Cel mai mare card SD de 512 GB vine de la SanDisk

 

SanDisk produce carduri SD 512 GB

cel mai mare card sd de 512 gb vine de la sandisk

 Salutare și bine te-am găsit, SanDisk este cel mare producător de carduri de memorie încă din 1988. Din acest motiv nu este de mirare ca tocmai SanDisk să vină cu cel mai încăpător card SD, modelul Extreme Pro de 512 GB. Deși există câțiva producători care au realizat carduri de 256 GB, marea majoritatea nu au realizat nici carduri de 128 GB.

 Extreme Pro vine în format SDXC și utilizează interfața UHS-I, care este bun pentru o viteză de până la 104MB/s. După cum poți vedea în tabelul de mai jos, cardurile Extreme Pro merg destul de aproape de pragul interfeței UHS-I, ceea ce înseamnă că este favorabil capturilor video la rezoluție 4K. De acesta cea mai mare piață pentru Extreme Pro este destinată entuziaștilor în domeniul înregistrărilor video, deoarece necesitatea de stocare crește substanțial când vine vorba de materiale video 4K și ceea ce va duce la carduri poate și mai mari.

 

Specificații card SD SanDisk:

Capacitate

128 GB, 256 GB, 512 GB

Viteză de citire

Până la 95 MB/s

Viteză de scriere

Până la 90 MB/s

Garanție

Lifetime

 

SanDisk nu a dat detalii referitoare la interiorul cardurilor de 512 GB

 SanDisk nu prea a specificat detalii referitoare la interiorul cardurilor, este totuși util să vedem că un card Extreme Pro 512 GB constă în 32 pastile a câte 128 Gb (16 GB). La fel nu a fost specificat nici faptul dacă chipurile NAND sunt MLC sau TLC, dar luând în considerare faptul că sunt produse High-End, cred ar putea fi bazate pe MLC.

 Deși toate capacitățile sunt deja disponibile, prețul sugerat de producător pentru modelul de 512GB este în jur de 800 dolari, preț care este puțin cam mare luând în considerare că SSD-urile de 512 GB le putem găsi la prețuri sub 300 dolari. SanDisk cu modelele Extreme Pro este singurul care să ofere carduri cu asemenea capacități imense. Dar nu știu dacă chiar este justificabil acest preț. Va rămâne de văzut cum se schimbă prețurile după ce intră și alții în competiția cardurilor de memorie cu capacitate mare.

 Eu îți mulțumesc că ai fost alături de noi și dacă ți-a plăcut acest articol apasă pe butonul de Like și lasă-ne părerea mai jos într-un comentariu.

 

Categorie:

Mai poți citi despre Audio/Foto/Video

Cel mai mare card SD de…

  SanDisk produce carduri SD 512 GB  Salutare și bine te-am găsit, SanDisk este cel mare pro...

Roland RH5 casti cu val…

  Roland RH5 o pereche de căști fără pereche  Salutare și mă bucur că citești ...