3 posturi ale placerii in Taoism

           

Secretele sexualitatii taoiste : cele 3 posturi ale placerii

3 posturi ale placerii in taoism 1 Erotismul conform filozofiei chineze se bazeaza pe trei priincipii enuntate de doctorul Maurice Maussat si care privilegiaza mai mult armonia cu partenerul, energia vitala si modul de viata. Tinand cont de ele veti deschide cu siguranta poarta deliciilor sexuale.

 

Marile principii  in Taoism. Armonizarea yin-ului si a  yang-ului.

 Taoistii sunt de parere ca orice lucru este animat de doua forte – yinul- cel pasiv si fertil si yangul, cel pozitiv, activ si vindecator. Compozanta majora a femeii este yin in timp ce barbatul are o predominanta yang. Tao este de parere ca o relatie sexuala nu poate avea loc decat in timpul unei veritabile intelegeri intre cei doi parteneri.

 

 

Decuplarea energiei.

 In timp ce in Occident, actul sexual ne lasa goliti, in Orient se cauta inversul. Sexualitatea este facuta sa faca sa circule energia chi de la sex la creier, pentru a se regenera organismul.

 Taoistii considera ,de asemeni, ca adoptarea unui mod de viata sanatos face ca energia sexuala sa creasca , sa circule mai libera si sa fie controlata mai usor.

 

              Sa vedem care sunt posturile placerii sexuale:

Dragonul rasturnat

 Femeia se lungeste pe spate si barbatul se aseaza deasupra. Trebuie sa isi ridice apoi putin bazinul, pentru a-si oferi cat mai bine tija sa de jad. Partenerul, in functie de legea tao trebuie sa penetreze de 8 ori mai putin profund – pentru a stimula ceea ce numi Punctul G si de 2 ori mai profund. Partenerul trebuie sa adopte acest ritm pana la orgasmul femeii.

 

Pozitia pestilor de aur, solz contra solz

3 posturi ale placerii in taoism Barbatul trebuie sa se aseze pe spate, cu picioarele indepartate, iar femeia se aseaza deasupra lui ghemuita, pe vine. Tija sa de jad trebuie sa penetreze incet, dar mereu putin profund. Doar femeia trebuie sa se activeze si sa imprime miscarea. Pozitia trebuie pastrata pentru cat mai mult timp pana la un nivel de placere intensa. Partenerul va ejacula numai daca cuplul isi doreste procrearea unui copil.

 

Pozitia greierului

 Femeia se lungeste pe burta, iar partenerul deasupra sa. Tija sa de jad trebuie sa penetreze de 9 ori din spate. Femeia trebuie sa isi ridice putin fesele. In acest moment, tija sa de jad o loveste pe perla rosie – chi tzu. Tao sexual recomanda ca sa se repete aceasta miscare de 6 ori. De cele mai multe ori insa orgasmul isi face aparitia mai repede.

 

Alte doua pozitii pentru o placere intensa

 Randunelele dragostoase in care barbatul trebuie sa se intinda pe partea inferioara a abdomenului partenerei. 

 Unirea pescarusilor baltati in care femeia se intinde pe spate si isi lasa picioarele cat mai relaxate, iar barbatul este in genunchi si o tine de talie.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi despre Tradiții spirituale amoroase

Tradiții sexuale neobi…

  Tradiții sexuale neobișnuite în lume  Sexul ocupă un loc important în v...

Urcarea pe culmile plac…

  Urcarea pe culmile plăcerii  Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să sim...

Sexul si Feng Shui

                &nbs...

Sfaturile lui Sou - Nu

  Sfaturile lui Sou-Nu catre Houang-Ti, imparatul galben  Sfaturile lui Sou-Nu dau o imp...

3 posturi ale placerii …

            Secretele sexualitatii taoiste&n...

Tantra-traieste extazul…

              Traieste extazul sup...

Secrete din Kamasutra

                &nbs...

Ritualuri sexuale

                &nbs...

Sexualitatea Tantrica s…

   Tantrismul, conjugarea sexualitatii cu spiritualitatea  Nascut in India acu...

Orgasmul tantric

                &nbs...

Secretele sexualitatii …

                    ...

Pozitii sexuale din Kam…

             Kamasutra – opera de...