umeri. Îți vei încărca prea tare silueta.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi din Bijuterii și accesorii

Cum alegem verighetele …

  Alegerea verighetelor potrivite  Verighetele sunt simbolul iubirii, al uniunii și al dragos...

Cercei – noile tendin…

  Cercei – noile tendințe  Cerceii fac parte din accesoriile în materie de modă care ofer...

Inele deosebite

          Un accesoriu oricât de mic, cum este un inel pu...

Inel Bague A Dames

          Un inel accesorizează perfect o ţinută, fie ea ele...

Inelele Iubirii

          Când vezi un inel pe mâna unei femei te gândeşti la frumuseţe, feminitate...

Seturi de bijuterii cu …

          Bijuteriile sunt accesoriile nelipsite din viața cot...

Cercei Mazza

          O rochie sexy şi senzuală, purtată în cel ma...

Inele Mazza

          Inelul este bijuteria care poate avea o valoare sentimentală foarte mare pentru ...

Ceasuri fashion

  Ceasul este un accesoriu nelipsit din garderoba noastră. Acesta ne conferă un plus de eleganț...