Simboluri religioase în dormitor și arta Feng Shui

 

Feng Shui iți protejează dormitorul

Simboluri religioase în dormitor și arta Feng Shui De cele mai multe ori ne întrebăm cum este mai bine să ne decorăm dormitorul pentru a avea mai multă armonie pe toate planurile, mai ales din punct de vedere sentimental. Dar, atunci când dormim, parcă simțim nevoia ca cineva să ne protejeze, să vegheze asupra noastră, iar unii dintre noi, creștin-ortodocși practicanți fiind, dar cu mari preocupări în domeniul Feng Shui, ne întrebăm cum am putea include simbolurile religioase precum icoanele, crucile, candelele, în decorarea apartamentului. Desigur, subiectul este unul destul de sensibil, însă merită tratat deoarece este deosebit de important.

 

Conexiunea spirituală și arta Feng Shui

 În primul rând, arta Feng Shui se adresează tuturor oamenilor. Este pur și simplu un stil de viață și nu o religie. Atunci când achiziționăm anumite statuete sau oglinzi bagua, ori pisicuțe norocoase, nu ne închinăm lor, nu ne punem nădejdea în ele, ci sunt simple obiecte, așadar nu trebuie văzută această artă ca un păcat. Conexiunea spirituală cu divinitatea este o chestiune foarte sensibilă și intimă, de cele mai multe ori mult mai intimă decât relațiile cu celelalte persoane din viața noastră. Acest lucru semnifică un singur lucru, și anume că nu există reguli Feng Shui care să interzică ori să precizeze ceva legat de obiectele sfinte în camera de zi, în dormitor, ori în oricare alt loc al casei. Regulile generale Feng Shui ar presupune însă să evitați folosirea simbolurilor religioase, deoarece dormitorul este văzut ca și o cameră de relaxare și conexiune sexuală. Însă din alte puncte de vedere, icoanele sunt chiar indicate pe peretele dormitorului pentru a avea sentimentul de siguranță.

 

Un colț de rugăciune Feng Shui

 Dacă aveți probleme în dragoste și credeți că aveți nevoie de o redecorare a dormitorului pentru a avea armonie cu partenerul de viață, ar trebui să luați în calcul și varianta ce presupune alcătuirea unui colț de rugăciune oriunde în casă, unde să adunați majoritatea semnelor și simbolurilor religioase și unde să vă reculegeți câteva minute sau zeci de minute pe zi, în funcție de cum simțiți nevoia. Desigur, este indicat să aveți câte o iconiță în fiecare încăpere a casei, pe peretele estic, iar principiile Feng Shui nu vor interacționa în niciun fel cu convingerile dumneavoastră religioase.

Categorie:

Mai poți citi din Feng shui

Simboluri religioase î…

  Feng Shui iți protejează dormitorul  De cele mai multe ori ne întrebăm cum este mai bine s...

Aranjează-ți biroul c…

  Principiile Feng Shui la birou  Feng Shui este o adevărată disciplină, o artă desăvârși...

Alegeți patul după pr…

  Alege un pat cu o energie Feng Shui pozitivă  Există anumite principii Feng Shui după care ...

Feng Shui - Arta de a n…

  Feng Shui - Arta de a ne decora locuința  Cine nu a auzit de Feng Shui? În zi...

Armonizeaza energiile i…

  O bucătărie Feng Shui pentru armonizarea energiilor  O încăpere foarte impo...

Trucuri Feng Shui pentr…

  Trucuri Feng Shui pentru bogăție  Arta Feng Shui este la îndemâna oricui în ziua de azi...

Camera Feng Shui a copi…

  Camera Feng Shui a copilului  Dacă aveți deja un copil sau sunteți pe cale de a d...

Reguli Feng Shui pentru…

  Reguli Feng Shui pentru noroc în dragoste  Familia, banii, cariera, dragostea...

Feng Shui - amenajare a…

  Principii de amenajare a dormitorului in Feng Shui  Dormitorul este una din cele mai...

Feng Shui pentru fertil…

  Remedii Feng Shui pentru fertilitate  Feng Shui este o adevărată artă. Prin inter...