Puterea erotica a celor cinci simțuri

 

Puterea erotica a celor cinci simțuri

puterea erotica a celor cinci simturi Dacă faci parte din acele persoane care considera ca plăcerea sexuala este oferita strict de către stimularea zonelor erogene, atunci urmează sa te surprindem învățându-te cum sa folosești cele cinci simțuri în serviciul libidoului tău. Combinate într-un mod abil, văzul, mirosul, atingerea, gustul și auzul formează un cocktail exploziv care te poate aduce pe culmile plăcerii.

 

Mirosul, o alchimie instinctiva

 Se spune adesea ca animalele se recunosc și se seduc prin intermediul mirosurilor naturale. Ce este mai puțin cunoscut este ca acest lucru este perfect valabil și în cazul omului. O mulțime de studii științifice au demonstrat faptul ca femeile sunt capabile sa detecteze anumite mirosuri masculine pe care le interpretează drept semne de virilitate, provocând în mod inconștient o dorință intensa. Un miros viril nu este neapărat sinonim cu un miros de transpirație.

 

Atingerea, baza plăcerii carnale

 O relație sexuală nu ar putea exista fără atingere. Dorința se exprimă printr-o apropiere fizică, prin mângâieri și prin contactul pielii. Este esențial ca fiecare persoană să-și dezvolte la maxim acest simt și să-l exploateze sub toate formele posibile. Atingerea întreține dorința și este ideală în etapa preludiului. Nu ezita în a menține cu partenerul tău un contact fizic permanent.

Citește mai mult:Puterea erotica a celor cinci simțuri

Body painting

 

Body painting-ul ca joc erotic

body painting

Vrei să iți condimentezi puțin viața sexuală şi relația ta amoroasă? Încearcă body painting-ul, un joc erotic în care se amestecă plăcerea senzitivă cu cea artistică.

 Body painting-ul este o artă erotică în vogă. Pentru a masca sau îmbrăca senzual corpul partenerului, acest joc de senzații intense trezește în tine sufletul de artist, mărindu-ţi în același timp si libidoul.

 

De ce anume ai nevoie pentru body painting?

 Un pictor, un model şi numeroase posibilități. Un lucru este sigur - nu ai nevoie de un talent de artist pentru a te lansa în această artă. Trebuie doar să iți dorești să te distrezi şi să descoperi noi senzații.

 În ceea ce privește modelul, acesta trebuie să se lase, să se abandoneze plăcerii, să simtă pensula cum îi mângâie corpul, nimic nu poate fi mai tentant.

 

Pentru a juca acest joc delicios body painting, ai mai multe opțiuni la îndemână:

 - pictura pe corp comestibilă şi aromatizată. Căpșuni, ciocolată, zmeură, banane... de aplicat cu pensula sau cu vârful degetelor, pentru a fi apoi linse şi degustate de pe corp. Gustul îmbinat cu plăcerea sexuală, ce deliciu!

Citește mai mult:Body painting

Bondage

 

Bondage: sex, cătuşe şi artă erotică

bondage

Când auzi cuvântul 'bondage', gândul iți sare imediat la fetișuri cu latex şi la sado- masochism. Cu toate acestea, bondage este o practică mult mai complexă. În afară de jocurile de dominare şi de supunere, bondage este o practică sexuală care iți va condimenta puțin viaţa sexuală.

 Bondage, care vine din verbul englezesc 'to bond' – a lega, este o practică erotică ce constă în a lega o persoană cu ajutorul cătușelor, sforilor, curelelor, lanțurilor, benzilor adezive sau altor accesorii.

 

Bondage artistic

 În forma sa cea mai pura, bondage-ul este considerat o artă. Chiar dacă nu este atât de cunoscută în Occident, bondage este o formă de artă erotică extrem de populara în Japonia, de unde este originară. Cunoscut şi sub numele de Shibari, bondage-ul artistic este mai mult centrat asupra estetismului corpului decât asupra restricției mișcărilor. Se pun anumite părți ale corpului în valoare. În ciuda conotației erotice ale acestei forme de artă, Shibari nu este o practică sexuală în sine. Nu implică nici dominare, nici act sexual. Este o artă ce se consumă prin ochi.

Citește mai mult:Bondage

Jocuri sexuale

 

Câteva jocuri sexuale pentru a-ţi condimenta viaţa de cuplu

jocuri sexuale in cuplu

Unele cupluri se plâng uneori de lipsa de originalitate din viaţa lor sexuală. Acest lucru se poate întâmpla atunci când actul în sine este repetitiv. Pentru a evita însă acest lucru, puteţi recurge la jocurile sexuale.

 V-aţi fi gândit vreodată că vă puteţi folosi de jocurile copilăriei, transformându-le în ceva erotic şi hot? Iată câteva idei.

 

Jocul de-a şoarecele şi pisica

 Iată care este principiul – trebuie să parcurgi casa, goală, şi să reperezi locurile la înălţime din casă unde te-ai putea ascunde. Partenerul nu are voie să te atingă atâta timp cât picioarele tale nu ating solul. Te poţi juca cu nervii partenerului, făcând gesturi si poziţii senzuale.

Citește mai mult:Jocuri sexuale

Cum se folosește un lubrifiant?

 

Cum se folosește un lubrifiant?

cum se foloseste un lubrifiant

Descoperă care sunt toate avantajele lubrifiantului şi învață cum se poate utiliza.

 

Ce este lubrifiantul?

 Lubrifiantul intim este un produs care se prezintă sub forma unui gel fluid. Acesta facilitează raporturile sexuale şi le face mai agreabile, evitându-se astfel frecările mai dureroase ale mucoaselor şi ale organelor genitale.

 În majoritatea cazurilor lubrifiantele sunt transparente şi inodore, însă lubrifianții pot fi uneori şi coloraţi sau pot sa aibă şi gust – de căpșuni, de banane, de cireșe... Raporturile sexuale se pot transforma astfel în ceva extrem de exotic şi de savuros... 

 Lubrifiantul intim este un produs care se declină în mai multe game, deoarece se poate integra foarte bine în jocurile sexuale – se găsesc şi unii lubrifianți comestibili, unii care se încălzesc sau, din contră, cei care au un efect răcoritor sau cei care nu se usucă...

 

De ce să optezi pentru un lubrifiant?

 Lubrifiantul poate compensa problema unei uscăciuni vaginale la o femeie în timpul raporturilor sexuale şi face ca acestea sa devină mult mai confortabile. Într-o manieră generală, ajută la o « alunecare » mai bună şi aduce mai multă fluiditate mişcărilor. lubrifianții sunt compatibili cu prezervativul.

Citește mai mult:Cum se folosește un lubrifiant?